lauantai 27. elokuuta 2016

Pensaslabyrintti ja tunnelmia Nokkakiven huvipuistossa

Kesän viimeistä kertaa Nokkakiven huvipuistossa

Nokkakiven huvipuistossa on ihana pensaslabyrintti. Sinne sisälle näkee hienosti maailmanpyörästä käsin. Paikka olisi valtava ihana vaikka hääkuvauksille. Sain viettää hetken omaa aikaa korkeuksissa.

Nokkakiven huvipuiston maailmanpyörässä vanhemmat käyvät vuoronperään levähtämässä. 


Kävimme Nokkakiven huvipuistossa tämän kesän viimeisenä aukiolopäivänä. Ihana pieni huvipuisto sijaitsee Lievestuoressa ihan lähellä Jyväskylää. Mikä paikasta tekee mukavan siellä löytyy todella monta laitetta pienille alle 100 cm jännitettäväksi. Se on hyvää vastapainoa niille huvipuistoreissuille, joissa jokaiseen laitteeseen pitää odottaa vielä useampi vuosi. Meidän ensimmäinen kerta tässä huvipuistossa oli pienen ollessa 11 kuukautta vanha ja silloin hän pääsi kahteen hurjaankin laitteeseen äidin tai iskän kanssa. Nyt kun reipas kaksivuotias osaa jo mennä itse laitteisiin, niin hänelle riitti paljon koettavaa riemunkiljahdusten saattelemana. 

Pienen ehdoton suosikki oli pikkuveturi vaunuineen, jota piti ajella useampaan kertaan. Jonoa ei ollut ja ranneke kädessään pieni pääsi kokemaan veturikierroksia yhä uudestaan ja uudestaan. Mutta myös karusellisissa ja melontaradalla mentiin monta kierrosta. 

Huvipuistossa on myös ihanan nostalginen karuselli. 

Ja nämä pienet sirkushepat ovat tehneet monet lapset onnellisiksi.

Iskä kävi tuossa vasemman puoleisessa maailmanpyörässä ja pieni oikean puoleisessa. Kaikille siis jotain.


Itseäni kiehtoi eniten pensaslabyrintti, joita olen ihaillut vain elokuvissa ( ainakin Hohto, Dracula ja Pans Labyrinth-leffoissa).  Keksin että jos menen maailmanpyörään voin nähdä koko labyrintin ylhäältä käsin! Se olikin mainio idea ja sain itselleni pinkin vaunun, mikä oli tietenkin hyvin tärkeää. Ajattelin että tuo labyrintti olisi upea kuvauspaikka save the date-kortteihin tai vaikka hääkuviin. Kuvittelelin miltä näyttäisi jos kuvaaja olisikin kuvaamassa maailmanpyörässä alas sokkeloon jossa olisi hääpari etsimässä toisiaan. Pari tietenkin löytäisi toisensa sokkelon keskellä.  Huvipuisto on muutenkin kuvauksellinen paikka ja voisihan kauden päätyttyä kysyä olisiko mahdollista yksityistilaisuuteen? 

Kori keikkui hieman kun yritin ottaa kuvaa kännykällä. Mutta pensaslabyrintti näytti aivan ihanalle. Minun Simspson Converset sopivat aika hyvin kuvaan. 


Eikö olisikin hauska saada morsiuspari tähän kuvaan.Olin niin onnessani pinkistä vaunusta. 


Meillä oli oiken mukavaa minä pääsin maailmanpyörään, iskä vielä hurjempaan maailmanpyörään ja pieni pääsi oikein moneen laitteeseen.  Meidän pieni kesäheinä nukkui tyytyväisenä. Täytyy muuten kehua, että lastenhoitohuoneeseen pääsi tuplarattailla. Pieni oli paikasta enemmän kuin innoissaan ja minulla ja iskälläkin oli mukavaa. Minäkin sain sen pienen hetken omaa aikaa maailmanpyörässä ilman lapsia ja se tuntui niin hyvälle. 

Olikohan tämä Hullu Gully kauan sitten Linnanmäellä?

Tässä vielä pakollinen maailmanpyöräselfie. Näkyykö pelko?

Osallistun tällä tekstillä Pienen Linnun MakroTex-haasteeseen, jonka aiheena on Elokuu.  Elokuussa koulujen alettua tämä pieni huvipuisto sulkee ovensa. Ovien sulkeuduttua tuntuu jo sille että kesä on ohi.

Muistakaa osallistua arvontaan tuolla Facebookin puolella. Siellä arvotaan hauskoja leivontavälineitä.


10 kommenttia:

 1. Классно! Но надо быть довольно смелым!

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin etenkin kuvista, joissa on maailmanpyörä. Tämä äiti tarvitsisi myös vähän omaa aikaa maailmanpyörässä. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin muutama hetki ihan yksin tekee kyllä hyvää itsekullekin . Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihana karusellikuva pienestä on minun suosikkini. Onpa kivan näköinen puisto ja hyvä idea kuvata labyrintti ylhäältä päin. Mutta kai sinä kävit myös labyrintissä sisällä? :) Minustakin ne ovat ihania, vaikka elokuvissa niissä yleensä murhaaja hiiviskeleekin.
  Kaunista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo oli hiukan pienempi labyrintti, joten sinne ei niin eksykään. Minäkin tykkäsin noista karusellikuvista, onneksi niitä kertyikin kun piti laitteessa käydä monta kertaa. Ihanaa sunnuntaita!

   Poista
 4. Ihania kuvia ja hienolla paikalla tuo tivoli. Tulee noista laitteista oma lapsuus mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa noista laitteista voi olla juuri se sama missä olet pienenä istunut. Se luo kyllä tuohon puistoon nostalgiaa entisestään. Kiitos!

   Poista
  2. Ei tivoli, vaan huvipuisto.

   Poista
  3. Tosiaan. Meillä kotona taas on varsinainen sirkus :P

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡