lauantai 13. kesäkuuta 2015

Inspiraatiota heinistä, paikkakortti

Heinillä koristelet kattauksen ja plaseeraat


Heinistä punomalla saat kauniin pinnan paikkakorttiin. Plaseeraamisestakin saa kesäistä ja jollakin tavalla eksoottista, kun käyttää tuttuja kuvioita ja arkiseksi kuviteltua materiaalia.

Heinäinspiraationi oli luultua suurempi kuin kuvittelin. Luulin että se jäisi vain servettirenkaisiin, mutta sormeni jatkoivat näpertelyä. 

Olen todella ihastunut tuohon punontakuvioon ja halusin tehdä lisää. Kokeilin miltä näyttäisi jos heinästä punoisi mattoa ja keksin liimata sen pahvin palaseen. Taittelin pahvin ja liimasin punosmaton korttiin. Tekstasin koristellulle pahville nimen ja paikkakortti oli valmis.

Paikkakortin askarteluohje : Puno heinästä kaunis matto, sen jälkeen liimaa matto taitellulle kartongin palaselle. Nimikoi pieni kartongin pala ja liimaa se paikkakorttiin. Ei kovin vaikeaa!


Mieheni ihasteli tuotoksiani ja kertoi että tuo "heinä" ei ole heinä vaan sara. Tätä saraa käytin morsiuskimpussani ja sulhasen kukkavieheessä, ja sen oikea nimi on vesisara. Googlasin saraa ja selvisi että samaista "heinää" on käytetty lappalaisten kengissä lämpöeristeenä, eli heinäkengissä. No, en sitte ollut vähempää väärässä kuin lappalaisetkaan. Eli otsikon pitäisi siis olla inpiraatiota sarasta! 

Mainos:
Tässä lukijoilleni pieni lahja alennusmyynteihin:

Spartoo.fi: 5% alennus, myös ALE-tuotteista!
koodilla:
SALESPE15FI
Voimassa 25.8.2015 asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡