keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Asian vierestä: Vieraiden virkistykseksi olutkaivo

Sarjassamme: miehet ja lelut

Minulle tupsahti sähköpostiin Ecoolerin mainos. Tuijottelin, et joo-o, menee tölkkejä maan alle ja päässäni alkoi raksuttamaan. Kohta on juhannus ja monen juhannushäät kolkuttelee ovella. Tämmöinen olisi ollut hieno leirikylmiöfestareilla hiilihappojääviritysten sijaan. Kaivosta saisi vaikka hauskan aarrekätköohjelmanumeron juhliin, jonka jälkeen se toimisi tarjoilussa.

Laite toimii ilman sähköä ja se viilentää juomat maaviileän avulla.  Ecool kaljakaivoja myy Grillikauppa!

Meidän häihin kaivo ei olisi sopinut, sillä sulhasen mielestä meidän häissä ei juoda tölkeistä. Samaa mieltä olin minäkin, ja vieraille tarjoiltiin muutama lasillinen viiniä. Festarimeininkiin ja mökkijuhlissa on varmaaan hauska isännän näytösvempain. Ja monen parin häihin laite istuu varmaankin paremmin.


Kaljakaivo eCool saattaisi olla monen isännän suosikki, jota voi esitellä vieraille. Kaivo toimii ilman sähköä ja juomat viilenevät maan viileyden avulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡