tiistai 24. tammikuuta 2017

Ikäkriiseilyä!

Ruusuisia syntymäpäivälahjoja

Miltä tuntuu kun maton alle harjattu vanheneminen tuodaan esiin kissan kokoisin numeroin ? Onko tämä ikäkriisin paikka? Ajatuksia vanhenemisesta. Syntymäpäiväni tuli ja meni. Ilmeisesti ikäkriisi piilottaa näyttämästä ystävältäni saamien numeroilmapallojen lukemaa.  Kauniita palloja, kaunis ajatus! Itseasiassa sellaisia palloja olin aina halunnut. Siltikin katossa roikkuvat kissankokoiset numerot  näyttävät irvailevan katonrajasta: "Tässä tämä nyt oli! Mitä tuli saavutettua? Nyt ei enää odoteta, että teen sitä ja sitä kun kasvan joskus isoksi ja aikuiseksi".

Ajattelin jo nauraa kriiseilylleni!  Tarkoitus oli kammata tukka, laittaa vähän meikkiä, pukea kimaltava iltapukuni päälle ja kuvata itseni ilmapallojen kanssa nauramassa, että ikä on vain numeroita. Xx and still fabulous!  No, kääk puku ei taaskaan mahtunut päälle. Eihän se tosiaankaan mahdu, sama tilanne kuin kaksi vuotta sitten.   

Sytytin lahjaksi saamani ruusukynttilän, joka kaikessa kitcheydessään alkaa jo minua miellyttämään. Taidan siis jo kuulua kohderyhmään. 

Mies katsoi ottamiani kuviani ja kysyi onko tuo "Henki ja elämä"-lehden kansikuva. No sinnepäin, vastasin.Iso kiitos kaikille minua muistaneille! Olette tärkeitä!
Nyt takaisin häämessukuvien purkamisen pariin. Palataan! 

34 kommenttia:

 1. Hienon nimen kuville miehesi keksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa nimi on jo keksitty. Se on Jyväskylän seurakunnan oma lehti. Ilmeisesti sitä on luettu täällä ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin ihan totta, havahtuminen laittaa kyllä miettimään miten haluaa elämäänsä elää. Nyt on aika elää niitä unelmia, elämä on just nyt :) <3

   Poista
 3. Herkkiä kauniita kuvia!

  Onni on saada vanheta. 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liplatus, niin tosiaan. Olisi kyllä aika rankkaa elää vanhenematta vuosisatoja.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos Anna, odotan jo innolla päästä näkemään sinun vastauksesi haasteeseen.

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia!!
  Minä olen paaaaljon sinua vanhempi ja sanoisin että elämä vain paranee keski-ikää kohti mennessä, kun itsetuntemus ja varmuus lisääntyvät. Tietysti on onnekasta, jos on aikaa ja mahdollisuus pitää myös fyysisestä hyvinvoinnista huoli, ettei terveys alkaisi heti tuottaa huolta.
  Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sara! Huomasin että en ole omaa ikääni halunnut muistaa moneen vuoteen ja laskelmoiva pääni ei suostu edes sitä laskemaan. Ehkä se on joku suojamekanismi :D Itseasiassa hauska oli kun sovitin sitä iltapukua niin, se on samalla tavalla auki kuin pari vuotta sitten postatussa jutussa. Onneksi on ohjeetkin valmiina <3 Aika ohimenevä tämä kriisi, onneksi on imetysdementia.

   Poista
 6. Tunnelmallisia kuvia! Onnea syntymäpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Piipe, kynttilän liekki saa aina vähän herkistymään.

   Poista
 8. Onnittelut!

  Ja ikäkriisi katoaa, kunnes tulee taas uusi. Mutta ei hätää, kun tulee riittävän vanhaksi, ei merkitse enää mitään, usko minua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No onneksi ikäkriisi katosi yllättävän nopeasti, kun vetää toppahousut jalkaa ja lähtee puskemaan rattaiden kanssa puistoon. Ehkä se tulee taas puskista eteen.

   Poista
 9. Kauniit kuvat! Mutta harmi, että ikäkriisi iskee syntymäpäivä toisensa perään. Kunpa voisin sanoa tässä jotain rohkaisevaa ja voimauttavaa, mutta en taida osata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on nuo samat tuntemukset jokaisella jossakin vaiheessa edessä. Ei tarvitse sanoa, pärjään kyllä :)

   Poista
 10. Ruusukynttilä on kaunis, sekä ikkunan läpi että vierestä katsottuna 🌹
  Kannattaisi aina iloita siitä iästä missä on, samaten kuin aina nauttia siitä
  säästä mikä tänään on. Muuten elämä menee suremiseksi ja haikailuksi.
  Muistan kun teini-ikäisinä ei millään maltettu odottaa että tultaisiin täysi-ikäisiksi 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sitä minäkin muistelin miten nuorena aina odotti että, kun on iso ja aikuinen ja tekee silloin vaikka mitä. Nyt pitää tosiaan ruveta touhuamaan niitä juttuja.

   Poista
 11. Ihanat kuvat! Ikä ON numero -isompi puku vain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta :) Kiitos kommentista myös, nyt minulla on isompi. Kävin rohkaistuneena alennusmyynneissä. Pistin muuten tavoitelistaan, että tänä vuonna tuohon vanhaan mekkoon vielä mahdutaan. <3

   Poista
 12. ONNEKSI seuraaviin synttäreihin on aikaa vielä puoli vuotta, mutta eihän se vanheneminen oikeastaan kauhean kivaa ole. Eihän se maata kaada, mutta olisi vain hauskaa pysyä alle kolmpekymppisenä vähän pitempään ja miettiä mihin suuntaan lähtee omaa elämää viemään. Kaikkea haluaisi kokeilla ja kokea eikä kukaan tulisi sanomaan, että etkös ole jo turhan vanha tuohon, eikös sun pitäs jo asettua vähän yms. Tai varsinkin kun äiti joka kerta kun nähdään jankuttaa lapsenlapsista! Mun elämä, mun tie.. Elämä on ihanaa ja haluaa nauttia jokaisesta hetkestä ilman huolia ja murheita! :)

  Vaikeaa selittää, mutta toivottavasti sait edes punaisesta langasta jonkun osan kiini.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain ajatuksesta kiinni :) Tosiaankin jos on aikaa hakea kokemuksia ja elämyksiä, niin pitää kyllä nauttia hetkestä. Niitä lapsenlapsiakin on kiva tehdä sitten, kun siltä tuntuu. Isoäidit tuskin ovat joka hetki heidän perään katsomassa, kun mieli tekisi lähteä jonnekin. Vapaus kuulostaa mahtavalle.. sun elämä, sun tie ♡

   Poista
 13. Ihanat kuvat.
  Paljon onnitteluja synttärien johdosta :)

  VastaaPoista
 14. Kauniit kuvat. Onnea näin jälkikäteen :) Pitää myöntää, että oma elämä vasta kunnolla alkoi siinä kohtaa kun tuli 40v täyteen, uudet seikkailut odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. no sitten on taas odotettavissa uusi elämä :) Kiitos Nelli!

   Poista
 15. Hienot ikkunakuvat ja tuo synttärikriisi vähän nauratti, koska olet vielä niin nuori. Itsellä taisi olla pahin 40 vee, sen jälkeen on mennyt omalla painollaan. Reilun vuoden päästä täytän yhtä paljon kuin Metusalem, se vähän hirvittää, mutta ei enää tule pakokauhua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Irja! Itseasiassa tekstini hymyilyttää jo itseänikin. Täytyy ottaa kuva niistä palloista vielä joku päivä. Se on muuten hauskaa ajatella, miltä ikä näyttää eri silmin katsottuna. Toisesta ikäloppu ja toisesta nuori tyttönen. Metusalemin silmin varmaan vauva vielä ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡