tiistai 28. heinäkuuta 2015

Vinkkejä lapsiystävällisiin häihin

Miten varautua lapsivieraisiin?

Miten saat pienet vieraat viihtymään häissä? Tässä muutama vinkki lapsiystävällisiin häihin.

Tässä tuli jo pohdiskeltua kutsuako lapsia vai ei. Me kutsuimme ja niin varmaan monet muutkin. En edes tullut ajatelleeksi mitä kaikkea lapsille voi keksiä. Ja nyt vasta kun on oma pieni näitä asioita osaa ottaa huomioon. Ei näitä tule edes ajatelleeksi.

Tässä muutama vinkki miten olla vieraanvarainen lapsivieraille:- Meidän häissä lapsille oli varattu oma huone, jossa saivat aterioida omassa rauhassa. Tämä toimii hyvin kun lapset eivät ole ihan taaperoita.

- Leikkinurkkaus videoineen ja peleineen on hyvä idea. Ja tietenkin Legot!

- Palkattu lastenhoitaja leikittämään lapsia

- Pihapelejä

- Poniajelu

- Varata oikea määrä syöttötuoleja ja kertakäyttöruokalappuja

- Vauvamenu ( suolatonta, maidotonta yms. )

- Välipalabuffee: hedelmää, keksejä, mehua, maissinaksuja

- Vauvanhoitohuone, imetystä ja vaipanvaihtoa varten. Ehkä myös pieniä päiväunia varten.

Tuleeko teille muita vinkkejä mieleen?

Aika kiiltävä tämä liukumäki. Muistatteko krokotiilileikin? Pienen Linnun MakroTex-haasteena on aiheena kiiltävä.


Pieni Lintu - MakroTex challenge


Joko muuten ensi kevään välikausihaalari on tilattu? Ne oli nyt 50 % alennuksessa. Tilasin syksylle ja keväälle haalarit.

Nyt -10% Lisä Ale ja ilmainen toimitus Reimaklubilaisille, koodi ja aleviesti löytyy sähköpostista!

22 kommenttia:

 1. Oletpa saanut kootuksi kivoja vinkkejä - leikkinurkkaus ja ulkoleluja meilläkin oli, mutta jotain muutakin olisin voinut listaltasi napata! Kiva tulkinta kiiltävästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisinpa miettinyt näitä silloin. Meni aika pitkään etsiä kiiltävää, tajusin lopulta että tämä liukumäki on aika kiiltävä. Oltiin taas tänään laskemassa mäkeä.

   Poista
 2. Lastenlasten häihin hyviä vinkekejä - lapset jo hoitaneet omansa...melkein kaikki. Ja kiiltävä liukumäki on pienten suosikki, liukumäki yleensä ja kiilto lisää kivasti intoa peilaamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt vasta tullut oikea innostus tuohon liukumäkeen, sitä on melkeinpä kivempi mennä ylöspäin.

   Poista
 3. Yksi pieni lapsikaverini tykkäsi kerran laskea liukumäkeä yli tunnin Hessburgerissa. Minä seisoin vieressä ja katselin hänen iloaan. Välillä juttelin hänen äitinsä kanssa joka nautti lepohetkestä pöydän ääressä, lehteä selaillen, kahvia juoden. Meillä kaikilla oli kivaa, ja se varmaan on asian ydin tuossa ihanassa listassakin - että kaikki viihtyvät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta se kahvin nauttiminen ilman pientä tirinää on jo jotakin :)

   Poista
 4. Samoja keikkoja tehdään joskus mummolakäynneillä "sisäleikkipuistoon" kun samalla mennään hampurilaiselle. Se on kohokohta mummolassa. Monneja löytyy ihan kotisuomen järvistä ainakin meillä täällä on niitä monissa paikoin. Kivan kekseliäs vastaus haasteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt. Luulin että monnit ovat akvaariojuttu ja etelän kaloja. :) Me ollaa myös käyty sisäleikkipuostossa, siellä on pienille ilmainen pallomeri .

   Poista
 5. Kerrassaan hurmaavat nuo liukumäkikuvat!!

  VastaaPoista
 6. Krokotiilileikki on tuttu juttu liukumäessä :)

  VastaaPoista
 7. Liukumäki kiiltää kuin peili. Hyviä vinnkejä!

  VastaaPoista
 8. On tainnut liukujia riittää kun noin mäki kimaltelee. Kyllä pikkuisen kelpaa leikkiä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmasti moneen kertaan laskettu mäki :) kipin kapin uudestaan.

   Poista
 9. Hauska vastaus haasteeseen ja tosi kiva kuvakulma! :)

  Hyviä vinkkejä oli myös! Olen ollut kerran häissä vauvan kanssa ja silloin kyllä kaipasin hoitopöytää. Onneksi vauva oli vielä niin pieni, että juuri sain vaihdettua vaipat lavuaaritason kulmassa! Jos vain mahdollista, niin aina on myös kivaa, jos pöytien välissä tai seinien vierustoilla on sen verran tilaa, että vauvan saa tarvittaessa vierelle matkarattaissa ja kaukalossa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä! Juu tuo hoitopöytä ja oma paikka kaukalolle on aika tärkeä ihan pienen kanssa. Noita ei muistakaan mitä kaikkea me tarvittiinkaan ihan vähän aikaa sitten.

   Poista
 10. Hellyttävän hurmaavat kuvat, sopivat tosi hienosti tähän aiheeseen:) Pallomeri, no eihän se ole mahdollista, satunurkkaus, leikkimökki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pallomeri, joo! Palloja on myynnissä sellaisissa isoissa säkeissä ja ne voi kaataa puhallettavaan kahluualtaaseen. Meillä oli muskarissa pallomeripalloja.

   Poista
  2. Taisin itse innostua enemmän ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡