tiistai 25. joulukuuta 2018

Testissä AARREkidin tunikakaava!

Hyvää joulua!

Ompelin tytöille joulutunikat Suuri Käsityö-lehden AARREkidin kaavalla. 






AARREkidin Kupla-mekko


Ompelin tytöille joulumekot AARREkidin designer-kaavalla, joka oli 12/ 2018 Suuri Käsityölehdessä. Tarkoitus oli ommella itsellenikin samisteluun samasta lehdestä löytyvällä aikuisten kaavalla, mutta ilmeiseti se on ruuhkavuoden kirous, kun kaikkea kivaa ei ehdi tekemään. Aikuisten kaava menee myös ehdottomasti testiin, sillä tunikat näyttävät tytöilläkin mukavilta. Tunikoihin tulee selkään hauska laskos ja leikkauksessa on hieman pyöreyttä. Tämä on kiva malli joille normaalit mekkokaavat ovat yleensä kapeita.

Ompeluun käytin saumuria ja viimeistelin ompelukoneen kaksoisneulalla. Pääntiet ompelin mustalla resorilla ja oikaisin napinläpien kanssa ompelemalla napit suoraan paitaan kiinni.



Ehdin onneksi ompelemaan college-setin Joulupuu-keräykseen. 






 

Ai mistäkö on tämä ihana joustocollege? 

Tämä on Tampereelta Tektiilipalvelusta ja se on heidän omasuunnittelema uutuus. Aivan ihana mustavalkoinen kuosi. Huomasitteko söpöt eläimet kuosissa?

Tämä vinkkinä y-tunnuksellisille ompelijoille, sillä Tektiilipalvelu on kangastukku. Toivottavasti tätä tulee jonnekin pian myyntiin muillekin ompelijoille. Laita kommentteihin vinkkiä jos kuosia tulee jossain vastaan. Sain palat testiin ommeltavaksi Tekstiilipalvelun Annalta.

Klikkaa tästä kurkkaamaan Tekstiilipalvelun vaatekankaat.

Collegepalasta ompelin myös setin Joulupuu-keräykseen. Toivottavasti on mieleinen.

Meillä tytöt tykkäsivät kuosista ja varsinkin tonttupipoista. Pienempi pyysi äitiä laulamaan, että neiti sai hyppiä tonttulaulun tahtiin.

Rauhallista joulua!








Uskaltaisikohan seuraavaksi vuodeksi tilata SK-lehden tulemaan.  Huomasin hankkineeni (mies osti myös) melkein vuoden kaikki numerot irtonumeroina.


6 kommenttia:

  1. Nätti kangas! :) On se kiva kun toiset osaa :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihastuttavat vaatteet ja etenkin tuo kuosi on todella kiva! Kyllä noilla kelpaa puuhastella :)

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kuosi ja näyttävät tosi mukavilta, lasten kiva touhuta :).

    VastaaPoista
  4. Hei, miten sulla onnistui tuo takalaskos? Olen yrittänyt ja yrittänyt mutta se vaan vetää ja pussittaa eikä asetu mitenkään kauniisti 😩😩😩

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡