lauantai 18. helmikuuta 2017

Jääprinsessan villasukat ja kariutuneet talvilomasuunnittelmat

Meidän talvilomasuunnitelmat menivät puihin, mutta onneksi on jäät!



Neuloin meidän jääprinsessalle ihanat villasukat luistimiin. Suloisen pinkistä merinovillasta tuli pehmeät ja isot luistimet täyttävät lämmikkeet. Meidän oli aikomus lähteä talvilomalle, mutta kuinkas kävikään? Tuli peruttua koko homma.

Pieni oli niin tyytyväinen sukkiinsa, etten meinannut päästä niitä päättelemään, kun ne jo vietiin käsistä. 


Sukan malli ja ohje on omasta päästä. Tällä kertaa en vahvistanut kantapäätä. Lankana käytin vaaleanpunaista Novitan Baby Woolia klik*. Se on ihan paras lanka vauvan ja taaperon sukkiin. Se on 100% merinovillaa ja se ei kutita vaikka olisi ihoa vasten. 


Kudoin Pienelle suloiset villasukat jotka ovat tarpeeksi paksut vielä pikkuisen suuriin luistimiin. Pieni oli innoissaan jo sukat saadessaan ja niillä oli ihana luistella myös sisällä laminaatilla. Mummi toi Pienelle ihanat harmaat villapöksyt ja ne pehmittävätkin mukavasti pyllylleen menoa jäällä. Pieni tykkäsi niistäkin kovasti. Olen huomannut, että hänestä on tullut aika tyylitietoinen Lady ja villahousut sopivat parhaiten valkoisen t-paidan kanssa, jossa oli salaman muotoon kirjailtu kultaisia paljetteja.

Meidän rantaan on aurattu ihana luistelureitti ja koulun pihastakin löytyy luistinrata. Pieni on siellä jo käynyt luistimiaan kokeilemassa. Nyt ollaan siinä vaiheessa, että luistimilla pysytään pystyssä, mutta liikkumiseen tarvitaan vielä äitiä. Minun pitäisi kovasti ymmärtää ettei saa koko ajan hyräillä Wiener-valssia ollessamme jäällä.

Otimme pikaisesti muutamia kuvia uusista aarteista ja sitten laitoimme jo uuden Reiman puvun klik* päälle. Ei ulkona voi olla kovin pitkään pelkissä villahousuissa. Uusi puku oli talvilomaa varten. 



Mummi neuloi ihanat paksut villahousut. Ne onkin hyvä pukea toppapuvun alle, kun mennään jäälle ja pulkkamäkeen. Niin söpöt nuo palmikot.


Kätköistä löytyi myös neulomani lapaset. Ne oli vuosi sitten vähän isot ja jäivät käyttämättä. Nyt ne ovat ihan passelit. Tykkään valtavasti helmineuleesta ja Pienen neuleisiin sitä viljelin kovasti. 

Meillä alkoi talviloma tai olisi siis alkanut, jos vatsatauti ei olisi iskenyt meille. Olimme varanneet jo kylpyläloman Naantalin kylpylästä ja olimme suuntaamassa Muumimaailmaan Taikatalvea katsomaan, mikä on avoinna vain tämän viikon. Karvain mielin jouduin perumaan loman, kun silmissä vilisi ajatus autossa oksentavasta vauvasta. Matkaa Jyväskylästä Naantaliin on jo useita tunteja ja olisi hirveää istua vatsataudissa autossa. 

Tänään olisimme jo lilluneet kylpylän lämpimässä altaassa ja huomenna menneet moikkaamaan Muumeja. Oi voi! Hieman mietin jo että oliko ihan viisasta perua reissu? Noiden pöpöjen kanssa pitää olla varovainen, ettei koko kylpylä sairastu samaan tautiin. Onneksi selvisimme kuitenkin vain yhdellä potilaalla ja tauti ei ollut sitä noroa. Muumimaailma on siis edelleen tehtävälistassa auki ja suuntaamme sinne sitten kesällä, jos sitten saisi napsittua kuvia hääpaikoistakin. Nyt ainakin meidän huone vapautui booking.com-kautta klik* muuten täydessä hotellissa. 

Herkutellaan nyt näillä suloisilla käsityökuvilla! Niin ja antakaapas vinkkejä mitä voisimme tyttöjen kanssa tehdä?

Ihanaa talvilomaa! Ulkoillaan! ♡♡

Taisin tehdä postauksen lapasista joskus aikaisemmin. lapaset ovat yhtä makeat kuin toffee-mansikkajäätelö. 

Nyt on jo kiire sisälle ja pukemaan ulkovehkeet päälle! Ihanaa ja onnistunutta talvilomaa!  Muistakaa pestä käsiä! Ja tsemppiä niille ketkä nyt potevat mahatautia. Täältä kauempaa on hyvä antaa voimahali!



6 kommenttia:

  1. Voi tavaton miten suloiset vaatteet neidillä on päällä. Kyllä noissa tamineissa luistella kehtaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli minustakin ja nuo neidin mummin tekemät pöksyt ovat niin söpöt! Tällä kerralla hän suostui kuvattavaksi mielellään, joskus ei saa yhtään kuvaa. Silloin saa kuvaan vain viuhuavia käsiä ja jalkoja. <3

      Poista
  2. Lapasten väriyhdistelmä on niin herkku :). Harmi se reissun peruuntuminen, mutta hyvä jos selvisitte yhdellä potilaalla ja hänkin jo tervehtynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! ♡ Onneksi ollaan kaikki kunnossa, taisi Pieni saada lumen syönnillä jonkunmpöpön. Kyllä vähän harmittaa, mutta kyllä me sinne vielä päästään.

      Poista
  3. Ihanat sukat ja lapaset. Muutenkin kiva blogi sinulla, liityin lukijaksi. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos! Ja kiitos! 💟 Meillä taitaa olla aika lailla samanlainen ideologia: rikasta elämää pikkurahalla. Liityin myös sinun lukijaksesi. Kiitos kun tulit moikkaamaan, niin löysin blogisi!

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡