tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ihania edullisia purkkimaljakoita

Nyt löytyi näyttäviin, korkeisiin kukka-asetelmiin kukat ja maljakot

Plantagenista löytyi kauniita ruusuja ja maljakoita häihin pöytäkoristeiksi.

Kävin tänään parvekekukkaostoksilla Plantagenissa. Silmiini osui pitkä rivi ihania ruusuja 3,99 e / 12 kpl kimppu ja pienempiä ruusuja oli kaupan 1,99 e / 7 kpl kimppu. Ohhoh! Nyt oli hyvä hinta! Näillä ruusuilla saisi edullisesti somistettua juhlapöydät näyttävästi esim. koristepensaiden oksien kanssa.

Niin ja sitten oli näitä iki-ihania purkkeja, joita olin kaivannut ajatuksissani. Harmi että omat juhlat ovat takanapäin, muuten olisin hamstrannut purkkimaljakoita lavoittain. Hinta oli ainakin kohtuullinen 2,99 e. Tuohon maljakkoon saa koottua korkean ja näyttävän asetelman melko helposti ja omaan purkkiinsa saa kauniisti myös pöytäkynttilän. Näissä voi käyttää vaikka sitä vaippahyytelöä. Ja mikä parasta purkkeihin saa askarreltua niitä pitsejä halutessaan. Isot kukka-asetelmat tuovat näyttävyyttä koko juhlapaikkaan, joten muuten avonaisiin tiloihin suuri on kaunista.

Niin ja sitten sain ihanan ajatuksen auringonkukista. Ennen vanhaan myytiin auringonkukan siemeniä kilotavarana linnunruoaksi. Kukkien hinta ei päätä huimaa jos ne kasvattaisi itse, vaikka anopin tontin päädyssä. Auringonkukat näyttäisivät todella kauniilta juhlapöydissä, jos värimaailma olisikin esim. valkoista ja vihreää. Meidän häihin auringonkukat olisivat sopineet. Kannattaisiko häiden värimaailmaa miettiä vielä? Auringonkukat saattavat ehtiä vielä elokuun juhliin jos ne esikasvattaa sisällä aurinkoisessa paikassa. Kaupan kukat olivat minulle vähän liian arvokkaita, joten nämä kukat jäivät kauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡