perjantai 12. kesäkuuta 2015

Inspiraatiota heinistä, servettirengas

Heinillä koristat pöytäkattauksen, ihanaa pientä näpertelyä

Kesäisen servettirenkaan saat tehtyä itse tuohipunontatekniikalla punomalla se heinistä. DIY-servettirengas on kiva muisto myös vieraiden kotiin vietäväksi. Avattuna se toimii kirjanmerkkinä.

Rannat ja niityt ovat nyt täynnä ilmaista askartelumateriaalia. Kävin aamulla rannassa juoksulenkillä ja sain ihanan heinäinspiraation. Mietin että heinät ovat jo pelkästään kauniita, vai mitä? Mitä niistä voi tehdä?

Teeseitse-servettirengas tuohipunontatekniikalla

Muistelin mitä olimme tehneet joskus partiossa ja mieleeni muistui Myllykylän Harjuvuokkojen lippukunnanjohtajan tuohikurssit. Iso kiitos niistä!  Ohjeet palautuivat mieleeni pikkuhiljaa, vähän pätkittäin kahvin voimalla. Päätin punoa heinistä servettirenkaan tuohityöohjeella. Kiinnitin päät liimalla ja sidoin renkaaksi juuttikankaasta irroitetulla narulla.

Tässä tuohipunontaohje. Näin punot heinistä servettirenkaan. Lähde punomaan vasemmalta oikealle , käännä ensimmäinen aina 90 asteen kulmassa vaakatasoon ja pujottele sitten ali, yli, ali... ja lopettaessasi käännä 90 asteessa pystyasentoon. Aloita uusi rivi vasemmalta oikealle. Liimaa lopuksi päät kiinni.


Mainos: Tuotteet kattauksiin ja häiden karkkibuffettiin Hää- ja juhlaputiikki Ribbon & Inkistä

Hääputiikki Ribbon & Ink

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡