tiistai 23. kesäkuuta 2015

Hääostoksille Tallinnaan

Merta edemmäksi kalaan, ovatko puvut naapurissa valkoisempia?


Olemme suunnittelemassa perheemme ensimmäistä yhteistä lomaa ja tarkastelin kesämökkien viikkohintoja Saarenmaalla. Katselin että viikkovuokrat näyttävät melko kohtuullisilta. Ihania tunnelmallisia mökkejä lähellä merta. Käsityötarvikkeet ja villalangat ovat kuulema myös edullisia.

 Ja taas asiasta kuudenteen, ajatus kun hyppelee sinne tänne kuin pupujussi kaalimaalla. Mieleeni heräsi ajatus että varmaankin  myös hääpuvut ja muut häätarvikkeet saattaisivat löytyä Virosta edullisemmin. Enkä yllättynytkään kun netistä löytyi keskustelua onnistuneista hääpukuostoksista Tallinnassa.

Tätä Anna-Bellaa oli suositeltu samoin kuin Pärliä.  Tallinna ei tosiaan ole kovinkaan kaukana, jos muutakin tapahtumaa järjestäisi Tallinnan reissulle.

Onko kenelläkään kokemusta?

Tuijottelin ihania hääpukuja ja nyt minusta jotenkin näyttää nuo olkaimettomat puvut jotenkin liian avonaisilta. Näissä peittävämmissä puvuissa on herkkyyttä ja näyttävyyttä enemmän. Enemmän on enemmän!  Kauniita nuo pitsipuvut ovat kyllä merenkin takana.

Tässä muuten luin Jyväskylän Juhla-asun mainoksen että siellä olisi nyt vuokrahääpukujen tyhjennysmyynti hinnat: 199 e ja 299 e. Kävin siellä etsimässä omaa pukuani ennen häitämme, mutta silloin ei mieleistä ollut. Tai no vuokrasimme sulhaselle puvun ja aika meni mieheni ympärillä, joten en ehtinyt omaani etsimään. Sulhaselle löytyi mieleinen.

Olen muuten vieläkin omaan pukuuni tyytyväinen, ehkä olisi pitänyt vain jumpata vähän enemmän ja käyttää hoikentavaa bodya. Lisää suklaata? Kyllä kiitos!

Merenneitomalliset pitsihääpuvut löytyvät Pärlistä, tallinnalaisesta hääpukuliikkeestä. Kuvat ovat poimittu liikkeen sivuilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡