perjantai 19. kesäkuuta 2015

Inspiraatiota heinistä, juhlakattaus

Heinillä väriä kattaukseen kaitaliinan sijaan


Juhlakattauksen voi somistaa heinillä monella eri tavoin.

Tässä aikaisemmin postailin heinäinspiraatioistani. Kun olin silloin saanut tarpeekseni näpertämisestä kokeilin samalla miltä heinät siis sarat näyttäisivät kattauksessa. Olin aikaisemmin saanut parvekkeeni kuntoon, joten sitä kelpaa nyt käyttää kuvausstudiona. Parvekkeen saa pidettyä siistinä,  kun sinne ei laske pientä leikkijää. Se on paikka minne voi paeta askarteluineen ja palatessaan vetää vain ovi perässään kiinni.

Siirsin heiniä sivuun kun oli lopettanut askartelun ja ne näyttivät pöydällä yllättävän kauniilta. Jätin heinät pöydälle ja levittelin heiniä vielä lisää. Katoin Arabiani kesäiseen pöytään. Kivan näköistä eikö?

Mietin miltä näyttäisi isommat heinät tai oikeastaan isot vihreät kaislat valkoisella liinalla pitkän pöydän keskiosassa. Sitä pitää testata joku päivä.

Ihanaa juhannusta! Grillatkaa, syökää ja saunokaa hyvin!

Heinäinspiraatiossa syntyi kaunis kattaus parvekkeelle. Tämä kattaus on hyödynnettävissä myös hääpöytään. Kivoja heiniä!

2 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköinen! Sopii hyvin juhannus-/kesäkattaukseen muutenkin. Sulla on kyllä tosi kivasti näitä ideoita ja kuvia omalla toteutuksella (eikä vain pinterestideointia). Ootko ajatellut jotain laajempaa blogia kuin pelkästään häihin keskittyvää - tai onko jo? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pidän itsekin ideasta! Tykkään kuvailla ja touhuta kaikenlaista. Katsotaan mitä tämän blogin kanssa tapahtuu vielä, nyt on ainakin joku syy tehdä kivoja juttuja!

   Se ero pinterestblogeihin on että minulle tärkeämpää tekeminen ja oma kädenjälki, tiedän että morsiammilla sitä aikaa ei ole. Siksi teen tämän nyt, niin ehtii toteuttamaan ne kaikki hienot ideat joihin ei silloin ollut aikaa. Ja pinterestblogeissa pidän siitä että niissä eletään niin fiiliksissä, kun H-hetki lähestyy. Se on ihana tarttuva fiilis!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡