keskiviikko 21. helmikuuta 2018

Samisteluvaatteita Timantista

Timantit on ikuisia-aaa..



Ompelin itselleni ja tytöille JaninnaN ihanasta Timantti-trikoosta puserot. Ihastuin selkeään ja moderniin tyyliin ja poolo on nyt minun lempivaate. 



Sain ommeltavaksi JanninaN ihanaa Timantti-trikoota. Kun näin kuosin ensimmäistä kertaa, niin päässä alkoi soida "Timantit on ikuisiaa". Mikähän biisi se on? Onko tuttu? Minun oli saatava siitä itselle heti uusi työpusero ja tytöille tunikat samisteluun. Raikas valkomusta pusero tuo ryhtiä omaan kotiäitiytyneeseen työlookkiin. Se päällä on nätti olo!

Olen seurannut JaninnaN ompeluksia Instagramissa oman ompeluhurahtamisen alkuajoista saakka ja imenyt inspiraatiota. Haastattelin häntä myös lehtijuttuun. Nyt Janinnalla on Eloise eli JanninaN lastenvaatekauppa Facebookissa ja siellä on on nyt myynnissä tätä hänen itse suunnittelemaa kangastakin. Kuosi on JanninaN tyyliin selkeää ja skandinaavista ja tähän selkeyteen ihastuin itsekin.   JaninnaN Ihan oikea verkkokauppa aukeaa myös lähiaikoina, mutta nyt  kangasta voi tilata lähettämällä fb-kaupan sivulta viestiä.


Klikkaa JanninaN -kauppaan tästä! 




Poolo on helppo vaate töihin. 


JaninnaN  Timanttitrikoo on luomupuuvillaa ja elastaania. Pehmeä trikoo on ihana myös pienille. Pienin neitikin tykkää timanttitunikasta.















































Ompelin itselleni Jujunan Casual Week-kaavalla poolopaidan töihin, sillä se tuntui jotenkin ryhdikkäältä pidettäväksi ilman jakkua. Muokkasin kaavaan vain kaksinkertaiset kapeat hihat pienellä pussilla. Minulla oli kaavan kanssa alussa ongelmia poolokauluksen kanssa, mutta kyseessä oli vain aivojeni oikosulku. Nyt kauluskin onnistui jo leikiten. Näitä pooloja on ommeltu nyt jo kolme työpaidoiksi.

Tytöille tein sitten timanttitunikat. Tunika on leikattu tavallisen peruspaidan (Ottobren Pilkkukisu) mukaan ja siihen on tehty vain lantion kohdalle timanttilevennykset ja pidennetty helmaa.  Nyt ei ole enää aikaa surrutella joka päivä, niin kaavan pitää olla hyväksi havaittu. Näillä on nyt kiva samistella !


Mitä tykkäätte Timantista?


Valkoisella pohjalla kuvio on niin kaunis ja raikas. Siitä tulee mieleen sovittamani Yo Zen-mekko.  Tuo kivaa vaihtelua meidän värikirjoon. Timantti on ihan paras yhdistettäväksi Vimman Tuuliturkin kanssa, joka oli muuten unohtunut kaappiin. Nyt raaskin senkin leikata leggareiksi. Nyt jään odottamaan, kun JanninaN kauppaan tulee Mieli-designin Noran kuoseja.

Voi kun olisi vielä aikaa ommella! 💕💖


Ostin tytöille Sorelit Lekmerin alesta, kun kenkiin ei mahtuneet villasukat ja niitä nyt tarvitaan.  JaninnN Timantti sopii kivasti Vimman Tuuliturkki-leggareiden kanssa. 








Nyt mahtuu villasukat! 


Ei hätää mummit! Nyt ei enää palele varpaita, kun näihin Soreleihin mahtuu ne villasukat. Onneksi ehdin tilata kengät ennen pakkasia ja hyvään hintaan. Vinkkinä noita on vielä jäljellä. Klikkaa Lekmerin aleen tästä klik*!





Voi kun saisi vielä tämmöisen tuolin meille. Kuvat otettu Agorassa, jossa kävimme tutustumassa tietotekniikkamuseoon ja viikonloppulounaalla.



















*Ihana Timantti-trikoo on saatu ommeltavaksi JanninaN-verkkokaupasta.

17 kommenttia:

  1. Tykkään - kuosi on raikas ja lopputulos tyylikäs!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maarit! Eikö olekin ihanan raikas pitkästä aikaan? Kivaa uutta kevääksi. Nyt tarvitaan vitivalkoista hohtamaan kilpaa.

      Poista
  2. Ihanat tyttöset ja timanttipaidat ja kylläpä mummin sydäntä lämmittää, kun pikkuset villaset neuleet tulevat käyttöön näin siperianpakkasilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mummit vaan kovasti! Tytöillä on ollut lämpöiset varpaat ja sormet!💕💕🍦💖

      Poista
  3. Timantit todellakin on ikuisia, ainakin pienten neitien ilmeistä päätellen. Tuo käsillä tekemisen taito on suuri lahja, nauti ja ole ylpeä siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana että osui ja upposi tämä ompelu suoraan sydämeen. Hommasin saumurin niin sitten alkoi ompelukin luistaa. Muuten se oli kyllä itkua.. Nyt voi jo ihan tyytyväisenä pitää muotinäytöksiä töissä. 😁

      Poista
  4. Kaunis kuosi ja ihanat samisasut - olet kyllä taitava ompelija!

    VastaaPoista
  5. On kyllä ihanan raikas kuosi, tosi kivan näköinen tuo sinun poolo. Voi kun itsekin ehtisi, osaisi ja jaksaisi ommella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut hei! Tuolta JanninaN kaupasta voi tilata haluamalla kuosilla vaatetta ja tätä Timanttiakin on. Eihän sitä tiedä ottaisiko joskus poolonkin valikoimiin.

      Poista
  6. Vastaukset
    1. Kiitos! Valkoiset on niin raikkaat värikuosien jälkeen.

      Poista
  7. Aivan ihanat! <3 olet todella taitava, ja kangas on upea. Voi että jos itsekin osaisi.

    VastaaPoista
  8. Kivat, raikkaat vaatteet! Ja tuo kuosi on kyllä upea - harvoin tykkäisin itselleni noin valkoisesta, mutta tuota heti haluaisin. Ihan timantti! PS. Olipa kiva löytää blogisi - instassa olenkin jo pidempään seurannut upeita töitä ja kuviasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaude! Onpa hienoa, että kuosi kolahti sinuunkin. :) Tuo poolo on kyllä tosi ihana ja se on menossa narulta suoraan päälle. Tyttöjen mekkoja yritän säästellä menoihin. Kiva et löysit blogiinkin. Muilta saa niin paljon inspiraatiota käsitöihin ja uusien juttujen kokeiluun ja olen onnessani jos voi vaan antaa inspiraatiokipinän muille. 😚 kiva kun tulit moikkaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡