tiistai 28. helmikuuta 2017

Ihmisvaatteissa raskauden jälkeen

Arvaa kuka huijasi KonMaria?

Millainen vaate peittää sopivasti ongelmakohtia ja samalla tuo muodot esiin? Nyt on ohjelmassa sopivien ja mukavien vaatteiden etsintää raskauden jälkeen ja esittelyssä paikka jossa on raikkaita kevätvaatteita myös isossa koossa. Niin ja hys! Huijasin Konmaria! 




Jacuard-kuvioinen neule klik* on ihana sisäpuoleltakin. Jos poistaisin laput voisin pitää neuletta myös toisin päin, kun neule on sisältäkin siististi tehty. Tummansininen ja valkoinen ovat ihan minun suosikkeja!


Kaipasin kevääksi jotain ihmisvaatetta, sellaista helppoa ja raikasta päällepantavaa, kun lähtee ihmisten ilmoille.  Hakusessa oli jotain maharötkön peittävää ja jossa vartalo ei näytä ihan valtavalta. Tuli hyvään saumaan Cellbesiltä blogiyhteistyöpyyntö ja sain heiltä kauniin jacuard-kuvioisen neuleen klik*. Ihastuin sen kuvioon ja siihen että kuvio on neuleessa myös sisäpuolella. Tykkään kovasti neuleen mallista joka peittää juuri niitä ongelmakohtia, mutta samalla korostaa vyötäröä.

Kiva huomata, että Cellbesiltä löytyy muitakin nättejä ja raikkaita vaatteita. Osa vaatteista on vähän vanhemmille tarkoitettuja. Mietin jo aluksi, että en minä nyt niin täti vielä ole, mutta huomasin että kivat vaatteet hukkuvat nettikaupan isoon valikoimaan. Happy Holly-sarjassa klik* oli monta nättiä juttua minullekin ja vielä isoja kokoja! Oma neuleeni on 38/40, mutta tunnen suurta iloa jos isoja kokoja löytyy hyvännäköisistä vaatteista.

Harmittelin, että siellä olisi ollut myös kauniita äitiysvaatteita klik*, mutta nyt ne tosiaan ovat minulle jo liian myöhäisiä.



Neuleen pitkät helmat peittävät sopivasti levenneitä reisiä ja leikkaus korostaa vyötäröä. Kiva neulemalli minun makuun.




Olen vaatteiden kanssa kranttu ja moni vaate jää ostamatta, mutta sitten en raaski niistä luopua. On pakko tunnustaa että huijasin KonMaria. Siivosin vaatekaappini raskausaikana niin, että siellä oli vain minulle iloa tuottavia vaatteita. Loput piilotin vakuumipussiin kymmenien henkarissa roikkuvien mekkojen alle. Mietin, että olen kuitenkin sitten normaaliin palattuani ihan eri ihminen ja ne piilotetut vaatteet tuottavat iloa ihan erilailla, kun ne mahtuvat taas päälle.

 Nyt voin hyppiä ilmaan, sillä ennen raskautta ostetut pöksyt mahtuvat taas jalkaan. Jippii! No jaa, onhan siitä jo seitsemän kuukautta. Ilmeisesti nyt pitää ottaa siis härkää sarvista ja miettiä vakuumipussitettujen vaatteiden lopullinen kohtalo ennen kuin täytän kaappini uusilla. Yritän siirtää hommaa päivittäin. Se on niin työlästä kysyä yksitellen jokaiselta vaatteelta tuotatko sinä minulle iloa, mutta uskon että se on nyt helpompaa kuin ensimmäisellä kerralla.

Nyt kun hommaa ei ole tehnyt, niin tekee mieli ostaa kaikkea, kun kaapissa ei ole "mitään". Olen päättänyt, että kaappiini tulee vain kauniita vaatteita, joissa tunnen itseni kauniiksi ja tietenkin rakkaita juoksutrikoita. Hauska nähdä mitä kaappiin todella jää. Varmaan kaikkea raidallista, tumman sinistä ja ainakin yksi jacuard-kuvioinen neule.

Ehkä sitten huomenna..




Näiden asukuvien kanssa aloin tuntemaan itseni jo ihan oikeaksi bloggaajaksi. 

Löysin sattumalta Kaffen valkoisen t-paidan. Sitä en ole vielä uskaltanut sosekaaoksessa käyttää. Sen kuvio sattui juuri sopivasti neuleeseen.

Kaikki nämä kuvat on ottanut  Viivi Kuusela.  Asukuvien otto oli ihan kivaa talvilomatekemistä. Kiitos Cellbes kauniista neuleesta ja kiitos Viiville hienoista kuvistaa! 
Sattuipa sopivasti Pienen Linnun MakroTex-haasteessa tämän viikon aihe on vaate.


Tässä vielä alekoodi Cellbes-nettikauppaan. 
10 euroa alennusta + ilmaiset toimitukset! Koskee vain uusia rekisteröityneitä asiakkaita. Minimiostos 30 euroa. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koodi: 4828

34 kommenttia:

  1. Ihmisvaate :D Ihana. Neuletakki on aivan ihana ja sopii sinulle loistavasti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ihmisvaate-käsite on varmaan aika monille tuttu käsite, kun pitäisi kaivautua täältä äiti-luolasta ihmisten ilmoille. ♡ Kiitos! Tuo neule oli kyllä hyvä valinta!

      Poista
  2. Olipas mukava postaus! Kaunis neule, joka myös sopii sinulle hyvin. :-)

    P.S. Kyllä Konmaria saa vähän huijatakin. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli vähän outoa olla kameran edessä, mutta onneksi oli hyvä kuvaaja. Hih! Ei kerrota KonMarille.

      Poista
  3. Fantastinen vaate - ja esiteltynä valokuvamallin avulla 💚
    Hyvät kuvat, sopisivat vaikka naistenlehteen 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kiitos Rita 💟😍! Meillä kävi talvilomalainen kuvaamassa. Harva pääsee tädin kanssa ottamaan asukuvia :D

      Poista
  4. Voi kuinka ihana neule, marsin minäki pitkästä aikaa cellbesin sivuille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä oli tätä myös beige/valkoisena ja saman mallista myös pinkkinä. Olen itsekin tuolta etsinyt vain verhoja, mutta olihan siellä vaatteitakin. :)

      Poista
  5. Hahhah, ihmisvaatetta, niin tuttua!

    Kerrassaan upea jakku ja malli näyttää aurinkoisen iloiselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä käyttää yleensä energiat siihen että saa lapset puettua puhtaisiin, joten oma pukeutuminen on vähän niin ja näin.

      Väkisinkin hymyilyttää asukuvailut, hih. Kiitos kovasti!

      Poista
  6. Ihana asukokonaisuus, olet kaunis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saga, tuntui ihanalle kuulla ♡ ! Olen sinun kuvia ihaillut ja miettinyt miten muut osaavat ja uskaltavat olla kameran edessä ja näyttää kauniilta. Ehkä asukuvia voisi kokeilla joskus uudelleenkin.

      Poista
  7. Kaunis asukokonaisuus ja erittäinkin jakku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihastuin tuohon jakkuun heti kun sen näin. <3

      Poista
  8. Ihmisvaate...;DD kaunis on ja sinä olet kaunis. Voisin ottaa itsellekin tuon vaatteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässähän ihan häkeltyy! Tekee muuten ihmeitä tuo minun punainen huulipuna! Se on isoin kehu vaatteessa, jos sen haluaisi joku muukin. <3 Kiitos!

      Poista
  9. Vastaukset
    1. Kiitos tsempistä, jospa saisin näillä tsempeillä järjestettyä sen kaapin. <3

      Poista
  10. Raikkaita kauniita vaatteita iloisesti esillä.
    Mahtava fiilis on kun pieneksi jääneet vaatteet mahtuu jälleen päälle, tuoretta kokemusta on..;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea onnea! Ihanaa että sinullakin on ollut mahtava jälleenkohtaaminen :) Kiitos paljon!

      Poista
  11. Konmari-ajatuksin olen ollut: kaksi muovikassillista lähti jo, vaan lisääkin saisi heitellä pois. Käytän vain muutamia vaatteita ja ei monilla entisillä ole enää käyttöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen huomannut saman. Sitä oikesti pitää vaan muutamia luottovaatteita, vaikka kaapissa roikkuisi mitä. Hyvä että pari pussillista katosi.

      Meillä täällä Jyväskylässä vaatteista tehdään eristettä, jos ne ei kelpaa enää kellekään. Olen omia lahjoittanut eteenpäin ja jotain myynyt.

      Poista
  12. Upea neuletakki! Piti käydä heti Cellbesillä sitä tarkemmin tiirailemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Joskus tulee vastaan tämmöisiä löytöjä <3

      Poista
  13. Nätti ja kivan mallinen neuletakki, sopii sinulle hyvin. Ihanaa kuluvaa viikkoa sinulle:)

    VastaaPoista
  14. Kylläpä onkin kaunis vaatekappale! Tuollainen kelpaisi omiinkin kokoelmiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin tuohon kuvioon ja malliin, aivan ihanan boheemi. Täytyy ruveta pitämään kokoelmat pienempinä niin tulee myös käytettyä. <3

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana mahtua vanhoihin vaatteisiin ja saada uutta. Nyt kyllä paidat ovat olleet hyvin pitkälti vauvasoseissa.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡