sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Top -5 bilebiisit kesähäihin

Mitkä ovat bilebändi Kruuvauksen suosikki bilebiisit?


Jyväskyläläinen bilebändi Kruuvaus listasi suosikki bilebiisinsä! Tässä tämän kesän suosikkibiisit juhliin ja hääbileisiin. Katso mitkä olivat hääbändin valinnat! 


Kruuvauksen ladyt Tiina ja Emmi tykkäsivät molemmat eniten Don Henleyn Boys Of Summer -biisistä. Moni muistaa tytöt kevään 2016 Jyväskylän Häämessuilta. 

Hääbändin kesäviikonloput menevät juhlissa ja pienissä häissä.


Kesähäät, kylmä siideri ja hyvä biisi! Toimii! Mitkä ovat tämän kesän kuumimmat bilebiisit? Pyysin hyvän meiningin mestareilta bilebändi Kruuvaukselta listan heidän suosikkibilebiiseistään. Tässä listassa on vain hyviä biisejä, joista tulee hyvä fiilis ja mitä he tykkäävät soittaa eniten.

Törmäsin bilebändi Kruuvaukseen LovelyLavender-juhlatapahtumassa perjantaina. Jäin melkein naulittuna tuijottamaan miten hyvin bändin tytöt lauloivat stemmassa ja miten biisi ja bändi saivat hyvälle tuulelle. Hyvä meininki! Ajatella miltä bändi kuulostaisikaan parin kuoharilasin jälkeen, kun ilta alkaa pimetä? Olisin ehkä saattanut jopa tanssia, mutta huomasin ajoissa käydä vaihtamassa lasini alkoholittomaan. Väliajalla moikkasin bändiä ja kävin kyselemässä miten menee.  Koska illan aikana kuulin niin monta hyvää bilebiisiä heidän esittämänään, niin oli pakko kysellä ihan asiantuntijoilta mitkä ovat heidän tämän hetkiset suosikkibilebiisit.

Top-5 lista tuli bändiltä melkein kun yhdestä suusta! Piti käydä biisit kurkkaamassa Youtubesta ja täytyy myöntää ihan mukiin menevä setti!


Bilebändi Kruuvauksen Top-5 Bilebiisit


1. Boys Of Summer / Don Henley


2. Alone / Heart

3. Vauvoja / Kasmir

4. Livin' On A Prayer / Bon Jovi


5.Chacing Cars / Snow PatrolLaitan lisää kuvia juhlatapahtumasta, mutta fiilistellään nyt ensin näitä biisejä. Löysin teillekin maistiaisen Kruuvauksen meiningistä täältä.

Mitkä ovat sinun Top 3 bilebiisit just nyt?Pizza-online.fi:stä tilaat pizzat, kebabit ja muut herkut kätevästi netistä!

2 kommenttia:

 1. Hauska postaus ja kivoja linkkejä. :)
  Ihania keskikesän päiviä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara! Bändi teki kyllä hyvää työtä listan kanssa. Oma lista olisi ollut kyllä niiin erilainen ja se ei olisi kelvannut kenellekään. Tuossa oli vähän jokaiselle jotakin ja kuten sanoin biiseistä tuli hyvä mieli! ♡♡

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡