tiistai 16. toukokuuta 2017

Reiman Varastontyhjennys -tärpit!

Kun ostaa seuraavaan kauteen vaatteet valmiiksi säästää!

Reiman varastotyhjennys alkoi tänään ja halusin vinkata omat suosikkini ja esitellä meidän taaperon välikausivaatteet.  Tässä muutamia säästövinkkejä 


Tämä takki on 3 in 1 ja se on talvitakki joka muuttuu kevättakiksi ottamalla fleecevuoren pois. Myös fleeceä voi käyttää erikseen takkina. Ihan huippu!


Tänään alkoi varastotyhjennys Reimalla. Keinoni säästää lastenvaatteissa on hankkia seuraavan kauden vaatteet alennusmyynnistä. Ja nyt sieltä saa vaikka mitä vaikka ensitalven varalle.

Talvihanskat, fleecet, kosteutta siirtävät alusvaatteet ja pipot ovat myös hyviä
hankintoja! Itseäni houkuttaa ReimaGo-takit! Klikkaa kauppaan  jos jotain löytyisi! Klik*


Nämä asut ostin jo paljon aikaisemmin ja kauden vaihtuessa oli helppo kaivaa tarvittavat vaatteet kaapista. Kurkkasin mitä Reiman varastotyhjennyksessä on ja huomasin, että näitä meidänkin välikausivaatteita on vielä myynnissä. Toimiihan nämä varmasti pitkään, sillä luultavasti juhannuksenakin sataa lunta. Voisi kuvitella, että vaatteet menevät kolme vuotta täyttävälle vielä syksylläkin.

Ajattelin, että tässä on hyvä paikka suositella Reimatecin takkia ja vaatteita muutenkin. Ystäväni vasta kysyi, että vinkkaatko heti kun näet jotain hyvää ja edullista! No tämä takki on ihan huippu! Siinä on sisällä paksu fleece joka on kiinni vetoketjulla ja auringon lämmittäessä fleecen saa pois ja takki muuttuu välikausitakiksi Ja myös pelkkää fleeceä voi pitää. Takki on viimeaikoina ollut joka päivä päällä ja varsinkin kun talvitakkiakin on tarvittu.


On pakko tunnustaa että meillä kaapissa roikkuu  Reimatec-pukuja yksi kaikkia kokoja kokoon 104 saakka, paitsi tietysti vauvana oli untuvapuku. Olen ostanut Pienelle ja ne käytetään myös pikkusiskolla. Onneksi viime talveen asti puvut ovat säilyneet ehjinä. Hintansa väärtejä, ainakin jos niitä metsästää alennusmyynnistä. Yksi hyvä puku on riittänyt.


Tykkään myös kengistä! Ovat pysyneet yhtä hyvänä, kun vastaavat Vikingit ja pitävät vettä.


Kaksiosainen puku on hyvä kivien päältä liukumäkeä laskevalle, sillä on halvempi ostaa vain uudet pöksyt tai tilata tarrapaikkalappu Reimalta.



Olen pyrkinyt ostamaan Reimatec-vaatteita ja kenkiä korkean vesipilarin klik takia. En jaksa pukea lapsia kurahaalareihin tai kumisaappaisiin ja en usko, että kaikki "vettä pitävät" pitävät vettä oikeasti. Reimatecin kanssa ollaan  nähty miten lapsi pysyi kuivana vaikka laski liukumäestä suoraan syvään lätäkköön ja näihin vesipilareihin voin luottaa. Nämäkin välikausihousut pitävät hyvin vettä ja näyttävät isojen tyttöjen vaatteilta.

Tuosta vedenpitävyydessä vielä, että Reiman vaatteissa pintakäsittelyaine on PFOA-vapaa klik* ja tuotteissa seurataan Oeko-Tex 100 sertifikaattia. Itselle nuo ovat ainakin tärkeitä, niin kuin myrkyttömyys muutenkin lastenvaatteissa ja vaunuissa. Ja aika monella brändillä noita ei ole huomioitu.  Luin niistä joskus artikkelin. Lisää tietoa täältä.

Reiman Vaellus-takki ja perus nahkarukkaset toimivat parhaiten kylmällä kelillä.

Linkit meidän Reimoihin! 


                                                               
Housut: Reimatec Timmi Välikausihousut klik* koko 98
Kengät: Reimatec Patter Välikausikengät klik* koko 26
Takki: Reimatec Vaellus 3-in1 Välikausi-/talvitakki klik* koko 104 ja Lekmerillä pinkkinä  klik*



Aika paha tämäkin merkkihurahdus. Mitä välikausivaatteita teillä on ja oletko itse merkkiuskollinen?





Tässä postauksessa on linkkejä, joista saan pienen palkkion, jos jotakin menee kaupaksi. Muista hyväksyä blogin eväste ensin ja klikata mainoksesta tai linkistä Reiman sivulle!  Kuvissa näkyvät vaatteet ovat itse ostettuja ja alennusmyynneistä jahdattuja.




Reiman Patter-kenkiä ei saa enää pinkkinä, mutta onneksi on muita värejä. TIMM


Olisi mahtavaa päästä Reiman myymälöihin alejahtiin! Tosin onneksi jotain löytyy netistä.

9 kommenttia:

  1. En ole mitenkään tietyn merkin kuluttaja, vaan meillä käytetään sujuvasti kaikkea sekaisin. Omalle lapselle kun joutuu alkaa metsästää ensi talveksi sopivia ulkovaatteita. (Lapsi kun ikäistään pidempi ja rakenteeltaan jonkin verran tullut itseeni,niin pitää tarkkana olla.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lasten kanssa on vaikea lähteä sovittamaan, joten vielä mennään silmäarviolla. Onneksi tosiaan on housuja joissa housunvyötärössä on säätövaraa molempiin suuntiin. Noissw pöksyissä oli kuminauhakiristys.

      Poista
  2. Merkkiuskollisia ollaan täälläkin Reimalle :) Meiltä löytyy Reimaa melkein kaikessa muussa paitsi kengissä :) Ja noita samoja kenkiäkin katsoin :D

    Itse en vielä ole usklatanut ostaa vaatteita seuraavaa sesonkia varten, kun en yhtään osaa aavistaa, minkä kokoinen poika ensi syksynä/talvena on.

    En ole vielä ehtinyt vilkuilla noita varastontyhjennysmyyntejä, mutta ehkä viikonloppuna!

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa, että meitä merkkiuskollisia on muitakin. Meillä on onneksi osunut kokoarvaukset oikein. En kyllä tiedä miten onnistuu kun tytöt kasvavat.

      Poista
  3. Mukava että aleista löytyy hyvinkin tuotteita! Itelle ei ole ajankohtaisia, mutta tästä postauksesta voi moni muu saada vinkkiä :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Heh ehkä sulle jää korvan taakse, että ne mammat ylisti reimaa 10 v sitten
      .. Tykkäsin tuosta koivikosta kuvauspaikkana, kiva etsiä uusia taustoja asukuviin vaikkakin lasten asuihin.

      Poista
  4. Olen todella surullinen siitä että Reiman tehtaanmyymälä Kankaanpäässä loppuu koska on ollut aina matkan varrella Oliverin isomummolaan, sieltä on tarttunut jos jonkin näköistä vaatetta mukaan. Tykkään itse todella paljon Reiman ulkoiluvaatteista ja varsinkin niiden vedenpitävyyden takia! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo just luin sähköpostista et jopa 90% alennuksia on siel kankaanpäässä viel nyt tän viikon ajan. Surku kun kivat paikat loppuu. Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  5. Aika hauska idea tuollainen varastontyhjennys ja vielä kivan näköistä vaatetta! Jotenkin minulle on jäänyt sellainen kuva, että varastontyhjennyksissä on aina jotain luuttuja tai tyyliin rikkinäistä tuotetta. Tarvitsisinkin juuri lapsille uusia syksyvaatteita, niin pitääpä ehdottomasti seurailla milloin tällainen on tulossa uudelleen. Hyvä idea tuollainen talvi/kevät takki, että on molemmat samassa. Kiitos kivasta kirjoituksesta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡