MinäMoikka,


Kiitos vierailustasi. Toivottavasti löytyi mielenkiintoista luettavaa!

Nyt meillä touhutaan perhearkea kohta 4 vuotiaan  neidin ja 2 vuotiaan  taaperotytön kanssa.  Meillä tehdään käsitöitä, leivotaan, sisustetaan tuunaamalla vanhasta uutta ja kirjoitan meidän elämän makuisesta arjesta. Onkohan tämä nyt sitä Lifestyleä? Bloggaaminen on minulle ihana harrastus jolla väritetään arkea. Toivon, että blogini tuo iloa ja inspiraatioita sinunkin arkeesi.  Oli ihana kun kävit kurkkaamassa! Kiitos siitä!

Blogiani on helpoin selata Blogit.fi:ssä ja sieltä voi helposti valita mielenkiintoiset postaukset. Blogin arkiston uumenista, niitä on työlästä kaivaa. Pääset sinne tästä klik! 

Jätä ihmeessä kommentteihin viestiä ja varsinkin silloin jos jäät seuraajaksi, niin pääsen sitten blogiisi vastavierailulle! Ja ei haittaa vaikka sinulla ei omaa blogia olisikaan, sillä blogiani saa ehdottomasti seurata ja juttuihin kommentoida.  Olen innoissani uusista seuraajista! Rakastan käsityö, leivonta , lifestyle ja perheaiheita.Asiaa blogini kaupallisuudesta
Blogini sisältää affiliate-markkinointilinkkejä eri verkkokauppoihin. Tekemällä ostokset niiden kautta ja hyväksymällä evästeet saatan saaada myynneistä provision. Näillä varoilla helpotetaan blogiin käytettävien askartelu -ja käsityötarvikehankintoja. Yritän kerätä myös parhaat vinkit ja käsityötarjoukset sivulleni jotta niistä olisi sinullekin hyötyä. Linkit on merkattu klik* -tunnisteella. Blogini takana ei ole kaupallista organisaatiota. 

Otan myös mielelläni vastaan kankaita tai muita käsityötarvikkeita. 

Minuun saat yhteyttä:
Teresa Sjönberg
telluk (♡) gmail.com

Minut löydät Facebookin, Google+ -ja Instagram-maailmoista.

6 kommenttia:

 1. Hei vain Teresa !
  Ompa ihana lukea näitä sinun IHAN -KAIKKEA tässä blogissasi, minkä vain osaan avata.
  Nuoret äidit, joilla on hyppysissä tekemisen taito, vaikka vain ensin opettelu, sen jälkeen yrittäminen opitusta, ovat upeita ihmisiä ! Päässä liikkuu sitten niin tuhatta sorttia. mitä voi opetella, tehdä ja toteuttaa. Vaikkakin, että lahkeessa roikkuu yks ihanuus ja toisessa toinen. - voin sieluni silmin ton kaiken nähdä; kun olen ollut läsnä arjessa just noissa kuvioissa, - hetkinen, 20 vuotta sitte ! Kyllä joskus aatteli et kellossa pitäis olla vaikka muutama tunti noina vuosina "lisä-aikaa"mutta niin vain saatiin touhut ja työt tehtyä.
  Ja eipä tässä vieläkaikki.
  Näistä palautuivat ajat mieleen, kun itse sain kaksois-tyttäret -73. Ja tuosta ompelustakin juuri. Se oli hieman erilaista aikaa sanotaan kaikkineen päivineen. Asumus oli vanha omakotitalo, 50-luvun sellainen. Mutta näin jälkeen päin ajateltuna, hyvin paljon hyvää oloa mahtui sinne. Vaikka sitä työtä oli paljon. Kaikki tehtiin itse jos ajattelee ruokataloutta. Miesten työtä koskien taloa. Oli talkoo väkeä ja naapurit. Koirat,kissat ja pieneläimistöä;kanoja saattoi olla. Asunto alue oli vain omakotialuetta. Viljapellot ja talolliset asuivat kyllä samaa kylää mutta peltojen reunamilla, etäämpänä. Joissa käytiin tuon tuosta koska koulukavereita asui myös suurissa viljelys paikoissa.
  No, ajatus kulkee : )
  Mutta kaikkinensa pidän tavattomasti siitä kun voi lukea näitä ihania postauksia teidän arjesta ja mitä se nyt on. - samoja asioita, hiukan "hienoimmiksi" muuttuneina, jotka toimivat siittä huolimatta. Se on niin kaunista katsoa kuinka upeita töitä sinäkin olet omin käsin tehnyt kodissanne.
  Joten kaunis kiitos sinulle, kun jaksat ja saat varmaan onnistumisistasi aina sitä uutta voimaa huomiseen ! Kaikkea hyvää koko perheelle jokaiseen päivään ja yöhön ja sydän merkki perään mutten konella tällä osaa sitä tehä
  toivottaa Sirpa-mummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sirpa-mummi! Kommenttisi toi niin paljon valoa tähän blogin kirjoittamiseen. Ihana kuulla että pidit sukelluksesta meidän arkeen ja samalla aikamatkalle muistoihin. Olen aina sanonut, että tämä blogi on minulle kuin se ruusutarha Muumimammalle majakkasaarella. Ihana uppoutua omiin höpötyksiin ja touhuilla mitä mieleen juolahtaa. Moni kysyy, että miten sinä osaat kaikkea. Hih, en koskaan sano, etten osaa. Jotkut jutut vaativat vain vähän enemmän työtä ;). Kiitos vielä kerran kauniista sanoista, tuli niin hyvä mieli! ♡

   Poista
  2. Ja tätä kirjoittamaasi viestiä on mukava tulla lukemaan aina uudelleen..

   Poista
 2. Mukava "kuulla" Teresa myös terveisesi minulle päin, kiitokset vain.
  Erityisen hyvä asia on että te nuoret jaatte näitä erilaisia koti-juttuja, kukin omalla "käsialallaan"tehtyjä, ja niin muodoin tietoa, taitoa siirtyy perheeltä toiselle ja uusia ideoita syntyy itsekulekin taas lisää.
  Olen huomannut, että toiset hiukan empivät esim.kirjoitus taitojaan, toimeen ryhtymistä sen puitteissa mutta jos on hitusenkaan voimia, aikaa ja mielenkiintoa niin loppujen lopuksi homma alkaa sujua. -
  Niinhän se tietysti on, että yhdeltä sujuu joku homma mukavammin ja toiselta toinen mutta aina voi yrittää mahdollisuuksiensa mukaan monenmoista.
  - näin toivotan kuulaita kevätpäiviä Teresa teidän perheelle ja tosiaan, mukavaa Talviloman aikaa !

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos! Lämmittää mieltä! Mukavaa sunnuntaita! Palataan taas pian! 😙💖💖💖

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡