perjantai 14. syyskuuta 2018

Lillen mekkokaava testissä -ihan paras!

Kukkamekko Vimman Seppeleestä


Kokeilin yhdistää Suuri Käsityö-lehdestä bongatun Lillen Designer-kaavan Vimman joustocollariin. Kaava on ihan paras! 


Ompelin mekkoni Vimman Seppeleet-joustocollegesta. Se yhdistettynä tähän kotimaiseen Lillen Designer-kaavaan oli nappiyhdistelmä. 


Etsiskelin jotain kivaa ommeltavaa ja silmäni tarttuivat pariksi sekunikssi melko tylsän näköisen mekon kaavaan Suuri Käsityö-lehdessä. Kun pää löi tyhjää päätin käydä Weecosilla hakemassa inspiraatiota. Siellä tajusin tuijottavani liki samaa mekkoa Lille Clothingin sivulla ja se oli upea! Se näytti jotenkin tutulta ja kaivoinkin pinoistani oikean käsityölehden esiin mikä oli jäänyt muistilokeroon kummittelemaan. Siinä olikin juuri tuo Lillen Designer-kaava!

Oi joi! Kaikki maailman ompeluhenget olivat sitä mieltä, että minun oli ommeltava Lillen mekko! Jos ennestään tuntematon brändi hyppii silmiin vuoden vanhasta ompelulehdestä  ja sitten vielä heti perään nettikaupasta, niin tässä oli oltava jo johdatusta. Ja en usko, että Googlella on tässä sormiaan pelissä. Tällä on pakko tarkoitus eikö vain? Varsinkin kun näin Lillen mekkojen hintalaput!
Kurkkaa täältä alkuperäinen klik*: Lille Clothing-mekko! 

Kurkaa täältä: Suuri Käsityö-lehti 8/2017 

Lille-mekossa on kaunis leikkaus ja taskuissa tilaa. 
Minulle oli tullut postissa iso kasa Vimmalta alekankaita ja päädyin ompelemaan mekon joustocollegesta. Kaava oli hyvä ja huomasin, että olin  pinostani ommellut jo  kolme Lille-mekkoa. On ihan pakko suositella ompelemaan mekko joustavasta. Onhan mekko todella hyvännäköinen päällä ja myös mukava. Oma kokoni on 40.


Yhden mekoista tein siskolleni ja se lähti paketissa kohti Skotlantia. Itselleni ompelin samanlaisen hihattoman ja sen päälle säädin tämän pitkähihaisen mekon.  Yhdistin hihakaavaksi  Ottobren Winter warmer-takin hihat ja se onnistui leventämällä ja pyöristämällä hieman olkapää-osaa. Hihat istahtivat nätisti mekkoon.

Vinkkinä muuten Instagramissa tarinoissa pyörii aika usein videota kotiini tulleista kangaspaketeista ja pikaompeluksista. Klikkaa instaan tästä! Sitä ei vaan ehdi laittaa kaikkea blogiin. Ihanaa syksyä ihanat!


Siskolleni ompelin Lille mekon kaavan mukaan hihattomana. Kankaana tässä on Vimman Hius. Eikö ole ihana! 


4 kommenttia:

 1. Oot mahdottoman taitava käsistäsi. Kauniita mekkoja. Käyn heti ihastelemassa muitakin asujasi.

  VastaaPoista
 2. Kaunis mekko, sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Ihana kangas ja malli! Pitääkin kurkata myös instan puolelle.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡