torstai 30. marraskuuta 2017

Ompeluhullun kangasjoulukalenterit ja kässäjoulukalenteri2017

Mistä löytyy joulukalentereita käsitöiden ystäville?


Keräsin listaksi kangaskauppojen joulukalenterit. Mitäpä muutakaan sitä jahtaisi joulun alla kuin hyviä alennuksia? Myös käsityöblogeilla on oma joulukalenteri ja joka päivä ilmestyy uusi ihana jouluaiheinen käsityöpostaus. Täällä linkit kalentereihin. 


Ompelin itselleni joulumekon Ommellisen Pillipiiparista. Kaunis kuosi.



Joulukuu jo lähenee ja nyt on hyvä lähteä katselemaan mistä löytyisi ompeluun hurahtaneelle se seurattava joulukalenteri.

Huomasin, että Story of Roon sivulle tupsahti joulukalenteri-ilmoitus. Nyt jo jännityksellä odotan mitä tuleman pitää, varmaankin jotakin herkkuja olisi luvassa. Tajusin, että kyllä näitä kangaskauppojenkalentereita on muitakin ja päätin listata ne, jotta kaikki yllätykset olisi helposti käyty päivittäin klikkaamassa. Ajatella, jos joku ihana juttu menisikin ihan ohi!


Katselin, että juju on se, että voi jättää tavarat odottamaan ja sitten lopulta kotiuttaa joulukalenterisaalis yksillä postikuluilla, kunhan siis kankaat ovat samasta kaupasta. Näistä oli hyvät ohjeet kangaskauppojen Fb-sivuilla. Nyt on varmaan hyvistä alennuksista kyse, kun jemmauskäytännötkin ovat etukäteen selvitetty.

Marraskuussa yritin säästää joulujuttuihin ja ommella kätköjä pois. Onneksi oli ompelubingo ja ehdin ompelemaan kaappia tyhjemmäksi. Tosiaan kotiin ei voi vain tilata kaikkea metritolkulla, vaikka kuinka olisi ihanaa ja halpaa.  Ei vain yksinkertaisesti mahdu.  Jonkun kangaspalan aion silti metsästää, sillä onhan jahti paljon mukavampaa, kuin itse saalis.

Linkit vievät vielä FB-sivuille tai suoraan kalenteriin. Jätän ne tuonne blogini sivureunaan jouluun saakka! ➡

Jos lisää joulukalentereita löytyy laita linkkiä, niin lisätään listaan! 🎄



Ota koppi! 


Käsityöbloggaajien joulukalenteri


Ja ihana joulukalenteri on tulossa myös käsityöbloggaajilta.

Ensimmäinen luukku on Unelmallinen elämä-blogissa klik*ja sieltä löytyy linkki seuraavalle luukulle. Joka päivä ilmesty uusi käsityöaiheinen joulupostaus ja aihe on muuten vapaa. Hauska nähdä mitä muut ovat kehitelleet! Voin paljastaa, että minunkin blogiin on tulossa luukku.


 Joulukalenteria voi seurata #kässäjoulukalenteri2017-hastagillä. Ja kaikki luukut löytyvät käsityöblogit- Facebook-ryhmästä. Uskon, että on mukavampi kuitenkin hyppiä luukusta luukkuun, sillä onhan se jännittävämpää.


On myös jännittävää olla mukana taitavien tekijöiden kanssa tekemässä yhdessä  joulukalenteria. Olen niin innoissani! Hyvä me kässäilijät!




Taskut tyhjinä moni alennus menee sivusuun, mutta onneksi joulu ei ole pelkkää ostamista. 

Nämä ovat kaapista löytämäni joululahjasukat. Niin kauniit, etten ole raaskinut niitä käyttää. 



Kangaskorjaamon Johannalla on myös  ihania ideoita joulukalenteriin. Aineeton joulukalenteri on hyvä vaihtoehto jos kaikki tämä kaupallisuus tulee jo ulos korvista ennen kuin Cola-pukki on sanonnut edes Ho-hou!

Johanna muistutti, että pieniä tunnelmallisia juttuja voi tehdä ilman, että tarvitsee ostaa mitään. Näistä muutama juttu paketoidaan meidän joulukalenteriverhon taskuihin tänä iltana.   Klikkaa aineettomaan joulukalenteriin tästä.

Kiitos Johanna, aivan ihania ideoita! 


Otetaan rennosti ja nautitaan joulun odotuksesta!

Muikku! 💋

23 kommenttia:

  1. Wow, you have lots of snow already!! And I guess, this is your new, recently made plaid creation?! Looks great & lovely styled up!😘👏

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi Zara! Ee had this much snow, but it already melted away. And Yes again! This is my new creation, my new Christmass-dress. They say that checks are new black. 😆 My husband takes quite pretty photos nowdays. 😙💕💕

      Poista
    2. Me too, got recently hooked on checks, especially coz' it's a Plaid season now!:) I see, you both are mastering your skills! Keep it up😉👏

      Poista
  2. Onpa upeat kuvat tässä postauksessa <3 Kiitos kangaskorjaamon mainitsemisesta. Käsityööblogien joulukalenteri onkin ollut aikamoinen ideapläjäysmonena vuonna. Instagramissa on tulossa #joulutorttukalenteri, itse teen siihen ompeluaiheisen luukun,vaikka kyseessä onkin leivos ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vain itsellesi! Meinasi kässäjoulukalenteri jäädä väliin. Tuo joulutorttukalenteri kuulostaa hauskalle! Mitähän hyvää ompelet 😙?

      Poista
  3. Tosi kaunis mekko! Tuota käsityöjiulukalenteria on kiva seurata, hauska idea, että jokainen luukku on eri blogissa ja kaikilla kuitenkin yhteinen aihe. 😊 Iloista joulun odotusta. ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä kangas on niin hieno! Inspis tuli espanjalaisen muotilehden sivuilta, kun joka kuvassa oli skottiruutua. Tässä kuosissa on hiuksen hieno ero onko liian rock vs classic.

      Poista
  4. Ihania talvikuvia :) näytät niin iloiselta siellä lumen keskellä. Espoossa sataa juuri vettä...

    Kiitos - kävin jo kurkkimassa paria vinkkaustasi ja tuo aineeton joulukalenteri oli myös mielenkiintoinen. Jouluna ei tarvitse aina antaa tavaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos olin iloinen kun oltii ulkona miehen kanssa kahden.😁 Tosin lapset katsoivat sisällä ikkunan takana. Nuo lumet sulivat jo ja uudet tuli tilalle. Minustakin tuo aineeton kalenteri oli hieno! Yöllä tonttu täyttää sitten ensimmäisen luukun . 💖🎄

      Poista
  5. En ole kyllä aikoihin enää pukeutunut joulumekkoon tai muuhunkaan vastaavaan. Meillä jostain syystä ollaan nykyään asukoodilla, yöpuku :D Noh, on meillä päivälliselle vaatteet, vähän paremmat kuin perusvaatteet mutta ei tosiaan mitään kovin fiiniä.
    Mekkosi on todella nätti ja se saikin miettimään, että pitäisikö....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on jo 2 joulumekkoa tämä ja se Aarrekidin Käpy-mekko. Ehkä näitä syntyy ihan ompelun ilosta ja kun tekee trikoosta se myös tuntuu yöpaidalle 😁 Kiitos! 😙

      Poista
  6. Ihana joulumekko sinulla. Itse tehty. Toista samanlaista ei tule vastaan. Olet kauniin ja niin raikkaan näköinen noissa hienoissa kuvissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ei ihan samanlaista tule, mutta tytöillä on omat mekot samasta kankaasta. Kiitos! Lumi ja valo tosiaan tekevät ihmeitä.

      Poista
  7. Pipoiksi.fi:lla on myös tällainen joulukalenteri https://m.facebook.com/home.php?refid=7&_rdr#!/pipoiksi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos lisäsin sen tuonne listaan! Kiitos kun kerroit! Siellä oli mehevä luukku tänään.

      Poista
  8. Puuhakaspajan, Nappinjan ja Noshin linkit ei toimi tuossa listauksessa sivun oikeassa laidassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kiitos! Kiitos kun sanoit. Oli ilmeisesti tullut pöpperössä useammat http:t noihin linkkeihin. Yritin niitä korjata. ♡

      Poista
  9. Todella kivat kuvat.
    Mukavaa alkanutta joulukuuta.

    VastaaPoista
  10. Joulukalenterit on ihan parhaita, oli ne sitten missä muodossa tahansa :D. Ja onpa muuten tosi kiva tuo sinun mekko näissä kuvissa, ihanan jouluinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ripaus punaista päälläni, tekee ihan mistä tahansa vaatteesta jouluisen. 💕💖💋 Ai niin teillä oli se kosmetiikkakalenteri!

      Poista
  11. Ihanat kuvat.. kauniin mekon olet ommellut, sopii hyvin sinulle. Ps. En saannut koppia.. tuli virkistävä pläjäys päin nenua:) Ihanaa alkavaa joulukuuta sinulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Hehh. Heitä oikein iso takaisin!. Onneksi ei kuvaajaan osunut, sillä linssi olisi kyllä entinen. 😂

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡