tiistai 3. lokakuuta 2017

Arvonta! Kätevä ja Tekevä-messuille Lahteen

Nyt on kivat käsityömessut tulossa!



Blogissani on nyt lippuarvonta Kätevä ja Tekevä 2017-messuille Lahteen. Kurkkaa messutärpit ja osallistu arvontaan! 




























Kätevä ja Tekevä 2017 -messut


Käsitöiden ja askartelun ystävät nyt korvat hörölle! Sain blogiini arvottavaksi muutaman lipun  Lahden Kätevä ja Tekevä-messuille klik. Ihanat messut käsitöihin hurahtaneille järjestetään Lahden messukeskuksessa 4.-5.11.2017.

Kädentaitomessut on hieno paikka hakea materiaalia ja  inspiraatioita jouluakin ajatellen. Ja jos kaikkeeen ei aika tai taidot riitä messut on hyvä paikka täydentää pukinkonttia ja ihastella muiden luomuksia, kuten ihania nukkekoteja.


Katsoin juuri, että messuilla on kivaa ohjelmaa ja siellä vilahtaa monta tuttua
bloggaria ja neulontataituri Niina Laitinen esittelee vuoden 2018 sukkakalenterin.

Itseäni houkuttaa ainakin Nuppuprint Companyn, Almandiinin ja Paapii kangaspop-upit!  Niin ja Vimman osastolla on lahtelaisräppäri Eraesmus paikalla esittelemässä printtiyhteistyötä ja tuotteittaan

Tärppinä vielä Askartelumailma Charlotan osasto, josta löytyy täydennykset joulukorttiaskarteluun. Ja lukuisia uusia tuttavuuksia, ideoita ja juttuja hypisteltäväksi.

Ja jos lankaa ja intoa riittää messuille voi alkaa jo tekemään toukkapusseja ja sytomyssyjä lahjoitettavaksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Niitä varten on keräyspiste Taito Kymenlaakso /  Taito Shopin osastolla.

Sinne siis!

Klikkaa ohjelmaan tästä! 


Minulla on ollut monenlaista työnalla yhtäaikaa. Silloin ei meinaa tulla valmista... Löysin viimeksi messuilta ihania Sarvis-nappeja ja pitsejä,


 

ARVONTA!  


Haluan palkita yhden lukijani kahdella lipulla Kätevä ja Tekevä-messuille. Arvontaan osallistut olemalla lukijani joko Google+ palvelussa , blogit.fi:ssä tai bloggerissa ja kirjoittamalla kommenttikenttään terveiset ja sähköpostiosoitteesi. Arvonta suoritetaan satunnaiseen kellonaikaan 15.10.2017. Ilmoitan sähköpostilla voittajille arvonnan jälkeen.





Jos olet jo lukijani jätä vain kommenttia ja sähköpostiosoitteesi. Kiitos paljon ihanuus! Ihana, että olet jaksanut seurata! Ja kiitos paljon Kätevä ja Tekevä-messuille lipuista.


Toinen lippupari arvotaan myöhemmin Facebookin  puolella. Vink, vink!


Lukijaksi voit liittyä bloggeriasa  sivun alareunassa jossa kohta: Lue! 👇

Arvonta on päättynyt. Satunnaisnumerogeneraattori arpoi numeron ja voittajalle on nyt ilmoitettu. Kiitos kaikille osallistumisesta. Mukavia messuja ja kässäilyjä!

Paapiin kangaspop-up saapuu Taito-Kymenlaakson osastolle.  Odotan kovasti Vanja Sean lämpimiä neuloksia ja Nuppu Print Companyn kukkakuoseja.   


Kurkkaa Adlibriksen villalanka ale! Socki-langat nyt -25%! Pääset tarjoukseen tästä klik*

17 kommenttia:

  1. Olispa kiva kävästä, mukana ollaan!

    VastaaPoista
  2. Harmittaa, että messut ovat niin kaukana. :( Tässä lähellä oli juuri käsityömessut, mutta en päässyt niillekään. Ehkä ensi vuonna sitten! :)

    VastaaPoista
  3. käsityömessut kyllä kiinnostaisi, mutta huono ajankohta :/

    Anna/Kello neljän aamukahvi
    https://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Ihan pakko mennä, ovat tuossa vähän matkan päässä. Muualta tuleville: juna-asemalta on yleensä ollut ilmainen messubussi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tosiaan Messubussi kulkee Matkakeskus (juna- ja bussiasema) - tori - Messukeskus. Niin Helsingin suunnaltakin pääsee näpsästi. Laita vielä sähköpostiosoite niin tiedän mihin ottaa yhteyttä jos voitto osuu sinuun.

      Poista
  5. Kiva olisi päästä käymään :)
    sirkkulitm@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Oi, olisipa ihanaa päästä näille messuille käymään.
    redhair78@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Mukava arvonta, siispä mukaan! :) Sähköpostitse tavoittaa tästä osoitteesta: afeninblogit@outlook.com

    VastaaPoista
  8. Kivat mesut ja kiva arvonta! Tällä kertaa skippaan sen kuitenkin, antaa mahdollisuudet sellaisille jotka enemmän näistä messuista saa irti! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  9. Mukana :)
    nannaliini10@gmail.com

    VastaaPoista
  10. Noille messuille olisikin mielenkintoista osallistua ��

    VastaaPoista
  11. Oi oi mukana! :)
    matsalikka@gmail.com

    VastaaPoista
  12. Mukana arvonnassa :)
    maijuko(at)outlook.com

    VastaaPoista
  13. Arvontaan osallistun. Kiitos messumuistutuksesta.
    pappilanmummo@gmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡