maanantai 9. marraskuuta 2015

Hattaranpinkit Baby Showerit

Tämmöiset olivat ihanaiset vauvajuhlat! Pinkkiä, söpöä, ihanaa!

Vietimme viikonloppuna ystäväni yllätys Baby Showereita. Suunnittelimme salaa suloiset hattaran pinkit vauvakutsut.


Olenkin jo hehkuttanut viikonlopun vauvajuhlia. Ystävämme vietti vasta häitään ja näppärästi polttariporukasta muodostui nyt vauvakutsujen järjestäjiä. Viestittelimme salaa Facebookissa ja suunnittelimme mamman pään menoksi kaikenlaista. Minusta oli hienoa järjestellä yhdessä tutun porukan kanssa ja juhlista tuli ihanat!  Ihanan pinkit ja yllätykselliset.

Saimme juonittua niin että ystäväni otti loppupäivän vapaaksi Ikea-reissua varten, sama kuvio toistui myös polttareissa. Hän meni siis toistamiseen samaan halpaan. Hih! Hänellä oli hakija odottamassa, jotta he pääsisivät suoraan töistä lähtemäään Ikean tavarataivaaseen. He kaahasivat suoraan tankkaamaan ja hakija kertoi siellä ystävälleni, että: "Voi ei lompakko on jäänyt aamulla kaverin luokse. " Ja auto kääntyi takaisin kaupunkia kohti lompakon hakuun.

Sillä aikaa samaisen kaverin luona valmistelimme kiireellä yllätyskutsuja. Yhdet koristelivat, toiset kattoivat ja minä taisin pyöriä lähinna vain ympyrää. Vitsi, miten hyvä meininki!

Ystäväni ei tajunnut yllätyksen olevan lähellä, vaikka piha oli täynnä tuttuja autoja ja yksi kantoi keskellä pihaa ylimääräistä tuolia juoksujalkaa. Hihii!

Kaikki oli viimein valmista, kun ystäväni pääsi sisään! Huusimme yllätys! Hihii! Taas jäi Ikea väliin!Pöytä oli katettu valmiiksi pienellä lounaalla. Meillä olikin jo nälkä. Ehtoinen emäntämme oli loihtinut meille pöydän täydeltä syötävää.

Meitä oli koolla iso joukko juhlijoita. Hyvällä porukalla saa näppärästi kivat juhlat kasattua.

Tarjolla oli karjalanpiirakoita, munavoita, kasviksia, lihapullia ja juustoa. Niin ja iso kasa hedelmiä.

Saimme ihanaa alkoholitonta kuoharia Bella Ellaa, joka maistui raikkaalle ja marjaiselle. Tätä ostan itsekin seuraavalla kerralla. Näissä kannattaa luottaa ammattilaiseen.


Masu kasvaa päivä päivältä ja nyt pienellä on jo ihana pupu odottamassa halikaveria.


Yksi ohjelmanumeroista oli painon, pituuden ja syntymäpäivän arvaus. Sitten avattiin lukematon määrä pieniä lahjoja. Voi miten suloisia juttuja niistä kaivettiin esiin!

Lahjojen avaamisen jälkeen olikin taas herkkunälkä. Katoimme pöytään herkulliset kuppikakut, namit, tekemäni kakun ja kahvin. Aivan ihania herkkuja! Kuppikakut oli leivottu Kinuskikissan ohjeen mukaan.

Kahvittelun jälkeen vuorossa oli hierontaa ja saunomista. Olisi ollut pientä odottaessani ihanaa saada tällaiset juhlat. 
Mosaic Monday

Hip hei! Sain sähköpostiini kivan Iittalan alennuskoodin jaettavaksi lukijoilleni.

Koodilla ILOVEIITTALA -15% normaalihintaisesta valikoimasta 18.11. saakka. Koodi ei koske Vulpes-taidelasia. 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana ylläri! :) Mä olen aina innoissani tuollaisista elokuvamaisista yllärikekkereistä, joissa huudetaan yhteen ääneen SUUUURPRIIIIISE! Voi kun sattuisivat joskus omallekin kohdalle. Tuosta tarjoilustakin kehtaisi napata oman osuutensa, nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedätkö minä olen kanssa halunnut sellaiset yllätysjuhlat. Niin ja paljon lahjoja ja ystäviä paikalla. Hei, mut kyl me vielä saadaan sellaiset juhlat, usko pois!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Thank you Margie! I'm happy to share this large piece of happiness to you all!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡