tiistai 21. maaliskuuta 2017

Sirkuskortti ja liimaa sormissa

Syntymäpäiväkortti veljenpojalle

Askartelin hauskan sirkuskortin tuulihyrrineen veljenpojalle. Kortti koostuu erikoisista yksityiskohdista jotka tuovat mielenrauhaa tekijälle.

 ♡♡ Kyltti on askarreltu teepaketin pahvista.


Askarteluun menee yleensä hetki jos toinenkin. Kun muuten turvaudun yksiväriseen selkeyteen, niin korteissa kuvioilla leikkiminen on ihan mahtavaa!


Nyt syntyi sirkus-kortti veljeni pojalle. Löysimme Pienen kanssa paperinastoja käydessämme viettämässä yhteistä shoppailuaikaa. Pieni löysi nastat askarteluhyllyltä ja tiesin heti mihin ne kuuluvat.  Pieni on ihan paras tuomaan ideoita kortteihin. Olen niin halunnut tehdä pieniä  hyrriä, mutta pienet nastat ovat puuttuneet ja asia ratkesi kuin itsestään.

 Minulla on tuulihyrristä mielleyhtymä vappuun ja vapun kautta päästään ajatuksissa sirkukseen, joka on aina vappuisin kotikaupunkini hiekkakentällä. Ja sirkus on hauska teema syntymäpäiväkortissa ja arvatkaa vaan, että päässä soi edelleen Minä soitan harmonikkaa-biisi. Eniten haastetta antoi paperiaskarteluhaasteen teema: oranssi, valkoinen ja musta. Vaikeaa tehdä korttia näillä väreillä ilman että kortista tulee synkkä ja halloween-teemainen.

Oman lisänsä korttiin tuo rautalanka. Näköjään nimen kieputus ihan ohuesta langasta onnistuisi helposti vaikka istumapaikan nimikointiin. Tätä pitää kokeilla uudelleenkin.Massapalloilmapalloja! 

Rautalangasta pyöritetty nimikyltti. 


Silloin mennään ylikierroksilla, kun asiat jäävät painamaan ja pyörimään, ettei ajatuksista pääse yli.  Korttiaskarteluun on hyvä purkaa ylimääräinen höyry, sillä se vie ajatukset ihan muulle. Askartelu vaatii niin paljon keskittymistä, että se työntää pyörivät asiat sivummalle pala kerrallaan. Pyörre purkautuu leikellessä paloja ja tahti tasaantuu. Puutarhan hoito on myös yksi hyväksi havaittu keino hiljentymiseen. Jotta haastetta olisi vielä enemmän negatiiviset ajatukset pitää jättää askarrellessa pois, sillä olisi kurja lähettää synkkiä ajatuksia.

Tuulihyrrät ovat tehty silkkipaperista, hammastikuista ja paperinastoista.
Onnea tädin murulle! Olet suurenmoinen! 


iik! LÖYTÖJÄ! Alkoi tänään Iiittala-kaupassa! 

4 kommenttia:

  1. Kaunis ja persoonallinen kortti! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Nämä korttiprojektit ovat hauskoja, kun on päättänyt, että helpolla ei mennä. Ei tule toista vastaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡