perjantai 27. tammikuuta 2017

Miesten hääpuvut 2017

Miltä näyttää sulhasten hääpukumuoti tänä vuonna?

Miltä näyttää miesten hääpukumuoti vuonna 2017? Miesten juhlapuvuissa on nyt väriä ja valikoimaa. Tässä kuvakooste Suomen Häämessuilta Jyväskylästä. 

Sulhasilla onkin jo kovasti työtä valitessaan omaan tyyliinsä sopivaa pukua ja asustetta, koska vaihtoehtoja riittää.  Minusta on hienoa että miehillä on jo kovasti sanottavaa omassa hääpukeutumisessaan ja yleensäkin häistään. Se näkyy myös tämän vuoden häämuodissa. On niin vanhanaikaista ajatella, että äiti ja tuleva vaimo ovat pukemassa sulhoa siihen perusturvalliseen mustaan pukuun. Miesten puvuissa on nyt väriä ja tyyliä. Kukapa sulhanen ei haluaisi olla Mr. Bond, James Bond?

Tässä Suomen Häämessujen National Fashion Shown miesten hääpuvut!


Kaunis ja kiiltäväpintainen kokoharmaa saketti. Sanotaan että saketti kuuluu päiväjuhliin. Onneksi omissa häissä etikettiä on lupa rikkoa. Hauska nähdä milloin Suomeen rantautuu tumman siniset saketit ja liivit joissa 2-rivinen napitus. 


Kumpi tämä on smokki vai puku? Miesten juhlapuvun erottaa smokista pienistä satiiniyksityiskohdista. Miesten juhlapukuun voidaan yhdistää liivi ja plastron. 


Tuli mieleen Sean Connery Gold Fingeristä. Tuliko teille? Meleeratun harmaan puvun kanssa valkoinen smokkipaita ja solmio. Tämä oli minun suosikkini. 


Tummansininen puku on viime aikoina ollut monen sulhasen suosikki. Tähän saattaisi sopia myös hiukan kapeampi solmio tai minkä ikinä sulhanen valitseekaan. Oletteko törmänneet puusolmukkeisiin?


Nämä 3 D-kuviot tuovat juhlavuutta myös miesten pukeutumiseen. Bonjourpuvun kanssa voi käyttää solmuketta tai plastronia. Tuo musta nahkasolmuke on kyllä tosi hieno! 


Tässä Bonjourpuvussa on mukava pituus.  Bonjourpuvun pituus voisi olla jopa puoleen reiteen.


Aivan ihana sininen!  Onkohan tämä Aaron's:lta?  


Meleerattu harmaa ja puvun kapea muotoilu ovat tämän kevään trendejä. Kuinka monen hääväri on ihana lila?   


Poimin tämän vuoden mitkä jutut ovat kuuminta hottia miesten pukeutumisessa. 


1. rusetti eli solmuke
2. liivi, 2 nappiriviset liivit 
3. kapea ja niukka malli
4. värikkäät puvut


5. meleerattu "pappa"-harmaa
6. 3 D-kuvioinnit
7. tweed 
8. luxus kengät ja asusteet
9. kiilto
10. kauniit yksityiskohdat


Muutama vinkki!


Täytyy tunnustamassa, että kävin kurkkaamassa mitä Turolla oli myynnissä ennen kuin lähdin listaa tekemään. Vuokraamosta harvoin löytää erikoista pukua, mutta perusmallisia frakkeja, saketteja ja smokkeja varmasti löytyy.

Erikoisemmat puvut löytyy sitten pukuliikkeistä. Olkaa ajoissa liikkeellä, sillä korjaustyöhön pitää jäädä aikaa. Suositut hääviikonloput työllistävät myös ompelijaa ja vuokraamoissa suositut puvut ja koot menevät. Kannattaa muistaa, että pukuja tai vaikka paitoja joutuu myös tilaamaan ja voi mennä viikkoja ennen kuin tilaus saapuu. Kaikkia kokoja ei ole aina saatavilla. Onneksi on myös edullisia pukuja klik, jos puku on siirretty pihistä-listaan.

 Materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota ja villan määrä on hyvä mittari. Tosin villattomallakin pärjää jos sulhanen on mielissään ja näyttää nuorelta Sean Conneryltä.

Muistutus! Jos suunnitelmissa on, että mies pukeutuu vanhaan pukuunsa, kannattaa pukea puku kokonaisuudessaan päälle, ottaa pari kuvaa ja käydä vielä ihan vertailun vuoksi pukuliikkeessä sovittelemassa ja kuvaamassa. Pukuasioihin saa silloin uutta näkökulmaa. Puvun lahkeet ei ole tarkoitettu teille molemmille, vaikka naimisiin olettekin menossa.

Miehet näyttävät aina niin hyvältä puvuissa ja uniformuissa...


Sulhasen hääpukukatsaus 2016

8 kommenttia:

 1. Aika perus pukuja. Itse pidän enemmän saketeista ja niistä joista huokuu menneen ajan kauneutta ja romantiikkaa. Nämä modernit versiot ei ihan lämmitä. Muutenkin tuntuu olevan tuo kiiltopinta hitti miesten asuissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta, meillä oli myös se vanhanajan saketti. Mies osti kiiltävän mustan puvun ristiäisiin ja muihin juhliin. Ei olla mekään päästy ajatuksesta että yksi musta puku riittää kaikkiin juhliin. Kiiltopintaa on nyt kyllä enemmän ja sen vastapainona on sitten boheemit tweed-kuosit. Luulen että ne ovat myös sinun mieleen. Niitä ei nähty näytöksessä johtunee varmaan naisten hääpukujen määrästä, laskin että niitä oli 36 plus kaasopuvut!

   Poista
  2. Kyllä vain nuo boheemit tweed- kuosit on mun mieleen. Aika nopeasti sitä oppii toisesta asioita näin netinkin välityksellä :D

   Poista
  3. Hih ja mul on vielä hiukan pukumyyjän vaistoa jäljellä, vaikka siitä onkin ikuisuus aikaa. Tosin kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.<3

   Poista
 2. Olispa ihana, että ois enemmän juhlia, mihin mies pukeutuisi pukuun. Oma pukeutuminen "pukujuhliin" onkin sit toinen juttu, hirvee säätö ja stressi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy tunnustaa, et kävin hakemassa alennusmyynnistä mekon just siks, ettei tarvi säätää. Silloin kun mitään ei tarvi, niin niitä löytyy. Mikään ei oo nii kamalaa, kun kiireellä pitäis lähtee johonkin ja vaatteet ei mahdu päälle. Juu, pitäis kyllä pukujuhlia olla enemmän, mitäs keksittäis?

   Poista
 3. no on kyllä pirun tylsiä, ihan tavallisia pukuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin toivonut värikkäitä smokkeja, mutta sitten ensi vuonna messuilla. Mitä olisit itse toivonut?

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡