tiistai 21. kesäkuuta 2016

Suloisia vinkkejä juhliin

Lovelylavender juhlatapahtuman parhaat palat

Kävin hakemassa juhlainspiraatioita Lovelylavender-juhlatapahtumasta. Mukaan karttuihin ihania hääideoita!  Teille jotka ette päässeet mukaan, niin tässä parhaat palat. 

Ravintola Harmooniin isoon saliin mahtui iso joukko näytteilleasettajia ja valtava paviljonki. Skoolasimme kuohuvaa Juhlasuunnittelu Ilonasin Ilonan kanssa. Koristeltu paviljonki on kyllä mahtava idea avaraan tilaan vihkipaikaksi tai puutarhaan. Kuva: Gaura Pearls

Pöytään oli katettu ihana kukin täytetty linnunhäkki ja Crocus Paperin nimikyltti, ei kun siis hääkutsu. 


Kävin keräämässä ihania inspiraatioita Lovelylavender-juhlatapahtumassa Ravintola Harmoonissa Jyväskylässä. Harmoonin isoon ja juhlavaa saliin oli kerääntynyt joukko juhlista innostuneita naisia. Tapahtumaan oli vapaapääsy ja  sinne ei tarvinnut edes ilmoittautua ennakkoon.


Kauppatorin Kukan Elina oli tehnyt aivan ihania kukka-asetelmia. Tykkäsin kovasti näiden neilikoiden asettelusta. Sain kuulla että floristi oli myös korusuunnittelija. Ilmankos!  Sain mukaani heiltä kivan vieraslahjaidean, joka oli siemenpussi johon oli tulostettu yrityksen tiedot. Yrityksen tietojen tilalle vain nimet ja hääpäivä, niin lahja on valmis. Kätevää!

Sinelliltä oli pöytä täynnä ihania hääaskarteluja. Tässä ihana hääkutsumalli ja nätti idea pöytämenuuseen.


En yleensä ole kovinkaan innostunut palveluntarjoajien esittelytilaisuudesta, mutta Harmoonissa oli ihan juhlan tuntua. Kuten viimeksi kerroin paikalla olleesta bilebändistä, niin tapahtumassa oli hyvä meininki. Siellä täällä vilahti monta hyvää vinkkiä käytettäväksi juhlissa ja mikä parasta sain kotiin vietäväksi ihanan masukuvan. Kaikki vieraat saivat käydä ottamassa potretin itsestään, teettämässä pikakampauksen ja huulimeikin.  Ihanaa! Niin ja tulihan sitä syötyä karkkibuffeen nameja mukitolkulla, fiilisteltyä bilebändiä ja nautittua kuohuvaa. Onhan se hienoa laittaa punaa huuliin ja päästä välillä ihmisten ilmoille. Tämmöisiä ilmaistapahtumia pitää saada lisää!

Juhlasuunnittelu Ilonasi oli järjestänyt suloisen makean karkkibuffeen. Ihastuin buffeen ruusukuosiin. Niin kiva!Gaura Pearls esitteli upeita helmikoruja. Ihastuin Katjan kauniiseen käsihelmikoruun. Se kiinnitti huomiota, kun hän siirteli pöydällä olevia helmiä. 

Jos nyt saisin valita hääkoruni uudelleen, se voisi olla tämä. 

Tässä on arpajaisissa voittamani helmikorvakorupari. On kyllä mielettömän kauniit! Harmi vain ettei minulla ole reikiä korvissa, ainakaan vielä.  Näitä voi ostaa ainakin Keskisen Kellosta.

Tapahtumassa järjestettiin arpajaiset ja vähän ihmettelin kun kuulin nimeäni huudettavan. Olin ihmeissäni, että miten minä voin oikeasti voittaa jotain. Juhlasuunnittelu Ilonasi Ilona sanoi että minulla on ihme säkä aina ja vähän ihmettelin tuota kommenttia. Vastasin että: - Hei, en mä ikinä voita mitään! Viimeksi yläasteella voitin hirveän määrän vaippoja.  Puna tosin nousi poskilleni vasta kotona, sillä voitinhan minä Ilonan sivuilta kerran liput häämessuille. Noloa!  Mutta hei! Eihän sitä voinut muistaa.


Niin valtavan kaunis tuo Ravintola Harmoonin rakennus eli vanha harmoonitehdas ja miten upean juhlasalin se kätkee sisälleen. 

Tämä oli aivan ihana kuva! Ihan kuin nyt olisi saatu vasta raskaushehku tallennettua.  Olen vieläkin otettu miten kauniin kuvan sain muistoksi. Kiitos  Valokuvaamo Lehtinen4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nyt oli ainakin materiaalia :) Oli ihana inspiroitua ammattilaisten tekemistä jutuista.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih! Kiitos! Minullakin on näemmä hetkeni! ♡♡ Ihanaa juhannusta!

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡