sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Käytä hääpukuasi päivä

Hei, kiva nähdä taas rakas mekkoni!Tänään vietetään käytä hääpukuasi päivää. Vanha pukuni on odottanut kaapin perukoilla jälleennäkemistämme. Rakasta pukua ei myydä, sen avulla kerätään naisellisuuden rippeet kokoon ja yritetään pärjätä seuraava vuosi. 

Ihanaa käytä hääpukuasi päivää! Kaivoin hääpukuni vaatekaapin kätköistä ja ihailin taas miten kaunis se olikaan. Joka kerta ihastun siihen uudelleen. Kun puen sen päälleni palaan ajassa hääpäivään, tai oikeastaan hääpäivän aamuun, sillä hääpäivä meni niin hulinalla ohi.

Onneksi olen säästänyt pukua, sillä ainakin kerran vuodessa voin koota naisellisuuteni rippeet kokoon ja ottaa kuvan puvussani. Päivä jolloin käytän aikaa meikkaamiseen ja keskittyä hetken omaan rapistuvaan peilikuvaani.Oikeastaan parasta puvussani oli tuo hattu. Sitä on ihana silitellä ja sommitella päähän ja haaveilla, että sitä voisi käyttää ihan oikeasti jossakin. Eihän hattuja käytetä muualla, kuin häissä ja Englannissa Ascotin kuninkaallisissa laukkakisoissa.  Morsiamilla ei ole näkynyt aikoihin, paitsi pienien birdcase-huntujen kanssa.  Meidän silloiseen teemaan hattuni sopi ja myös vieraiden odotettiin pukeutuvan 1900-luvun alun tyyliin. Hatuntekijältäni klik löytyy aivan mielettömän hienoja hattuja jopa Liisa Ihmemaan hatuntekijälle.


Mieheni otti kuvia, pitäen silmällä parvekkeen oven takana mesoavia lapsosia. Äiti oli kuulemma prinsessa ja Pienikin halusi vuorostaan pukeutua röyhelömekkoon ja hattuuni. Hih, pikku herttuatar.

Käytä hääpukuasi päivällä on myös oma Facebook-sivu ja hääpukukuvia voi ladata instagramiin #käytähääpukuasipäivä. Kurkkaa mitä kuvia sinne on jo ilmestynyt tästä!
10 kommenttia:

 1. Niin kaunis hääpuku <3 pitäisiköhän itsekin tänään pukea hääpuvun päälle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Liina! Tottakai! Mekkoa vain päälle ja hienostelemaan. :)

   Poista
 2. Oi miten hieno! Ja tuo hattu, vau! Olet kuin suoraan Downton Abbeystä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli silloin vähän tarkoituskin. Onneksi häissä ei ole pakko seurata mitään trendejä vaan tehdä sellaiset häät mitkä tuntuvat hyvältä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä on tämmöinen perus kotiäitilook ♡ ;)

   Poista
 4. Kaunis puku. Itselläni oli paksu neulottu villamekko ja karvasaappaat kun meidät vihittiin :D Hiukan on muoti muuttunut siitäkin. Itse en ole kovin hääpukufani ja siksi valintani oli villaneule :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se hääpuvuissa on niin hienoa, että minkä morsian valitsee se puku on juuri se oikea. ♡ Itseasiassa näin jossakin todella kauniin ohuenohuesta langasta neulotun häämekon. Sen tekijä oli fb:n häät2017!-ryhmässä. Valtavan upea, siihen olisit nyt ihastunut myös!

   Poista
 5. Wow, who is this beautiful Victorian lady? ;) Charming!♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tank you, thank you! Yes, It's me and my lovely hat! We have wear your weddingdress day 15.1. here in Finland. I just wore my old darling dress and took a photoshoot. ♡ If you like to see more wedding dress pictures they are coming. I was today photoshooting a wedding fashion show and I have over 500 pictures to go trough.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡