perjantai 5. elokuuta 2016

Leijuvat ilmapallot ilman heliumia ! Alevinkki lasten kanssa ulkoiluun!

Miten saat leijuvat ilmapallot ilman heliumtäyttöä?

Minun Baby Showereissa leijui ihan oikeita ilmapalloja! Niitä ei kuitenkaan täytetty heliumilla, vaan leijuviin palloihin oli ihan muut niksit! Katso vinkki!


Viritin pallojen yläosaan teipillä läpinäkyvää siimaa ja teippasin siimat kattoon roikkumaan. Honeycompseja varten ripustin katon rajaan koukut ja siiman, jossa painavat koristeet pysyivät komeasti. 

Meillä oli pari viikkoa aitten ne Baby Showerit ja halusin että koristeet ovat viimeisen päälle. Koristelin seinän viuhkoilla, jotka ripustin suoraan valokuvakoukkuihin. Kiipesin katon rajaan ja hakkasin sinne pari pientä ripustuskoukkua, johon virittelin siiman honeycompseja ja paperipompomeja varten. Koukut ovat lähes huomaamattomat ja saavat jäädä odottamaan seuraavia juhlia.

Sitten halusin niitä ilmapalloja, sinisiä, punaisia ja valkoisia. Meinasin jo hakea ilmapallojen täyttöpullon, mutta mieleeni muistui monissa blogeissa vinkattu ilmapallovinkki: Leijuvat ilmapallot saa askarreltua siimalla ja teipillä. Puhaltelin ilmapalloja ihan normaalisti sopivan määrän tai oikeastaan taaperolle sopivan loputtoman määrän. Ja kun olin saanut hengityksen normalisoitua sen puhkumisen jälkeen niin laitoin ilmapallojen yläosaan kiinni siimalangat teipin palasilla. Kiipesin jakkaran kanssa ylös ja teippasin siimat ilmapalloineen kattoon kiinni. Toimi! 

Laitoin äitille kuvan, miltä näyttää. Nauratti kun äitini arpoi olisiko meille tulossa poika, kun sinisiä ilmapalloja oli yksi enemmän kuin punaisia. Hän taisi arvata, että juonin jotakin paljastusta. Ylimääräinen sininen ilmapallo vaihtui nopeasti valkoiseen. Tyttöhän sieltä oli tulossa. Minun piti vielä askarrella pieniä laivojen signaalilippuja kakkujen päälle, joista selviäisi kumpi tulokas on. Aika loppui kesken, mutta ehkä paras salaisuus on pidetty salaisuus. Tiesittekö muuten entuudestaan, että signaaliliput toimivat myös aakkosina? Laitan idean eteenpäin, jos siitä olisi iloa jollekin muulle. 

G
I
R
L





Vauva-arkea 

Baby Showereissa lahjaksi saadut herkut ovat tulleet tarpeeseen ja viimeistä oksitosiinisuklaata myöten herkut on syöty. Olipa muuten ihania herkkuja tykkäsin niistä kaikista ja tuli hyvä mieli kun niitä oli jemmassa! Vaippakakusta on nyt hävinnyt jo ensimmäinen kerros ja värityskirjaa ollaan pienen kanssa askarreltu yhdessä. Pitäisi kohta ottaa ne kädennjäljet pienestä ja vauvasta. Mutta on ollut tässä kaikenlaista. Kiitos ihanat! Sydäntä lämmittää! Vauvaakin on muistettu ja postista on saapunut ihania lahjoja. Kiitos!

Nyt painoa on hävinnyt kehosta lähes 10 kiloa. Ollaan melkein joka päivä käyty vaunuilemassa ja taaperon ja vauvan kanssa touhutessa aika on mennyt siivillä. Ette arvaa miten paljon voi tulla pyykkiä päivässä! Nyt kun arki ja päivärutiinit alkavat olla urillaan pääsee jo nauttimaan päivän päikkärihetkestä kahvin ja omien juttujen kanssa.


Siimat ilmapalloissa ovat lähes näkymättömiä.




Alevinkki retkeilijälle, ulkoilijalle tai hiekkalaatikon reunassa istujalle!


Tässä muuten huikea alevinkki! Vahingossa tulin bonganneeksi Haltin sivuilta että siellä on nyt kunnon aleet! Haltilla on nyt varaston tyhjennysmyynti 40 v. synttäreiden kunniaksi. Aleet jopa 70%. Verkkokaupasta löytyi vaelluskenkiä alle 27 e! Oli pakko tilata uudet kengät ja syystakki! Nyt tarkenee istua hiekkalaatikon reunalla syysmyrskyissä äitikin. Katso alennukset TÄÄLTÄ!

Äiti kertoi, että kun tilaa tuolta sivulta sen uutiskirjeen, saa vielä 20% alennuksen noiden alehintojen päälle. Hän tilasi kanssa nuo kengät ja oli käynyt niihin.  Nyt on kyllä alennukset kohdillaan!




4 kommenttia:

  1. Ihania koristeita, mutta minua innostavat aina eniten ruokatarjoilut. Ja ovatpa ne upeita, sekä suolaista että makeaa ja niin herkullisen näköistä. :)
    Hyvää terveyttä ja jaksamista näihin toisinaan väsyttäviin ja toisinaan elämän parhaisiin päiviin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olin jo tekemässä reseptipostausta, mutta totta tosiaankin pää on täynnä pahvia just nyt. Sitä saattaisi reseptiin ilmestyä nyt 1 dl leivinjauhetta. Pöydässä oli pikkupizzoja, kasvispiirakkaa, kirsikka-vadelma-amerikkalaista juustokakkua ja suklaa-mokkamoussekakkua ja pienelle oli oma kirsikkasuklaakakku. Pienen kakun unohdin kuvata :P Kiitos! Pitää päästä tuulettumaan ihmisten ilmoille välillä, niin jaksaa taas.

      Poista
  2. Ai miten yksinkertainen mutta silti siisti kikka saada ilmapallot leijumaan :)
    Ihanat vauvatohinat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on vauvatohinat nyt parhaimmillaan ja vaippoja vaihdetaan yhtä kyytiä. Kiva että tykkäsit!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡