perjantai 22. syyskuuta 2017

Aarrekid Kangaskarnevaali

Pehmeää luomupuuvillaa alennuksessa! 


Aarrekidillä on mahtava kangasale. Minulla on ollut työnalla mekko-ompeluksia tytöille ja itselleni. Kurkkaa mitä ompelin Käpy-trikoosta! 



Aarrekidin Snakes-joustocollege tuntuu pehmeälle. Se on saalis kankaiden yöstä. Käpy-kangaspala on muisto Jyväskylän kangaspopupista.


Hauska sattuma!  Olen  pitkän ajan ihastellut Aarrekidin kankaita ja nyt viimein raaskin ottaa kaapistani yhden ihanuuden työn alle. 

Ompelin tytöille ja jopa nukellekin Käpy-mekot.  Ihastuin niin, että jäin haaveilemaan omasta samistelumekosta.  Ajattelin miltä näyttäisin kuvassa mekkoineni pitäen käsistä kahta samanlaisiin mekkoihin pukeutunutta tyttöstä. Aah, niin ihana haave!  

 Arvatkaapa!  Sain kuulla, että Aarrekidillä on kangaskarnevaalit!  Ja juuri nämä kankaat ovat alennuksella juuri tämän viikonlopun ajan!   Oi ihanuus! Olin postaamassa jotain aivan muuta, mutta tämä alennusvinkki oli ehdottomasti jaettava myös teille!

 Ajatelkaapa miten ihanat joulukortitkuvat tulee lapsista käpymekoissa? Palataanpa sitten sovituskuviin.


Tästä linkistä pääsee Aarrekidin kangaskarnevaaleille! *klik

Käpy-trikoo klik*  on nyt 15 euroa metri. Materiaali on ihanaa luomupuuvillaa ja siinä on hitusen joustoa.  Tästä saisi myös ihanan vauvapeiton, lastenvaatteita ja kaikkea ihanaa. Vinkkinä raskaana oleville! 


Mitä sinä ompelisit Snakes-collegesta? klik*  Tiesitkö että nämä kuosit ovat suunnittelut Arabian Piilopaikasta tuttu Piia Keto. 


Huomasitko, että muutin blogiani hieman! Toivottavasti tykkäät!

10 kommenttia:

  1. Kuvat äidistä ja tyttäristä samisvaatteissa on aina niin symppiksiä! :) Eikun toteuttamaan vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sormia jo syyhyttää kovasti ja kangasta tässä odotellaan! 💗💗

      Poista
  2. Aarrekidillä on hurmaavia kankaita, mutta ikävä kyllä minä en pystyisi katselemaan niitä kovin pitkään. Kuosit ovat vähän liian levottomia minun silmilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih näkisitpä mitä mulla on päällä! Tuolla on muuten myynnissä ihan mahtavaa bubblejacuard-neulosta ja jakkuja ja mekkoja. Se on ihana ja ei vilistä yhtään. Se voisi olla enemmän sun tyylinen?

      Poista
  3. Ihania kuoseja kyllä :-) Söpöt samisvaatteet!

    VastaaPoista
  4. Kiva kangas ja söpöt mekot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! En raaskinut jättää pikkutilkkuja odottamaan inspistä, niin samalla tuli tuo vauvanuken mekko.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡