sunnuntai 14. elokuuta 2016

Morsiusparin pöytä

Millaiset koristeet morsiusparin pöytään?

Morsiusparin pöytä oli koristeltu astetta juhlavammin.  Tänne oli tarkoitettu aikaisemmin postaamani aroniakranssi. Valtavan kaunis hääkimppu toimi pöydän koristuksena illan ajan. 


Kynttelikköön tehty kukka-asetelma, kristallit, hopeiset aterimet ja kauniit huonekalut tekivät oman lisänsä kauniiseen juhlatilaan. 

Ihastelen vieläkin, miltä heinäkuussa olleissa häissä näytti. Niin ihanat häät!  Nyt pääsen teille vilauttamaan, millä lailla morsiusparin pöytä oli koristeltu. Morsiusparin pöydän kuuluu olla hiukan juhlavampi, kuin vieraiden pöydät, mutta nyt pöytä oli todellakin juhlava! Pöytä oli katettu valkoisella pitsiliinalla ja pöytää ympäröivät kauniit kynttilät ja kukkalaitteet. Valtavan kaunista!

Aroniakranssi toimi hyvin kankaan ripustimena. Se oli kiinnitetty seinään taulukoukulla. Kranssi-ideaa voi käyttää myös vihkikaaren tekoon. Silloin 3 kranssia ripustetaan puuhun tms. ja kangas pujotetaan niistä läpi.  


Muistatteko vielä aroniakranssiohjeen? Kranssi tuli koristamaan morsiusparin pöydän takaseinää. Kranssista roikkui vaalea pilkullinen kangas. Idea oli että vaalea tausta erottaisi pöydän kauniisti muista ja korvaisi seinällä olleen synkän maalauksen.  Valkoista ei morsiamen mukaan voinut olla liikaa. Mietin pitkään millä kankaan ripustaisi näyttävästi. Kauniissa salissa pitää olla tarkkana millaisien koristeita käyttää, sillä juhlavassa ja arvokkaassa salissa myös koristeiden pitää sopia salin arvokkuuteen. Onneksi keksin että näyttävä aroniakranssi sai toimia verhon ripustimena. Ja minusta se sopi tilaan kuin nakutettu.

Muistatteko mistä kangas oli tuttu?  No, tämä on SUNRID-kangas Ikeasta! Morsian oli ollut myös samoilla kangaskaupoilla. Varmaan moni morsian on löytänyt Ikea- kankaan omiin juhliinsa.

Mitä itse olette mieltä morsiusparin pöydästä? Onko mukava istua itsekseen omassa pöydässä vai juhlia isossa pöytäseurueessa? Molemmilla on puolensa.

Ikean SUNRID-kangas on kyllä monikäyttöinen ja edullinen ratkaisu hääkoristeisiin. Morsian oli löytänyt vielä kauniin MR ♡ MRS-nauhan.


Täytyy sanoa että tämä on varmaan kaunein morsiusparin pöytä, jonka olen nähnyt. Ja tässä on enemmän kuin ripaus Belle Époque-tyyliä.


Tämä morsiuskimppu oli vielä piste ii:n päälle pöydän koristelussa. Valtavan ihana! 



Tästä pääset kurkkaamaan 
Maijan ja Villen häihin. 
Osallistu Muumi-julisteen arvontaan!
 Arvonta 24.8.2016 asti.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡