tiistai 30. kesäkuuta 2015

Inspiraatioita perhosista: Perhosmobile

Meillä parveilee apolloperhoset

Perhosista tehty mobile koristaa nyt parvekkeemme oviaukkoa. Kauniit apolloperhoset liihottelevat ilmavirtauksessa. Perhosmobile on kiva hääkoristeenakin.

Aurinko säteilee sisään parvekkeen kukkamerestä. Nyt meille yrittää sisään parvi liihottelevia apolloperhosia. Intouduin tekemään lisääm kankaisia perhosia ja kokosin niistä mobilen. 

Mobileilla on helppo koristella häissä vaikka valkoisia katossa roikkuvia hallaharsoja tai ne voi asettaa taustaksi photo boothiin. Jälkeen päin ne voi ripustaa sitten ihanana muistona pienokaisen sängyn yläpuolelle.

Edellisessä perhospostauksessa oli ohjeet perhosen tekoon, joten nyt ohjeeksi riittää varmaan että ongesta tai pilkistä saa hyvää siimaa perhosten ripustamiseen. Nyt kyllä uutena keksin lisätä pienet pampulat tuntosarvien päihin. Siinä käytin limsapullon korkkia jota sulattelin kynttilän liekissä. Sulaan massaan tuikkasin rautalangan päät. Tuloksena perhosmiehestäkin oikeanlaiset pampulat. 

Apolloperhoset on rauhoitettuja ja niitä ei saa ottaa kiinni. Ne elävät aurinkoisilla kallioilla joissa esiintyy maksaruohoa. Isoapolloperhonen on Suomen suurin päiväperhonen.

Kun perhoset on valmiit mobilen kokoaminen on helppoa. Kankaasta tehdyt perhoset näyttävät melko aidoilta.

Lisää aiheesta:
Inspiraatioita perhosista: perhospaikkakortit

Kerroinko muuten että löysin paikan mistä löytyy Pip Studion astioita! Käykääpä kurkkaamassa tuolla Designwestin sivulla noita kuppeja! Siellä oli kaikkea muutakin ihanaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡