torstai 18. kesäkuuta 2015

Ikiomat venäläiset Pavlovo Posad-huivit

Ihan mummoilu tunnelmissa

Pavlovo Posad-huivi on kokonsa puolesta hyvin monikäyttöinen. Sen saa kiepautettua kaulaa lämmittämään, taiteltua hartioille kolmioliinana tai oikein käännettynä se toimii bolerona.
Taannoin kirjoittelinkin Pavlovo-huiveista. En silloin jaksanut vaihtaa ihmisvaatetta ylle tai lisätä meikkiä, joten tämä kuva huiveista jäi silloin väliin. 

Olin toissapäivänä ihan erikoisen reipas ja näppäränä tyttönä tekaisin rullakampauksen ja yllättävän hyvän ja lopulta kestävän meikin. Se tekee välillä hyvää kuoriutua äiti-uniformusta eli juoksuhousuista, puuroisesta topista ja kammata hiukset. Tai ylipäätään pukea päälle, sekin on hyvä. Morsiamet tämä on teillä edessä, kun äitiysloma koittaa! Uskokaa tai älkää, tämä on elämän parasta aikaa.

Palataanpa aiheeseen. Esittelyssä ovat siis rakkaat venäläiset aarteeni. Molemmat huivit ovat 100% villaa ja materiaalinsa ansiosta huivi on todella mukava. En tiedä onko vaalea huivi Pavlovo, mutta materiaali on ihanan  lämmin ja ohut. Tumman sininen on Pietarin tuliainen äidin ystävättäreltä ja se on minun aarteeni silkkihapsuineen. Se on minusta tarpeeksi juhlava pidettäväksi häissä, tai oikeastaan pidän sitä nyt kaikkialla.

Toissapäivänä oli siis ihmispäivä, joten tuli samalla otettua kuvia. Näette pian lisää päivän tuotoksia. Kuvaajana oli rakas mieheni, josta on tullut päivä päivältä parempi kuvaaja.  

Mummokukat ovat niin hempeitä ja kauniita. Kuten jo kerran sanoin jokainen tarvitsee vähän kukkia!  Ja joskus suklaata!

Huiveissa myös kauniit kuviot lämmittävät mieltä. Välillä on hyvä tuoda väriä skandinaaviseen selkeyteen. 

Aiheeseen liittyviä postauksia:


Lämmikettä hartioille 
vanhaan tyyliin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡