perjantai 6. tammikuuta 2017

Rentouttava kasvonaamio

Tein ihanan yllätyksen tulevaisuuden minälle! 


Kokeilimme rentouttavaa luontaistuotekasvonaamiota lasten leikkien lomassa. Voiko siinä nyt rentoutua kahden taaperon ja vauvan kanssa? 

Ystäväni toi minulle kukkia! Kiitos!


Ystäväni tuli yökyläilemään pienen vuoden vanhan tyttärensä kanssa. Tarvitsin kyllä ehdottomasti jotain piristystä. Jotenkin takki oli vähän tyhjä joulun jälkeen. No ulkona paukkui pakkanen ja vietimme laatuaikaa sisällä. Tytöt pyöri sisällä yrittäen purkaa pakkautunutta energiaa ja tämä äiti oli "vähän" väsynyt.  Mutta oli hauskaa nähdä miten tytöillä oli kivaa yhdessä. Niin ja miten ihanaa on välillä höpötellä toisen aikuisen kanssa! 

Päätimme kokeilla "rentouttavaa" kasvonaamiota siinä leikkien sivussa. Oma iho oli jotenkin unohtunut hoitaa ja naamaani kuvailin sanalla eltaantunut. Joo tosiaan, kaikki se suklaa, väsymys ja ihon hoitamattomuus oli tehneet tehtävänsä. Siis  minulle! Kysyin että mitä jos tehtäisiin rentouttavat kasvonaamiot, nyt kun meillä on laatuaikaa? Nauroimme sanalle rentouttava, sillä molemmat hyppivät lapsosien perään vuorotellen. Mietin jo että ollaan kyllä edustuskunnossa kasvonaamiot päällä jos tarvitsee soittaa ambulanssi.

Mutta naamio oli yllättävän piristävä! Iho muuttui kyllä ihan toisenlaiseksi ja en olisi varmaan postausta naamiosta lähtenyt kirjoittamaan jos en olisi yllättynyt. No ainakin hetkeksi iho oli piristynyt, kimmoisa ja sileä kuin vauvan peppu. Ajatella naamani oli lopulta enemmän hereillä, kuin minä!

Normikauppojen kirjaviksi värjätyt lisäainemömmöt jäävät minulta hyllyihin. Olen alkanut arvostaa enemmän luonnontuotteita, joissa ei ole niin pitkälle jalostettuja kemikaaleja jotka sitten imeytyisivät elimistöön. No nyt pääsin ainakin itse noitatunnelmaan sekoittaessani Khadin naamiopulveria ruusuveteen. Olin naamiopulverin ostanut alennusmyynnistä ihan omaa hemmottelevaa koti spa-päivää varten. Ihana tehdä mukavia yllätyksiä tuleisuuden minälle, nyt se tulikin tarpeeseen.

Khadin Vetiver (klik) on kasvonaamio rasvoittuvalle ja akneiholle, sekoitin siihen Aqua oleum ruusuvettä (klik). Hyviä nuo kasvonaamiopulverit, sillä niissä ei makseta vedestä.  Luin että ruusuvesi on ollut jo vuosisatoja kauniin ihon salaisuus taistelussa vanhenemista ja ryppyjä vastaan. Tankkiautollinen meille kiitos!

Loppiaisen kunniaksi piparitaloakin on murrettu teen kaveriksi. Yritän ladata akkuja ja kerätä inspiraatiota kevääseen. Odottelen inspiraatiota, mutta ne syntyvät virkeällä mielellä ja ihanassa joutilaisuuden tilassa.

Onneksi on nämä ystäväni tuomat värikkäät tulppaanit Mansikkatilan mailla kukkailotteluun, että on edes pieni syy bloggailla.Kauniita tulppaaneja! Olipa kiva kun sain ystävältäni värikkäitä kukkia. Pitää todellakin tehdä nyt jotain poikkeavaa, että saa taas elämäänkin väriä.Toivottelen ihanaa reissua Tallink Siljan polttarireissulle lähteneille bloggareille, olisi ollut niin upeaa olla teidän kanssa siellä. Vilkuttelen teille täältä rannalta! Reissu olisi ollut liian pitkä 5 kk vanhalle vauvalle olla erossa äidistä. Katsotaan sitten uudelleen, kun tytöt ovat 18 vuotta. Huoh. Ihanaa loppiaistaa!

12 kommenttia:

 1. Minäkin olen tuota ruusuvettä käyttänyt joskus. En tosin ole muistanut koko ruusuvettä, vaikka sen tarve on ehkä suurempi kuin koskaan. Minun iholle on tehnyt ihmeitä se pieni vaaleanpunainen sieni. Käytän sitä aina kun muistan. Alussa tulokset motivoi käyttämään sitä aamuin illoin, mutta valitettavasti senkään teho ei ihan kaikkeen pystynyt. Kaikkia ryppyjä en saanut hierottua pois tehokkaasta käytöstä huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuu sinäkin meille "rentoutuu".. Omassa sienessä ei ole sitä ruusua, niin pitää varmaan jatkossa suihkutella naamalle
   ..uida siinä. Ei nuo kyllä ihmeitä tee, mutta onneksi auttaa myös se ettei itseään tuijota peilistä silmälasit päässä. :P

   Poista
 2. Mielenkiintoinen naamio. Ehkäpä joskus kokeilen :) Kukat on kyllä ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kiva kun olin hankkinut itselleni yllärin tämmöisiä päiviä varten, en edes muistanut..Onhan se hauskaa yllättää tulevaisuuden minää, helppoa kun ei muista mitään.

   Poista
 3. En ole koskaan ollut ihminen, joka jaksaisi rutiininomaisesti tehdä kasvonaamioita yms. hoitaa ihoaan, niin paljon kun ehkä tarvitsisi. Itselleni se vartti mikä menee kuorintaan ja naamion naamassa pitämiseen on rentoutumishetki. Lapsonen tosin jaksaa ihmettellä äidin tuttua ääntä, mutta vihreää naamaa. En ole kokeillut esittelemääsi tuotetta, mutta kyllä naama vaan tuntuu erihyvältä pienenkin hoitamisen jälkeen. Pitääkin yrittää huomenna ottaa vartti itselleni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen myös niin huono noissa rutiinikauneusjutuissa. Ihan tosi sitä niin unohtaa itsensä, kun päivät menee lasten ympärillä ja heidän huoltamisessa. Ota ihmeessä vähintään vartti itselle ja koita rentoutua, hih katsoin että sinullakin touhua riittää.

   Poista
 4. Hei pitääkin kokeilla moista kasvonaamiota :) ruusuvettä taitaakin kaapista löytyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy muistaa pirskotella ruusuvettä vielä päivittäin jos tästä vielä ruususeksi muuttuisi. Taitaa kyllä tarvita sen hyvän haltiattaren... :D

   Poista
 5. Kiitos vinkistä!
  Oma ihokin on kyllä aikamoisessa kunnossa nyt talvella ja herkuttelun jäljiltä.. pitäisi ehdottomasti tehdä ryhtiliike! Pitäisikin kokeilla tuota luonnonkosmetiikkaa enemmän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla vaihtui kosmetiikka vauvojen mukana vähemmän myrkyttömimpiin. Luin jostain että imettämisen kautta siirtyy kemikaaleja myös vauvaan , allergioiden myötä lopetin melkein meikkaamisen tyystin. Joskus on kiva tehdä jotain kasvoille, kyllä teki hyvää. Juu sitä tulee talvella vähän herkuteltua.

   Poista
 6. Ihanan keväiset tulppaanit!<3 Mulla vielä tulppaanikausi on avaamatta virallisesti. Papukaijatulppaaneita joululta ei lasketa.;D

  Ajattelin tänään vielä tehdä jalkahoidon! Katsotaan, miten myöhään menee...Jalatkin kaipaa vähän hellimistä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli jouluna valkoisia tulppaaneita, mies intoutui ostamaan joulukukkia ♡ Jalkahoito tekisi kyllä hyvää täälläkin.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡