tiistai 10. marraskuuta 2015

Minun blogini sai kutsun MTV3:lta!

Arvatkaa kuka näkee Elastisen?

Minulla on laukussa Fintelligensin sinkku odottamassa, jos MTV3 kevään ohjelmiston esittelyssä ehdin saamaan nimmarin Elastiselta. Aika hauskaa! 

Heräsin jo neljältä ja nyt olen matkalla Helsinkiin MTV3 tiedotustilaisuuteen bloggaajille katsomaan miltä Maikkarin kevät 2016 näyttää. Ihmettelen miten pieni blogini on saanut kutsun näin odotettuun tilaisuuteen.  Ehkä hääblogeja ei taida lopulta olla kovin montaa? No ei sillä lopulta ole niin väliä miksi olen kutsun saanut, onhan minut on kutsuttu! Hypin ajatuksissani tasajalkaa täällä bussissa nukkuvien ihmisten keskellä. Jännittää!

Tapahtumassa esitellään ainakin Tuija Pehkosen juontama Suomen ihanimmat häät-ohjelma. Ja paikalla on iso kasa suomalaisia julkkiksia kevään kotimaisista televisiosarjoista. Niin ja mikä on siisteintä tapahtumassa pitäisi olla mukana myös Elastinen! Iiik! Kaivoin levyhyllystä Fintelligensin sinkun mukaan, jos saisin vaikka nimmarin.

Tämä on juuri minun tuuriani. OnniBussissa tuli juuri kuulutus että linja-auto on 20 minuuttia myöhässä. Tuli varmaan firmalle ihan yllätyksenä, että matkan varrella on tietöitä. Jännä että varoitusta myöhästymisestä ei voi laittaa vuorolistaan, ei kai ne tietyöt ihan yllättäen hyppää tielle. Myöhästyn ainakin aamupalalta ja saattaa olla että tulee nälkä, kun tilaisuus kestää puoleen päivään saakka. Ärsyttää! Toivottavasti en myöhästy enempää

 Palataan todellakin tähän aiheeseen vielä! Postaus tapahtumista löytyy täältä!

Mielenkiintoista nähdä millainen aamupäivä tästä vielä tulee. Kutsun mukaan ainakin paikalla pitäisi olla kova kaarti suomalaisia tähtiä. Aivan mahtavaa! 
12 kommenttia:

 1. Oih, kiva minne olet päässyt! :) Vai tulee keväällä hää ohjelma, kiva sitä odotellaan.

  VastaaPoista
 2. Mahtavaa, että pääsit tilaisuuteen! Tuonne lähtisin itsekin mielelläni! Elastinen on vaan niin ihana, kyllä kateudenpiikki iskee jos saat nimmarin! :) Listalla on huikeita nimiä, pidä hurjasti hauskaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Sofia, et uskokaa mitä on seuraavassa postauksessa!

   Poista
 3. Ihanaa! odotamme kaikki innolla sinun postaustasi tilaisuudesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan täältä on ensin selvitty kotiin. Pientä onkin kova ikävä jo!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Moikka! Vieläkin vähän väsyttää :) Katsotaan saanko aikaiseksi jotain.

   Poista
 5. Vau, onpas makeeta, hienoa, hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli aika jännä juttu. Toi vähän vaihtelua tähän kotiäidin arkeen.

   Poista
 6. Voi ihanaa! Onneksi olkoon! Jään odottamaan postauksiasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli kyllä hienoa saada kutsu! Hauskaa että joku on löytänyt blogini :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡