torstai 16. helmikuuta 2017

Neiti pupunen-syntymäpäiväkortti

Syntymäpäiväkortin askartelua nuorelle neidille

Askartelin mintun värisen pupukortin nuorelle suloiselle neidille. 


Kortti sopi hyvin myös ystävänpäiväkattaukseen. Musta ja valkoinen on raikas pohja moneen eri väriin yhdistettynä. Minttu ja pinkki ovat syötävän söpöjä yhdessä.


Hys! Ei saa kertoa, että täällä askarreltiin syntymäpäiväsalaisuuksia. Välillä on mukava askarrella kortteja, varsinkin kun olin taas kerron unohtunut mikä sotku korttiaskartelusta tulee. Voihan se olla etten vain saa askartelusta tarpeekseni. Nyt mielessäni oli kuva mintun vihreästä pupuneidistä pitkine ripsineen. Onhan se saajakin suloinen pupunen. Täytyy olla ihan hys hys, ettei saaja arvaa, että korttia askarreltiin juuri hänelle.

Sain inspiraation Jolie-nettikaupan silkkipaperikääreestä. Se tuli vauvan luomu naamavoiteen mukana. Paperi oli niin kaunis ja ihana ja halusin käyttää sitä johonkin.  Ajattelin että saisin samalla lähetettyä, nuo suloiset adjektiivitkin saajalle: hurmaava, upea, ihana, söötti, söpö, kaunis. Siitä lopulta syntyi paperikukkia.

Jolie-nettikaupan pakkauskääreessä oli ihania adjektiiveja. Olin kovin ilahtunut kauniista paperista. Ystäväni tietävät miten olen kauniiden papereiden perään.

Silkkipaperista syntyi kukka. Ohje kukkaan löytyy täältä klik.


Liimasin raidallista silkkipaperia aaltopahvipalan päälle ja sen päälle liimasin kuviopaperin. Kuviopaperin leikkasin kuviosaksilla ja maalasin reunat akvarellimaalilla valkoiseksi. Siinä vaiheessa Pieni huomasi touhuni ja halusi välttämättä myös maalata ja liimata. Tietenkin pyykkituvan pesukone pysähtyi samaan aikaan ja iskä sai hetkeksi pitää silmällä askartelijaa. Kun palasin setvimästä mahataudin tuomaa pyykkivuorta Pieni oli edelleen maalaamassa. Kalkkimaalatun pöydän pinta oli täynnä mustetta ja aakkosleimoja, liimaa ja onneksi valkoista maalia. Osa oli osunut myös Pienen omaan paperiin. Onneksi kaikki lähti pois vahatusta pinnasta.


Pieni auttoi kuvioleikkurilla tekemään noita pieniä kukkia. 

Leikkasin vapaalla kädellä pupun ja sille ripset korvakorujen mustasta muovisesta kääreestä. Se on ihan parasta askarteluun. Sitten askartelin muutaman paperikukan.  Ajattelin että korttiin sopisi hyvin kohokuviointipulverilla tehty Happy Birthday-teksti. Kullassa pitäisi olla enemmän kiiltoa ja nyt kultatusseissa on sitä jo enemmän. Jatkoin korttia vielä seuraavana päivänä.

Kävin kurkkaamassa, millaisia kortteja muilla oli paperiaskarteluhaasteessa. Tajusin etten ollut panostanut tarpeeksi. Aika kovatasoisia askartelijoita tuolla ryhmässä. Lisäilin juttuja korttiin ja hetken touhuttuani tästäkin kortista tuli ihan tekemäni näköinen.


Suuret ripset ovat niin söpöjä! ♡


Tämmöinen siitä sitten tuli.6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana! <3 Mahtoi olla kortin saaja mielissään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna! En tiedä vielä. Saaja ei ole tätä vielä saanut. Siksi nyt ihan hys, hys! Mietin jo miten tämä pitäisi paketoida postiin. :D <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Thank you Zara! I think plannign of these little details is the best part of paper crafting.

   Poista
  2. So true! The process of creating anything is always such a captivation;)

   Poista
  3. I know! And you might get an addiction to it too. ♡

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡