lauantai 7. marraskuuta 2015

Baby Shower-kakku

Hys! Täällä järjestellään vauvajuhlia salaisesti!


Moikka! Minä olen mammaliinin ylisöpö sokerimassapupu ja koristan hempeän pinkkiä Baby Shower-kakkua. Yes, Yes!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa! Tänään on se Baby Shower-päivä. Olemme niitä kaikessa hiljaisuudessa järjestelleet ystävälleni. Kuten jo varmaan nyt arvasitte kaikki koristeet eivät olleet isänpäiväkakkuun, vaan osa koristeista on tarkoitettu kaksikerroksiseen prinsessaunelmapupukakkuun! 

Tiedättekö en ole koskaan tehnyt mitään näin kaunista! Istun nyt autossa ja kakku on pakattuna kylmälaukkuun edessäni. Onneksi voin ison työn jälkeen hehkuttaa miten tuli oikeasti hieno. Toivottavasti saamme kakun ehjänä perille.

Pupun kakun koristeeksi tein helpon Youtube-ohjeen mukaan valkosuklaan makuisesta sokerimassasta. Yllättävän helposti sain söpön pupun aikaiseksi. Korvat olivat ongelmallisemmat, mutta ratkaisuna piti vain tehdä lyhyemmät korvat.

Kakun pohjan tein perus täytekakkureseptin mukaan 4 munalla. Välissä on itse keitetty vadelma-mansikka-puolukka-hillo, Dr. Oetkerin hylamaitokermaseokseen tehtyä mansikkakakutäytettä ja valkosuklaamoussea ja banaania. Päällä ensimmäisessä kerroksessa on hylakermasta ja Confetin-veriappelsiinin makuisesta hyydykejauheesta tehty pursotus. Seuraavassa kerroksessa Dr. Oetkerin vaaleanpunaista sugar fondant-massaa, jota käytin niissä vaaleanpunaisissa sydämissä. Se olikin helppo kaulia pieneksi levyksi kaulimella ja tomusokerilla ja sitten tuo ihana sokeripitsi.

Teen sokeripitsin teosta ihan oman ohjeen ja myös tuosta hillosta. Palaillaan näihin sitten! Nyt pitää mennä party, party!




Luulen että tämä on kaikista kakuistani kaunein.


Aivan ihana kakkupitsi on kuin tehty prinsessamaisiin unelmakakkuihin. Napit antoivat kivaa särmää, vähän kuin leikekirjassa.


Tämmöiset pursotukset tulivat. Pursotin kertakäyttöpsilla ja Heyrolin tyllasetin isoimmalla tyllalla. Tyllan pitää olla isosuinen, jotta veriappelsiinirakeet eivät tuki tyllaa.

Tämä pitää saada vielä n. 200 kilometrin päähän ehjänä. 




Varastontyhjennys

8 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ihan hyvin ensimmäiseksi pupukakuksi. Kiitos, olin onnellinen tuloksesta itsekin.

      Poista
  2. Voi miten ihana pupu! Aivan täydellinen kakku, vaikkakin omaan makuun vähän liian vaaleanpunainen... Mustana olisi vielä täydellisempi! Mutta ymmärrän, että kaikki ei halua mustaa ja tämähän sopii vauvabileisiin, kuin nenä päähän!

    Odotan ton pitsin ohetta, koirilla on kohta synttärit... ;D (Aina on hyvä syy leipoa kakku.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Nii musta olis kyllä aika synkkä Baby Showereihin. Mutta vaikka teidän koiran synttärikakuksi sopii hyvin. Tuon pitsin voi tosiaan tehdä mustana, eri värisinä ja sitten vielä on kulta ja hopea. Hihh.. aina on hyvä syy leipoa.

      Poista
  3. On ihana yllätyskakku juhliinne, oikein onnistunut, taitavasti tehty ja maistuu taivaalliselta. Onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista, olen otettu! Tosiaan kakku oli vielä hyvän makuinen, luulin ettei kakku maistu enää näiden kaikkien kakkujen jälkeen, mutta vielä tänään piti saada palat isänpäiväkakkua!

      Poista
  4. Oih, mikä super söötti kakku! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tuo pupu kyllä kruunasi kaiken. Ihania vauva tunnelmia.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡