keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Millainen on minun miesihanne?

Kuvia kauneudesta, komeudesta ja miesihanteesta!


Kun pääsimme viimein ulos aurinko oli jo karannut pilviverhon taakse. Pieni oli innoissaan lumesta pulkkailusta. Tuo pulkkaa perässään vetävä mies on minun miesihanteeni.  


Monet haluavat kuulla häissä miten pari löysi toisensa, mutta ehkä mielenkiintoisempaa on se miksi pari pysyy yhdessä? Meillä yhteenliimaava asia on ehkäpä se että, olemme tarpeeksi erillaisia. Uskon, että itseni kaltaisen miehen kanssa joutuisin aina kilpasille ja arjessa se olisi pidemmän päälle rasittavaa. Minusta täydennämme mieheni kanssa toisiamme ja olemme hyvä tiimi. 

Testasimme eilen Facebookissa leviävällä leikkimielisellä persoonallisuustestillä tyyppiämme. Minä olin johtava ENTJ ja mieheni sai testissä ihan toisenlaisen tuloksen. Joko te olette tehneet omat luonneanalyysit? 

Miesihanteeni on myös hyvä iskä. Minusta vanhemmuus pukee miestäni. Hienoa on nähdä mieheni uhrautuvan hakemaan pulkkaa vaikka juoksujalkain, kun pieni ei jaksakaan kävellä. Se tekee miehestä vielä mielenkiintoisamman. Muita miesihanteitani ovat varmaankin ulkonäön suhteen Bradd Pitt ja Game of Thronesin ensimmäiseltä kaudelta tuttu Jason Momoa, tosin mieheni peittoaa heidät mennen tullen. 

Tällä postauksella osallistun MakroTex-haasteeseen, jonka aiheena on kauneus, komeus ja miesihanne. Kaivoin pattereita syövän kamerani esiin, sillä valo ei riitä enää kännykkäkameralle. Toivottavasti se näkyy kuvissa.

Kokeilitko jo persoonallisuustestiä? Tunnistitko analyysistä itsesi? 

Päijänteen pohjoisrannalla tuuli aika kovaa. Vastarannalla kohoava metsikkö on komea näky.


Valon leikki pilvien välissä ja valkoinen hanki on kaunis näky.

Perhosmies kävi noutamassa pulkan. Pulkka on ensimmäisiä saamiani joululahjoja. Se on komea Sarviksen retropulkka. Pienellä on Reimatec-puku. Ostin sen jo hyvissä ajoin alennusmyynnistä. Ei olla tarvittu kurahousuja vielä kertaakaan. Kotimme on luonnonkauniilla paikalla. Ulos mennessä muistaa aina mistä syystä asumme täällä. 


Valoisa aika on nopeasti ohi, mutta kaunista silti.Taloon.com syksyn hintaropinat!

20 kommenttia:

 1. Tuollainen mies on ilo.
  Ja kotinne maisemat ovat mahtavat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin on ilo tosiaankin. Hyvä keskittyä joskus miettimään oma miehen hyviä puolia. :)

   Poista
 2. Hieno postaus!
  Kuvat ovat tosiaan kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! En tiedä miten mieheni kasvoja punoittaa, kun hän lukee tämän. Kiva kirjoittaa välillä tämmöistä. Kiitos kehuista, meillä on niin kauniit maisemat, että se siirtyy väkisinkin kuviin.

   Poista
 3. Kauniit kuvat ja miellyttävä miesihanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! Minustakin kuvat onnistuivat ihan hyvin. Niin voisihan se miesihanne olla ihan toisenlainen.

   Poista
 4. Komeita ja kauniita kuvia :) Ihanat maisemat siellä teillä muuten <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kiitos! Tunsin pientä onnistumisen iloa, joistakin noista kuvista. Onneksi ei tarvitse mennä kauaksi kuvien perään.

   Poista
 5. Mukava postaus, lämminhenkinen, olipa ilo vierailla täällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa että postaus ilahdutti! Hyvää joulun odotusta!

   Poista
 6. Kauniisti kuvattu komistus ja muutkin kuvat. Herkkää ja nättiä, lapsi ja mies on aina hellyttävä ja kaunis aihe. Olet onnellinen nainen Teresa ja se välittyy näistä ihanista tunnelmista ja kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! ♡ Kiitos! Aivan ihana kommentti! Olen kyllä onnellinen nainen. Pitää osata vain nauttia hetkestä.

   Poista
 7. Minulla oli sama tulos, kuin sinulla! Luontainen johtaja.
  Ehkä unelmani yrittäjyydestä ei ole ihan tuulesta temmattu. :)
  Laitan miehen tekemään tuon, veikkaan että hän on enemmän tunteellinen ja introvertti, kuin minä.

  Minun mieheni tasapainottaa minua ja räiskyvää luonnettani olemalla yltiö rauhallinen ja pohdiskelevampi. Hän elää hetkessä, minä porskutan suunnitelmissani jo ensi vuodessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa! Ihan sama juttu! On ihana huomata miten erilaisuus vain tukee parisuhdetta. Olisihan se hurjaa jos molemmilla olisi hirveät suunnitelmat ihan eri suuntaan. Ihanaa! Nyt joku latisti tunnelman että facebookissa leviävä testi onkin huuhaata.. Ei kai se haittaa ;)

   Poista
 8. Olipa kiva tavata tänään 3.12.Ryhdyin heti illalla lukemaan blogiasi,ja yllätyin postitiivisesti,kun luulin,että se on vaaleanpunainaista häähörhöilyä.(vaaleanpunainen on inhokkivärini).Ihania kuvia,hienoja maisemia ja kivoja tekstejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Apua, en osaa kertoa varmaan blogistani oikein, mutta ainakin oli positiivinen yllätys! Kiitos, oli hienoa tavata ihan oikeasti!

   Poista
 9. Kauniita ja komeita kuvia. Tuo testi oli hauska. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minäkin tykkäsin tuosta testistä :) Niitä oli kiva tehdä tyttöjen lehdistä, joskus kauan sitten. ♡♡

   Poista
 10. Ihana & komea mies! Yhdessä puuhaillen lapsille jää elävät lapsuusmuistot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja vielä hyviä lapsuusmuistoja ♡ Kiitos! Kerron terveisiä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡