keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Meidän kuvakollaasiseinä

Kon Mari vei meidän vaatekaapin! 


Meidän  hääkuvalle löytyi arvoisensa paikka meidän kuvakollaasiseinältä. Yksi kotimme seinä on pyhitetty vain kauniille valokuville. Muu perhe halusi siihen vaatekaapin, mutta vaatekaappi sai lähteä.

Isomummini senkki toimii meillä juhlapöytänä ja sen päälle kerätään vain kauniita asioita.


Muuton yhteydessä löysin yläasteella tekemäni saviveistoksen. Sen nimi on "Äiti maa" 


Hääkuvamme löysi viimein arvoisensa paikan kotonamme. Minulla oli jo muutettaessa ajatus että yksi kotimme seinä pyhitettäisiin valokuville ja sen alla oleva taso saisi toimia juhlissa aina tarjoilupöytänä. Nyt kun valokuvia on kerääntynyt kovalevykaupalla, seinätilaa tarvitaan myös valokuville. Naputtelen silloin tällöin lisää muovisia taulukoukkuja seinään ja kokoelma vain kasvaa. Muut kuvat luovat vähän kuin extrakehyksen meidän niin kauniille hääkuvalle.

Olen kerännyt kuville erilaisia valkoisia kehyksiä, kun niitä tulee vastaan edullisesti ja ajoittain teen Ifolorille kuvatilauksen joista sitten valitaan kehyksiin pääsevät. Kuvat helposti unohtuvat muistilevyjen syövereihin, mutta paperisena niitä voi ihan käsin kosketella. Ne ovat lopulta aika edullisia teettää ( Ifolorilla on nyt kuvat -50% ) suuressakin koossa, joten kuvakollaasia on helppo muuttaa tuoreempiin kuviin, kun siltä tuntuu. Hääkuvat ei tosin vaihdu, sillä niistä tuskin tuoreempia versioita tulee. Onneksi hääkuvaankin voi muokata, jos sen hetkinen väritys ei toimi sisustukseen. (minusta ihan hyvä noin) Ehkä hääkuva väistyy joskus kauniin perhepotretin tieltä. Katsotaan saako tästä laumasta kaunista kuvaa koskaan, mennään nyt näillä mitä on.

Täytyy sanoa että tämä seinä on varmaan ainoa, jota olen oikeasti yrittänyt sisustaa. Onhan se minun oma juhlastudioseinä. Muutossa kaikki olivat vahvasti sitä mieltä että seinä on tarkoitettu vaatekaapille, mutta minusta ajatus tavaran keräämisestä ylimääräiseen kaappiin tuntui hurjalta. Ei enää tavaraa, nyt kun me himohamsterit ollaan muutettu vähän väljemmille vesille!  Kiitos Kon Mari, kun veit meidän vaatekaapin.


Kuvat voivat väistyä juhlan tullen ja koukkuihin saadaan viuhkat hienosti roikkumaan 


Jos joku tietää mistä tuo kahvipannun muotoinen kynttilänjalka on kotoisin, niin laita kommenttia! Se on vanha kirppislöytö, joka löytyi nyt meidän tavaramuseon näyttelyyn.


Vanhalle tuolillekin löytyi paikka. 


Nyt Pienen linnu MakroTex-haasteena oli Kuvakollaasi lempiväreilläsi.Tarvitseeko tätä sen enempää selittää? Valkoinen on lempivärini ja ajattelin tehdä erilaisen vastauksen haasteeseen, kuvia kollaasista.


Odottelen nyt meidän ristiäiskuvia postista. Katsotaan mitä niistä nyt tuli ja mitä saadaan kehyksiin. Hyvä kun Ifolorilla on nyt hintakarnevaalit ja kuvatuotteet on nyt -25% ja valokuvien teettäminen puoleen hintaan. Unohdin että kohta on isänpäivä ja ne kuvamukit on myös alennuksessa.     Klikkaa sinne TÄSTÄ!

18 kommenttia:

 1. Onpas hauskan näköinen kynttilänjalka. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä kiva! Se löytyi myös himohamsterin kätköistä, olin jo unohtanut sen olemassaolon. Kukahan sen on tehnyt?

   Poista
 2. Valkoinen on kaunista ja niin erilaista kuin omassa kodissani!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on varmaan räiskyvän värikästä ja tunnelmallista. On itseasiassa meilläkin, kun kaikki lelut ja lasten vaatteet ovat taas levittäytyneet joka paikkaan parin sekunnin kuluttua kuviennotosta. Sellaista se on, elämää. Hyvä ottaa kuva silloin kun on siistiä niin sitä siistiä kotia voi ihailla blogista. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Oli siis ainakin hetken. Tsemppikuva siivouspäivälle ♡

   Poista
 4. Upea kuvakollaasi!
  Ja tuo vanha senkki on niin hieno!
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo vanha senkki on peruja isomummolta, se on kulkenut pöydän ja tuolien mukana kodista toiseen. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Poista
 5. Kiva erilainen kollaasi:) Tosi kaunis hääkuva ja aivan ihana senkki. Sopusointusta ja kaunista.

  VastaaPoista
 6. Tuo teidän hääkuva on kyllä niiiiiin kaunis! Ihana! Pitäisi kyllä muistaa tilata kuvia - en ole kohta kahteen vuoteen tilannut kuvia, joten urakkaan ryhtyminen tuntuu lähes ylivoimaiselta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tunteen varsinkin jos on himokuvaaja, niin kuvien valitseminen tekoon käy jo työstä. Tänään loppuu tuo Ifolorin kampanja. Mun piti tosiaan se isänpäivälahja tilata.

   Poista
 7. Todella kiva haastevastaus! Erilainen! Kaunis hääkuva ja koko kollaasiasetelma! Tätä oli ilo katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista! Joskus sitä välähtää! Tuo hääkuva on Riku Suonion ottama. Sitä voi ihailla joka päivä. Kuva on kuin jostain elokuvasta.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡