maanantai 8. helmikuuta 2016

10 ideaa hääkattaukseen

Tampereen häämessuilla oli esillä mahtavia hääkattauksia. 

Poimin teille parhaimmat kattausideat Tampereen häämessuilta. Näitä kattausideoita on helppo ammentaa kevään ja kesän juhliin. Katso kaikki kuvat ja kerro mikä on suosikki-ideasi! 

Pöydät oli koristeltu näyttävin kattauksin viikonloppuna Tampereen häämessuilla. Keräsin teille parhaimmat palat hääkattauksista ja ideat ovat helposti "lainattavissa" kesän häihin ja myös muihinkin juhliin. Oma suosikkini oli tropiikkiteemainen kattaus turkoosin värisine somisteineen ja ananaksineen. Jos teemaan on uskominen kesästä on tulossa kuuma!

Messujen kattauksissa oli tällä kertaa väriä, mutta onneksi oli myös jotain valkoisen ja maalaisromantiikan ystäville. Täytyy kyllä tunnustaa, että  juuttikaitaliinat eivät kuulu omiin suosikkeihini, mutta romanttinen maalaistyyli on vielä ihan kiva. Maalaisromantiikan rinnalla oli upeaa kullan säihkettä ja art decon glamouria.  Olisi mahtavaa illastaa tuossa Maharadžan juhlapöydässä.

Tajusin messuilla, että hääbloggaajan trendimaailma kulkee eri tahtiin, kuin tulevien morsiamien ja tavarantoimittajien kanssa. Monet bloggaajan mielestä jo vanhaksi käyneet ideat ovat vasta nyt oikeiden häiden maailmassa aallon harjalla. Onneksi messuilla oli kuitenkin jotakin tarjottavaa myös minulle ja kihisen onnesta päästessäni niitä juttuja teille kertomaan. Saimme mukaamme mahtavan kuvasaaliin ja nyt niitä voin kaivella teille useammaksi postaukseksi.

Vietimme messuilla mukavan tyttöjen päivän serkkuni kanssa ja olisi ollut hauskaa etsiä sitä unelmapukua tai hääideoita serkulleni. Ehkä se päivä tulee vielä joskus. Itseasiassa häämessuille on ihan mukava mennä katselemaan ja ihastelemaan kauniita juttuja ilman häitäkin.

1. Viininpunainen ja persikka ovat romanttinen yhdistelmä kukka-asetelmassa.


2. Voit tulostaa itse yksinkertaiset ja kauniit ruokaliinojen mansetit. Mansetti toimii myös paikkakorttina.


3. Yhdistele rohkeasti mustaa ja kultaa, niin pääset illalliselle Maharadža kanssa.

4. Muovilautaset ja sulat toimivat hienosti katseenvangitsijoina ja paikkakortteina.


5. Erikokoiset ja muotoiset purkit toimivat kauniina pikkumaljakoina. Purkkien askartelua varten on tullut käteviä pitsiteippejä.


6. Höyhenet ja nuutuneet kukat tuovat unenomaisuutta kattaukseen.

7. Harmaantuneet lankut toimivat kivasti maalaisromanttisissa häissä.

8. Hedelmät tuovat kivan säväyksen asetelmiin.

9. Tropiikki juhlateemana tuo lisää väriä pöytään. Ihana turkoosin ja kullan yhdistelmä.


10. Tämä on kesän hittijuttu: art deco! Voit tulostaa kauniit teeman mukaiset häätabletit ja yhdistää ne kultaan ja koruihin. 



Muista osallistua suklaafonduelähteen arvontaan! 

15 kommenttia:

  1. Onpa siellä ollut kivannäköisiä ja runsaita kattauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja kivat messut muutenkin. Näistä onkin nyt hyvä ottaa vinkkejä juhlaviin kattauksiin. Messuilta saa aika paljon irti, kun katsoo kaikkea avoimin mielin.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Juu löysin sinulle kutsu- ohjelma- ja menumalleja! Otin kuvia, täytyy tehdä niistä postaus pikapuoliin.

      Poista
  3. Tykkään ensimmäisessä kattauksessa hienosta, tummanpuhuvasta kukkakimpusta. Voisin yhdistää kuitenkin sen patinoituneeseen harmaaseen lautaan. Hienot kuvat ja paljon puhuva teksti. Sain itsekin olla mukana, kun lueskelin postaustasi. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tuo tumma viininpunainen ja luumu ovat ns. hittivärejä. Minustakin kimppu oli upea eucalyptusoksineen. Se onkin lähinnä sitä boheemia hääkimppumallia, jota olin messuilta etsimässä.

      Kiva että pääsit ajatuksella mukaan :)

      Poista
  4. Tiedätkö yhtään mistä tuota 6. kuvan kaitaliinaa saa?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! En kyllä yhtään tiedä, mutta pöydän on kattanut Dancing Flowers http://www.dancingflowers.fi . Heiltä löytyy varmasti vinkki mistä kaitaliinan voi löytää.

      Poista
  5. Todellakin upeita kattauksia ja hiukan erinlaisiakin! :) Aika rohkeita suorastaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja inspiroivia. Täytyy lähteä myös kangaskauppaan ja etsiä kevääksi joku kaunis liina. Kulta on kyllä upea yhdistää mihin vaan.

      Poista
  6. Nuo kattaukset olivat kyllä upeita, ja kaikki ihanan erilaisia! :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ja ihania uusia ideoita! Tykkäsin kyllä!

      Poista
  7. Ihania kuvia - olet taitava kuvaaja Teresa! Tuohon kattamaani Häät-lehden pöytään (kuvat 8. ja 9.) käytin Dunin ekologisia Pebble-kerta-astioita ja Celebrations-pikareita, Dunicel-kaitaliinaa sekä ihania värikkäitä lasituikkuja ja pillejä. Lisäksi kattauksessa on tosiaan mausteena eksoottisia hedelmiä, mm. kultaspraylla maalattu oikea ananas, Laitilan hedelmälimuja ja Now and Forever Hääkokoelman uusi korttisarja Bohemian Feeling. Glitterpaperi on Tigerista. Oli ihanaa koostaa näistä runsas kattaus, lisää tropiikki-inspiraatiota löytyy juuri ilmestyneestä Häät-lehdestä 1/2016 http://www.haat.fi/aiheet/haat-lehti/juhlitaan-rennosti-ja-boheemisti-haat-lehti-lehtipisteissa-nyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kiitos paljon! Kattauksesi oli aivan ihana! Hienoa että kerroit mistä kaikesta ihanasta tuo kattaus koostuu, siitä on varmasti iloa tropiikki-inspiraation saaneille. Kattaus olisi kuuma idea myös ylppärijuhlissa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡