lauantai 5. joulukuuta 2015

Pienissä jouluissa

Glögit vain bloggaajien kesken

Jyväskyläläisten bloggaajien pikkujoulumiitti oli torstaina Bohossa. Siellä oli tarjolla glögiä ja pientä purtavaa. Aivan ihanan näköistä ja makuista. 

Nostelen täällä edelleen sormiani Tip Tap-fiiliksissä. Kävin vähän pikkujouluilemassa. Bohoon oli kokoontunut kiva määrä JKL-Blogit bloggaajia ja Lila Petäjä Adtractionilta.

Jännäilin hieman pikkujouluihin menoa, sillä en tuntenut paikan päällä ketään, vain muutama blogi oli tullut entuudestaan tutuksi. Onneksi jännitys oli tipotiessään, kun pääsin paikalle. Hauska oli kuulla "sä oot se" -esittäytyessäni. Oli aivan mahtava tilaisuus tavata muita, joilla on melkolailla samat intressit!  Tutustuin moniin hyviin tyyppeihin ja kivaan iltaan mahtui hyvää keskustelua ja kokemusten vaihtoa.

Kaikki pitivät ihan normaalina puheenaiheena bloggaamista ja tällä porukalla keskustelu olisi voinut jatkua aiheesta, vaikka kuinka pitkään. Hienointa miitissä oli ehkä se ettei kukaan häiriintynyt siitä, että se kamera kaivetaan esiin uudelleen ja uudelleen.

Sain vielä ihanan lahjakassin kotiin viemisenä illan sponsoreilta: The Body Shop, Go4Fit, Tanstore, Vila Jyväskylä.

Sain teillekin lahjaksi 10% alennuskoodin The Body Shopin verkkokauppaan. Koodi on voimassa 31.1.2016 asti. Koodi: AK1CBCU8..

Oops! Meinasi tämä koodi unohtua:  Vilan Jyväskylän liikkeestä saa -20% Alekoodi: 21108. Etu voimassa 31.1.2016 asti.Uusia tuttavuuksia olivat:  Ave Katriina,  Hanna (Slip of the tongue), Lila Petäjä Adtractionilta ja Katja (Valkoisen vuoren rinteillä). 

Tarjolla oli erikoisen hyvää glögiä.


Tunnetko sinä kuvan bloggaajat?


Illan sponsoreilta saimme kivan lahjapussukan. Luulen että Tanstoren rusketusvaahto tuli ihan hyvään aikaan, nyt kun iho on kalpeimmillaan. Hypin mielessäni tasajalkaa The Body Shopin voiteista ja Jyväskylän Vilan lahjakortista. Tulee varmasti käytettyä. Kiitos järjestäjille ja sponsoreille! Kivaa oli!4 kommenttia:

 1. Ihanilta näytti teidän pikkujoulut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo Bohon on kyllä kivan oloinen paikka ja kun oli vielä kiva porukka. Ai niin mulla oli tukka kerrankin tip top ja täytyy postata siitä erikseen.

   Poista
 2. Hui, kivalta näyttää! :) Olisi kiva päästä itsekin blogimiittiin, tai oikeastaan sellainen on mun osalta jo suunnitteilla Espoolaisille bloggaajille, mutta siihen on vielä aikaa! On kyllä aivan mahtavaa tutustua sellaiseen porukkaan, jonka kanssa voi jakaa juurikin bloggaamisen aiheena! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiva kun järkkäät blogimiittiä sinne teille! Aika hauskaa! Oli kyllä hienoa vaihtaa ajatuksia ja kokemuksia. Kaverit on jo kyllästymiseen asti täynnä kohta mun blogia, joten oli kiva jutella sellaisten kanssa ketä aihe kiinnostaa erityisesti.

   Minulla oli myös ihana somekoulutus samana päivänä. Täytyy siitäkin kertoa joskus lisää.

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡