perjantai 23. syyskuuta 2016

Vauva uinuu haikarapussissa!

Mihin laittaa vauva olohuoneessa?  Meillä vauvalla on kehto!


Missä vauva nukkuu olohuoneessa? Meillä vauva nukkuu nyt omassa haikarapussissa.  

Valkoinen puuvillakehto sopii nätisti meidän olohuoneeseen. Ja se oli näppärä solmia rappuihin.


Vauva ja olohuoneen sisustaminen eivät tunnu jotenkaan sopivan yhteen. Lastenhuoneeseen saa kauniita vauvasänkyjä ja huonekaluja, mutta mihin laitetaan vauva kun koko perhe seurustelee olohuoneessa? Tai no meillä kaikki tapahtuu alakerrassa ja nukkumaan mennessä perhe hiipii yläkertaan. Vauvalle piti keksiä joku hyvä paikka, sillä sohvalla alle 2 kk vanha Kesäheinä on vaarassa koko ajan vaikka olisi laatikossaan. Pelotti, että taaperon leikit tiputtaisivat vauvan lattialle. Ajattelin ensin, että ostan babysitterin, mutta onneksi satuin kysymään naapurin äidiltä missä heidän vauva nukkui olohuoneessa?

Hassu sattuma, sillä hänellä oli Oran haikarapussi, eli vauvakehto auton takakontissa palautumassa juuri lainasta. Se on aivan ihana!  Sovimme että testaan sitä kotona. Ripustin sen rappuihin kiinni tukevasti solmulla ja asensin sisäkopan paikoilleen. Oli ihan pakko vain tuijottaa miten ihana se on! Sitten nostin Kesäheinän kehtoon keinumaan. Vauva hymyili, kun annoin hänelle vauhtia. Ihana! Huomasin että kehtoon sai helposti pienen mobilen roikkumaan. Siinä onkin mukava tarkastella pieniä leijonia ja norsuja omassa pesässä.  Huomasin että kun vauva heiluttaa käsiään, niin kehto heiluu. Nyt kehdossa on nukuttu päiväunia ja se on hyvä paikka laskea käsistään vauva, kun itse tekee ruokaa. Ja antaa jalalla vauhtia keinuun, kun itse kirjoitan blogia. Ihana!

Sopiiko kehto olohuoneeseen? No minusta kehto on aivan mahdottoman suloinen. Kehto jää kyllä meille, ainakin siihen saakka kunnes vauva kasvaa siitä ulos. Sano sinä sopiiko tuo meille? Onko muilla kokemuksia haikarapussista?

Meidän haikarapussi on suomalainen ORA.  Näitä kehtoja ei ole nyt varastossa, mutta niitä on käytettyinä saatavilla. Ehkä jos kehtoihin olisi kysyntää asia olisi toisin.


Kehtoon oli helppo kiinnittää mobile ja lelukaari. Lelut heiluvat hauskasti, kun kesäheinä heiluttaa kehtoa. 


Mitä sanot? Eikö sovikin sisustukseen? 


Haikarapussi on myynnissä! Kysy kommentilla tai sähköpostilla telluk (at) gmail.com. 
8 kommenttia:

 1. Oi! Minä niin aina haaveilin haikarapussista tai leanderin kehdosta, mutten ikinä saanut vaikka kolme lasta...

  Käy ihmeessä osallistumassa arvontaan meidän blogissa!

  -E-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi. Vauva-aika on niin lyhyt että monet jutut jäävät aikeiksi. Onneksi tuo meidän kehto oli niin lähellä, muuten varmaan vieläkin jahkattaisiin. Tulen mielelläni kurkkaamaan arvontaa. Ihanaa syyspäivää!

   Poista
 2. Vallan ihana pesä pikku Kesäheinällä. Vallan hienoa, aivan kuin haikara olisi tiputtanut Teille vauvan pusseineen. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan! Haikarahan vauvat tuo noissa pusseissa, pussi tuli jälkitoimituksena , hihi :D Kiitos paljon!

   Poista
 3. Toi olis kyllä ihan törkeen kätevä! Kai sen saa ihan koukulla kattoonkin jos ei oo tuota rappumahdollisuutta? :D

  ~ Jasmin N
  littlethingswithjassy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, naapurilla oli katossa koukussa kiinni. On kyllä näppärä ihan siivouksenkin kannalta kun tuota ei tarvitse nostaa lattialta ylös. Onneksi käytettyinä haikarapusseja löytyy vielä huuto.net ja tori.fi:stä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Eikö olekin! Toivottavasti Kesäheinä viihtyy tuossa pitkään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡