sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Mitä häälahjaksi?

Meillä lista oli lyhyt, toista niistä veimme pyykille

Maton pesussa on kesämeininkiä. Tässä häälahjaksi saatu virkattupitsimatto pääsee kylpyyn. Ihana lahja!

Ihanaa! Tänä aamuna paistoi aurinko ja ilma tuntui lämpimältä. Leivoin parit taikinat kohoamaan ja puuron keittelyn jälkeen lähdimme koko poppoo viimeinkin mattopyykille.

Aurinko paistoi ja matonpesupaikalla loiskui. Oli todella mukavaa! Hauskan vinkin sain matonpesupaikalla, että matot voi viedä kotiin kuivumaan mustissa jätesäkeissä. Sanoin siihen että älkää ihmetelkö jos talo on kohta poliisien piirittämä. Kannattaisikohan jätesäkit mattoineen siirtää yöllä ettei kukaan näe? Olipas mustaa huumoria, mutta niin oli mattokin. Aikaa meni pari tuntia siivillä. Tuntui ihan kesältä! Huomenna uudestaan jos ennätetään.

No miten tämä liittyy häälahjoihin? No sillä että tämä pesun kohde oli ainut toivomamme häälahjaesine. Käsin virkattu matto. Ystävämme oli siihen nähnyt paljon vaivaa ja ajan antaminen toiselle on enemmän mitä kaupasta voi ostaa. Matto on käytössä joka päivä ja siinä se on muistuttamassa häistämme. Iso kiitos tekijälle!


Muuten lahjatoivomuksenamme oli rahalahjoitus tilille häämatkaa varten. Olimme mieheni kanssa jo pitkään asuneet yhdessä joten meillä kaapit tursusivat tavaraa. Tuntui jotenkin oudolta pyytää mitään tavaraa tai astioita. Lensimme sitten häiden jälkeen ulkomaille ja majoituimme  viiden tähden hotellissa, jossa pihatiekin pestiin lattianpesukoneella. No kerron siitä joskus.

Kutsuun oli todella vaikea kirjoittaa hyvällä tavalla että rahaa olemme vailla häämatkaa varten. Oli se vain kirjoitettava, koska säästöt viimeistä senttiä myöten menivät häihin.  No tältä se näytti, kirjoitettiin sentään jotain.

Hääkutsun infosivunteksti, jossa hienovaraisesti pyydettiin lahjaksi häämatkarahaa.
Parempi näin. Häämatkamme oli juuri sellainen kuin halusimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡