tiistai 20. joulukuuta 2016

Jouluiloa ja sisäistä rauhaa

Musta on trendiväri muualla kuin ajatuksissa.


Kiire, hoppu, kiire, hoppu!  Meillä tehdään listoja mitä kaikkea pitäisikään vielä tehdä. Listalta on yliviivattu muutama asia, mutta muuten rivejä tulee lisää aina kun yhden asian on saanut suoritettua. Jotenkin tuntuu, että ollaan rakentamassa suurta yllätystä joululle joka on kohta tulossa kylään. Kop, kop, kop!

Ehkä tätä joulua pitäisi kuitenkin rakentaa sisäisesti, jolloin pienet murheet, kiire ja listat eivät paljon painaisi.  Päättelin, että hyvää mieltä pitää myös ruokkia, että se kasvaisi oikein suureksi ja pulleaksi ja tyhmät asiat olisivat ajatuksissa niin pikkuruisia että jäisivät pulleron jalkoihin. Eihän se vielä riitä! Lahjaksi voisi vielä paketoida leveän hymyn ja antaa iloa! Kiitos perhe, ystävät, tuttavat ja vieraat, olette sitä minulle kovasti antaneet! Toivottavasti voisin antaa teille ison paketin joka sisältäisi, kannustusta, iloa, aurinkoisia ajatuksia ja vauvan hymyä.  

Näillä ajatuksilla aion jatkaa joulun valmistelua ja nauttia samalla jokaisesta rivistä. Uskon etteivät palaneet piparitkaan harmita, kun musta on trendiväri muualla kuin ajatuksissa.
Osallistun näillä kuvilla Pienen Linnun Makrotex-haasteeseen aiheena on vastavalo.

20 kommenttia:

 1. Rauhallista joulua Teille koko perheelle.
  Kiire ja hoppu naulaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Meillä kun alkaa tulemaan kiire, niin ruvetaan taputtamaan ja laulamaan tuota kiire, hoppu lorua. :) Opittiin muskarista. Rauhallista joulua pappilanmummo!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Pieni Lintu haasteesta! Olipa haastetta! Rauhallista joulua!

   Poista
 3. Piparit trendiväriä myöten :D

  Leppoisaa joulun aikaa sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Onneksi piparit onnistuivat ilman trendiväriä pipareissa.. Ihanaa joulua sinnekin!

   Poista
 4. Jotkut ne vaan sinnittelevät. Levollista joulua.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Aika päättäväisesti nuo omenat tuolla puussa pysyy. Hyvä niin, sillä tilhet söi jo pihlajanmarjat aikaa sitten.

   Poista
 5. Siinä on vielä linnuille herkkuja, jos tulee tammikuussa paukku pakkaset :) Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa omenoissa on varmaan aika paljon alkoholia nyt, päättyy lintujen tipaton ;) Hyvää joulua!

   Poista
 6. Itse luulin välttyväni tänä vuonna jouluhössötykseltä, kun palasin vasta kaksi viikkoa ennen joulua Suomeen, mutta kävi ilmi,että siinäkin ajassa ehtii kehittämään joulustressin.;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekemättömät asiat ja ajan vähyys kiusaavat kyllä takaraivossa, tärkeimmät vaan työn alle. Ota suklaata ja istu vähän kyllä se siitä.. Täytyyhän ihan pieni stressi olla niin hyvä tulee ;)

   Poista
 7. Hyvää, tunnelmallista ja ihanaa joulua myös Sinulle.

  VastaaPoista
 8. Kauniit kuvat. :) Täällä minä istun vain koneella, imuri on tuossa lattialla vieressä, jospa se ajatuksen voimalla tekisi työnsä. :D Oikein hyvää joulua! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin juuri lapioimassa leluja laatikoihin ennen imurointia.
   Mietin että jos olisi ihan oikea imuri mutta taaperokoossa niin saisi tuota energiaa käytettyä hyödyksi ;) Oikein hyvää joulua, kyllä tämä tästä kun laulaa joululauluja hiukan kovempaa!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡