keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Itsetehdyn joulukalenterin 24. luukku

Kirjekuorista askarreltu joulukalenteri

Itsetehdyn joulukalenterin viimeinen luukku on täynnä säihkettä ja kimallusta. Askartelin luukut kirjekuorista ja tein viimeisestä luukusta erityisen säihkyvän.

Liimasin korttiaskartelutyylisesti luukkuun paljon paljetteja, helmiä ja glitteriä. 


Näistä kuorista tuli aivan ihania! Mietin millainen se itsetehdyn joulukalenterin viimeinen luukku tuli olla, jotta pieni erottaisi että tuossa luukussa on jotain tärkeää. Muistin kun pieni ihastui paljettimekkooni täysin, ja pienet sormet hiplasivat mekkoni paljetteja ja kuului vain ihastuksen huokauksia: oi oi! Päättelin että paljetit ja kiiltävät koristeet toimivat ihanasti pienen prinsessan päätökseksi joulun odotukselle. Ihanaa nyt kaikki kortit ovat viimein valmiit! Osallistuin kortilla myös paperiaskarteluhaasteeseen, jonka aiheena on säihkettä ja kimallusta. Tulipa hyvään saumaan. Muut joulukalenterin luukut näet täältä.

Pienet jouluiset tytöt hymyilevät kortista takaisin.  



Paperiaskartelu on aika hauskaa! Se on vienyt minut ihan mennessään. Olisipa hauskaa saada sellainen askartelukone stansseineen joululahjaksi. Ehkä se vie omaleimaisuuden korteista, no sitä pitää miettiä.

Niin mitä muuta? No viime yönä tein taideprojektia nimeltä teline joulukalenterin luukuille. Ensimmäinen versio rysähti valmiiksi alas jo kaapin hyllyltä, joten se jäi vielä kehittelyasteelle. Sitten löysin retkitarvikkeistani narun kerän. Olin joskus kuullut sanonnan, ettei hyvää narua saa katkaista. Se olikin idean kantavana voimana tässä teoksessa. Mies katseli touhuani ja ehdotti yksinkertaisempaa ratkaisua. No sanotaanko näin, askartelijalle se yksinkertaisin ratkaisu ei välttämättä ole se mieleisin. Katsotaan miltä teline näyttää, kun saan kortit asteltua vielä siihen.

Kokosin joulukalenteria varten telineen keittiön oveen henkareista ja narunkerästä.  Siistin sitä vielä vähän, olin niin innoissani sen kanssa.  Tämä olikin B-suunnitelma. 


Huomasitteko muuten miten hyvä ovikoukku meillä nyt on? Se on Ikeasta ja ei tarvinnut edes ruuvata. Toivottavasti telineeni aiheutti teissä jonkun inspiraation ja jatkokehittelyn aiheen.  Nyt pitää vain täyttää kuoret yllätyksillä ja asetella ne roikkumaan. Siinä onkin taas ihan oma projektinsa. Taitaa tämä blogi mennä ihan jouluiluksi.

Ai niin, apua! Minulla on tänä vuonna vain keramiikkaryhmän pikkujoulut. Olen odotellut kutsuja, mutta nyt on varmaan jo myöhäistä. Mitenköhän tässä näin kävi?

No niille, joilla juhlia riittää ja juhlavarustus puuttuu, niin perjantaina on hyvä shoppailupäivä! Koodilla BLACKFRIDAY saa House of Brandonilta 20% alennuksen jo alennetuista tuotteista. Koodi toimii siis ALE-osioon miehillä ja naisilla ja on voimassa 27.11. – 29.11.2015.



7 kommenttia:

  1. Taitavaa näpräystä ja loistavia ideoita. Erityisesti tykkään
    joulujutuista joilla tehdään lasten joulusta satumainen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Näpertely on kyllä kivaa! Minäkin tykkään joulujutuista, me vanhemmat ollaan niitä jotka rakentavat pienen lapsuusmuistot. Ihan kiva touhuta hyviä muistoja.

      Poista
  2. Ihana katsoa kuinka jaksat koko ajan tehdä jotain. Tällä hetkellä oma arki niin täynnä kaikkea, että luovuus on jossain nurkassa mytättynä, kun ei vain jaksa muuta kuin mönkiä eteenpäin ja selvitä aamusta iltaan. Josko joululomalla vähän helpottaisi. :) Ihanaa päivää. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Tämä touhuilu on varmaankin, jotakin työttömyysterapiaa ja osa minun arkeani. Töissä ollessani en varmaan luonut yhtään mitään viiteen vuoteen, kun voimat riittivät vain syömiseen ja uniin sohvalla. Blogisi on kyllä mielenkiintoinen koko ajan. Hienoa kun helpotusta on tulossa joululomalla.

      Minä palan jo halusta esitellä, mitä viime yönä tein. Pitää ottaa kuvia tänään. Minulla on kyllä luovuus melkein ylitsepursuava nyt. Toivottavasti siitä on iloa myös sinulle. Ihanaa päivää sinnekin! ♡♡♡

      Poista
  3. Kyllä näitä ilokseen katselee - ja haaveilee tekemisestäkin. Ehkä joskus. :) Nyt kun aikaa irtoaisi edes niin paljon, että saisin aina kommentoitua jokaiseen postaukseesi. Käyn kyllä aina kurkkimassa, mutt arki iskee aina päälle. :( Mutta jokainen postauksesi ilostuttaa aina. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai ihana! Kommenttisi lämmittää kyllä nyt sydäntä pitkäksi aikaa! Hihii! Ota kuppi teetä ja huokaise välillä, kyllä se siitä.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡