torstai 2. marraskuuta 2017

Lakuhaamuja

Helppo sokerimassa-askartelu lasten kanssa

Askartelimme tyttöjen kanssa lakuhaamuja lakusta ja sokerimassasta. Helppoa, että taaperokin osaa.  Kurkkaa video!



Böö-öö!


 Meillä ei Halloweeniin tänä vuonna panostettu, mutta lupasin että leivottaisiin kummituskakkua pyhäinpäiväksi. Pienelle kummituskakun tärkein ainesosa on kummitukset oli se kakku millainen tahansa. Pääsin helpolla, kun leivottiin vain ne lakuhaamut.

Tämä on makea askartelu, johon lapset voivat osallistua ja siksi se on leipomisissa ylitse muiden. Meillä halutaan leipoa aina kummituskakkua. Ympyrämuotilla painetaan vain kuvio ohueksi kaulitun sokerimassan pintaan ja keskelle tökitään reiät eli haamun silmät ja suu. Lopuksi lakana asetellaan kummituksen päälle! Ja ei kun haamuilemaan! Kurkkaa video ohje klik*! 




Meillä oltiin ihan sekaisin milloin se Halloween on. No se oli jo, mutta Suomessa pyhäinpäivää vietetään viikkoa myöhemmin ja pyhäinpäivän aatto on nyt perjantaina.


Leipomisvaiheessa materiaalit katosivat parempiin suihin ja kakun päälle jäi muutama haamu. 


Tänään saattaa mennä 600 000 sivun katselua rikki. Ei uskoisi! Onko tuo sitten paljon vai vähän? Kiitos ja kumarrus ihanat! Blogit.fi:ssä blogiani on helppo selata ja poimia luettavaksi ne mielenkiintoisemmat. Klikkaa sinne tästä! 

Vietettiinkö teillä Halloweeniä, pyhäinpäivää vai kekriä?



Tänään on Reiman nimipäivä ja verkkokaupassa on Flash-sale  vain tänään ja talvivaatteissa 24% alennus!


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti! Ja hyviä myös! Toi sokerimassa on vaahtokarkin makuista :D

      Poista
  2. Onpa suloisia pikkuisia kummituksia ja taitavat maistua myös hyviltä♥ Ihanaa viikonloppua teille♥ Meillä vietetään Pyhäinpäivää ja myös hieman Halloweenia♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa viikonloppua ja mukavaa pyhäinpäivän viettoa!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos! Ne ilmeikkäämmät tuli syötyä ennen kuin niitä ehti edes kuvaamaan. :)

      Poista
  4. Ihania pieniä haamuja! Ja voin kuvitella, miten kiva näitä on tehdä lasten kanssa!

    Meillä Halloween juhlinta keskittyi kurpitsalyhdyn kaivertamiseen ja halloween herkkuihin :)

    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana, teillä on vietetty halloweenia ihan kunnolla. Kiitos, on ihan kiva askartelu, kun laittaa vain pari lakua kerralla esille ;)

      Poista
  5. Onpa hauskoja :) Mäkin oon aivan sekaisin, että miten sitä Halloweenia nyt oikein vietetään. Jenkeissä sitä kai vietetään lokakuun vikana lauantaina, mutta varsinainen päivä on lokakuun viimeinen? Ja kun meillä ei oo perinteisesti Halloweenia, vaan pyhäinpäivä niin sehän sekottaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Pyhät vähän sekoittuvat Suomessa. Hauskaahan se on kun tulee uusia juhlanviettomahdollisuuksia ja ei kai se ole niin päivän päälle. ♡

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡