keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Uusi koti! Stressin täyteistä muuttoa

Kuvia uudesta kodista!

Miten stressi voi muuttaa pienetkin asiat jättimäisiksi ongelmiksi? Meidän muutto on nyt takana ja olo alkaa helpottaa. Ihana kun on uusi koti! 

Nyt voi alkaa taas keskittymään normaaliin arkeen. Masu alkaa olemaan jo aika lailla tiellä ja kävely muistuttaa ankan vaapuntaa. Stressi vaikuttaa myös sokereihin ja allergioiden puhkeamiseen. Nyt voin uskaltaustua jopa sokerirasitustestiin. Kyllä tämä tästä.


Meillä on nyt uusi koti ja viimeinkin stressi alkaa hellittämään. Takana on hirveä määrä pakkaamista, pölyä, poisheitettyä tavaraa ja hukattuja muistoja himohamstraajan kodista. 

En todellakaan tiennyt miten hirveän stressin voi yksi muutto aiheuttaa. Ehkä sen aiheutti se ettei itse pystynyt täysipainoisesti kantamaan tavaraa ulos mahani kanssa ja asioita ei pystynyt vain hoitamaan pois. Stressi aiheutti sen että pienistä vastoinkäymisistä alkoi päässäni kasvamaa  elämää suurempia ongelmia. Oliko muinaisten asukkaiden pesukone aiheuttanut pahankin kosteusvaurion? Missä on rappuihin turvaportit? Autossa on vielä talvirenkaat! APUA!  Ja ette uskokaan miten paljon väärässä kohtaa seinää loppuva tapetti voi aiheuttaa mielipahaa, kun se jäi päähän pyörimään. Ajatella, aloin jo inhoamaan uutta kotia ja muuttoa.

Jos joku nyt suunnittelee muuttoa ennen häitä tai jotakin muuta yhtä stressaavaa tapahtumaa, niin voin sanoa että jätä asia toisten hoidettavaksi tai sitten siirrä tulevaisuuteen. Stressi vie ilon hyvinkin onnistuneista jutuista. Ihan hullua!

Nyt kun istun sohvalla kahvikupin kanssa ja tuijotan tyhjiä pahvilaatikoita ja mietin samalla keittiön verhotilannetta, niin voin hymyillä miten hyvin lopulta kaikki meni. Asunto on tosi ihana! Pienellä on pihassa paljon kavereita, taloyhtiöstä löytyy pesutupa ja niitä turvaporttejakin asennetaan juuri. Muutto meni hienosti kahdessa päivässä ja saimme ihania auttamaan. Tavaratkin jäivät uuteen kotiin lähelle paikkaansa, joten purkaminen oli helppoa. Muutto meni oikeasti tosi hyvin! Nyt ei ahdista mikään vaikka autossakin on talvirenkaat ja sokerirasitustestikin on tulossa. Ainut mikä vähän hiertää on tämä flunssa ja ääntä ei meinaa aamulla tulla ollenkaan. Henki ei meinaa kulkea, eiköhän sade huuhdo tänään koivupölytkin pois kiusaamasta. 

Hitsi tästä asunnosta tulee kyllä vielä tosi kiva koti! Pikkuhiljaa!
Tältä näyttää meidän keittiö nyt. Tässä ihan luomuja kuvia uudesta kodista. En jaksanut lähteä blogia varten siistimään ja siivoilemaan. Käytän sen ajan suihkuun ja kuppiin kahvia.  


Tässä olohuone ja makuuhuone. Ihastuin tänään imuroidessani tuohon laminaattiin uudelleen. On se vaan niin hieno.


Elloksen alekoodi:

40% alennusta koodilla: 335456
6 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin! <3
  Kotipostausta kiitos, ku on valmista. On niin kivannäköistä jo! Tuo sohvapöytä on todella upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hih. Kotipostausta tulee ehkä kun saan tavarat paikalleen ja siivottua.. Ja mankeloitua verhoja. Sohvapöytä näyttää kerrankin sopivalta, ennen se oli iso joka paikkaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡