lauantai 27. kesäkuuta 2015

Häälahjavinkki! Pip-pyyhkeet Alessa!

Hox! Jos valkoiset pyyhkeet ovat lahjalistalla!

Aivan mielettömän ihanat valkoiset Pip Studion kylpypyyhkeet on kiva häälahja. Ainakin minusta!

Kävin eilen taas ihastelemassa liinavaatteita ja metsästämässä hyviä alennuksia! Arvatkaapas mitä löytyi ja vielä hyvässä alessa? Pip-pyyhkeet olivat nyt -40% Sokoksella. Hypin miltein tasajalkaa! Hamstrasin pienen nipun meille ja naamani loisti kuin Naantalin aurinko. Surullista oli se että Pip poistuu Sokoksen valikoimista. Tässä on hyvä häälahjavinkki hääparille, jonka liinavaatteista vastaa romantiikan nälkäinen esteetikko.

Kävisin allekirjoittamassa Pellastakaa Sokoksen Pip -adressin jos sellainen olisi olemassa! Kommentoikaa PIP tuohon alle, jos haluaisitte säilyttää brändin Sokoksella. Laitan sitten linkin menemään Sokoksen taloustavaraosastolle että joku haluaisi näitä vielä ostaa. Ehkä olen yksin tämän suruni kanssa?


Onnen saa ostamalla? Pip Studion kahvikupit tulee varmaan vilahtelemaan jatkossa, mutta Sokokselta niitä ei kauaa saa. 

Pidä Ruotsi siistinä -muumimuki häälahjaksi

Ai minusta oli hauska kun kaverini kertoi mitä hän halusi häälahjaksi. Se oli muumimuki. Hän kuulema sai juuri sen oikean mukin mitä oli kaivannut. En edes ajatellut että joku haluaa muumimukin häälahjaksi.

Luulen että tänäkesänä muumien ystävät haluavat lahjaksi tämän Pidä Ruotsi siistinä muumimukin. Itse asiassa tämä on ihan järkevä hankinta, joka kasvattaa arvoaan ajan myötä. Onhan se viimeinen muumimuki mikä on valmistettu Suomessa ja ei ole täällä myynnissä vain kuin parissa nettikaupassa. Niitä on vielä hetken saatavilla, mutta muista tilata ajoissa! Niitä voi tilata täältä:
RoyalDesign.fi
Meidänkin kaappiin eksyi Ruotsi-muumi!


2 kommenttia:

  1. Thank you for the visit! I'm glad that you got your Pip coffee mugs. The white Pip towels that you found look so soft and pretty. I wish they sold them in Canada too!

    VastaaPoista
  2. Hi Margie! Thank you. I hope that we can see more of these sweet Pip things.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡