maanantai 25. toukokuuta 2015

Unelmien polttarit -haaste

Millaiset olisivat olleet polttarini jos olisin saanut päättää?

Poimin hauskan haasteen Our love is a diamond-blogista. Ajattelin juuri kirjoittaa polttareista ja tämä haaste osui silmään sopivasti. 


1. Kuka on vastuussa polttareidesi järjestämisestä

Polttareiden järjestämisestä vastaavat kaaso ja siskoni. Kaasoa miettiessä kannattaa muistaa, että kaaso on aika lailla vastuussa myös polttareista. Itse voisin vastata jollakin summalla jotta kivat polttarit eivät olisi rahasta kiinni. Voisin myös vastata itse siitä että järjestelyt aloitetaan ajoissa, jotta kaikki halukkaat saadaan polttareihin mukaan ja myös olisin voinut tehdä itse listan polttarikavereista. 

2. Ketkä osallistuvat polttareihisi?

Olisin halunnut että molemmat siskoni ja veljeni vaimo olisivat olleet kutsuttujen joukossa. Myöskin serkkutytöt ja vanhat kaverit olisivat voineet olla mukana. Niin ja tietenkin  sulhasen kavereiden puolisot. Nyt jälkeenpäin ihmettelen että siskoiltani tai noilta muita ei edes kysytty. 

3. Mitä odotat polttareiltasi?

Polttareilta olisin odottanut liikunnallista seikkailua ulkoilmassa ja retkitunnelmaa nuotiolla. Mukavaa yhdessäoloa.

4. Millaista ohjelmaa polttareissasi on?

Kävin lauantaina Jyväskylän Laajavuoren Seikkailupuistossa. Köysirata oli kyllä mahdottoman hieno ja pääsi ihan kokeilemaan rajoja. Köysiradalle oli menossa samaan aikaan polttariporukka ja heillä on varmasti ollut hauskaa. Kyllä meilläkin oli. Köysiratoja on monellaista vaikeustasoa ja tämä ei vaadi muuta kuin hanskat ja hyvät kengät.
Polttariohjelmaksi käy köysirataseikkailu Laajiksessa.


Myöskin hiihto tai mäenlasku olisi ollut hauskaa, jos polttarit olisivat olleet talvella. Laajavuoren ympäristössä on polkuja ja laavuja niin mikä olisi paistaa ystävien kanssa pihvejä nuotiolla. Melonta, kirkkovenesoutu ja kalliokiipeily olisivat olleet myös mieleisiä aktiviteettejä. Ja näiden jälkeen kylpylään pulikoimaan ja nauttimaan lasit kuohuvaa. Kasvonaamiot ja saunaan. Peurungan kylpylä olisi ollut hauska kohde vesiliukumäkineen. Siellä on myös silloin tällöin esiintyjiä Ja edullista majoitusta.

Olisin ystäväni polttareihin halunnut tuulitunnelia tai surfausta, mutta ne olivat vähän liian kaukana Pyhtäällä. Ystäväni sai mielettömän hauskat polttarit Lahdessa. Oli sumopainia, biisin levytystä, tankotanssia ja saunomista.

5. Mitä et haluaisi polttareittesi sisältävän?

Minusta pitkät automatkat tappavat päivän. Inhoan yleensäkin autossa istumista ja pitkät matkat kuluttavat yhdessäolon aikaa. Pitkät automatkat tulisi tehdä siedettäväksi esim karaokella tai muulla aktiviteetilla. Minusta baareissa kiertäminen tappaa yleensä hyvän tunnelman ja saattaa käydä niin että porukka hajoaa omille teilleen. Mukava yhdessäolo on kyllä kaikkein tärkeintä!
Omat polttarini olivat hauskat. Olisin toivonut, että niihin olisi kutsuttu/saapunut enemmän ihmisiä.

Omissa polttareissani oli jalkahoitoa, askartelua, parvekepicknick ja hohtokeilausta.
Kiitos! Oli kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡