tag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post4635060760352223691..comments2023-06-19T13:38:34.923+03:00Comments on Belle Époque Wedding Diary: Kuvallinen kakkupitsin teko-ohjeTeresa Shttp://www.blogger.com/profile/11184772040888003355noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post-78866593461361577482015-11-12T16:54:04.820+02:002015-11-12T16:54:04.820+02:00Joo ja varmasti on eroja valmistusohjeissa eri val...Joo ja varmasti on eroja valmistusohjeissa eri valmistajien pitsimassoissa ja jopa väreissä. Mutta joka valmistajalla on omat ohjeensa lämpötiloihin yms. Onhan se kemiaa. <br /><br />Idea postaukseen tuli siitä, kun minulta vasta kysyttiin että teinkö kuvion sokerimassasta kaulimella. Teresa Shttps://www.blogger.com/profile/11184772040888003355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post-87852358580607654502015-11-12T16:42:27.156+02:002015-11-12T16:42:27.156+02:00tuo uunin lämpötila on ihan yksilöllistä, esim mä ...tuo uunin lämpötila on ihan yksilöllistä, esim mä joudun pitää hopea tai kultamassaa 105astetta ja 14min että massa irtoaa muotista, mikä on mun mielestä tosi iso ero siihen et jos sulla riittää 12min 75asteessa.. :D pinkkiä pitsiä kun tein (valkonen johon väriaine) niin siinä oliki sit taas eri ajat :D<br /><br />-SariAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post-81158570227010254422015-11-09T13:57:09.600+02:002015-11-09T13:57:09.600+02:00Kiitos! Nyt onnistui! Niin tuo pitsimalli ei oikei...Kiitos! Nyt onnistui! Niin tuo pitsimalli ei oikein päässyt oikeuksiinsa tuossa kakussa. Pitäisi olla korkeampi kakku. Hyvä olisi sellainen muotti, joka olisi kapeampi kuvioinen ja jossa olisi kaksi samanlaista pitsikuviota. Teresa Shttps://www.blogger.com/profile/11184772040888003355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post-8084805226090908532015-11-09T12:15:51.342+02:002015-11-09T12:15:51.342+02:00Voi kuinka hieno toi pitsi tosiaan onkin!Voi kuinka hieno toi pitsi tosiaan onkin!KataMariahttps://www.blogger.com/profile/13257867967822922393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post-13426178071981079852015-11-08T23:09:55.697+02:002015-11-08T23:09:55.697+02:00Eihän! Tiedätkö tuolla facebookin leipomisryhmässä...Eihän! Tiedätkö tuolla facebookin leipomisryhmässä joku oli vaan antanut olla yön yli ja oli kuulema onnistunut. Tärkeää on ettei ole liian kuuma uuni, mutta kuuma kuitenkin että neste häviää, vähän kuin marengissa. Tässä sisus tulee vähän kumimaiseksi ja antaa vähän periksi.Teresa Shttps://www.blogger.com/profile/11184772040888003355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2391568286171193318.post-16777605937855044712015-11-08T23:00:52.814+02:002015-11-08T23:00:52.814+02:00Siis mahtavaa! Nyt tajusin miksi mun kaikki pitsit...Siis mahtavaa! Nyt tajusin miksi mun kaikki pitsit mennyt pilalle. tuo uuni on unohtunut täysin!!Halinahttps://www.blogger.com/profile/09195772952675535053noreply@blogger.com