keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Ilmainen hääplanneri häiden suunnitteluun

Hääplannerilla hääsuunnitelmat pysyvät kasassa! 


Saimme valmiiksi ilmaisen ja itsetulostettavan hääplannerin helpottamaan häiden suunnittelua. Planneriin on koottu lista muistettavista asioista ja hyvä pohja budjetin laatimiseen. Kauniin ilmeen hääplanneriin on luonut Crocus Paperi. Hääplannerin voi ladata täältä.

Planneria voi käyttää myös stressin hallintaan värittämällä grafiikan haluamansa näköiseksi. 

Hääplannerissa on myös hyvä listaus mitä pitäisi ottaa huomioon häitä suunniteltaessa ja mukavinta on että kaikki häämuistiinpanot löytyvät samasta vihosta. 


Minulla on teille lahja! Nyt sivuiltani löytyy ihan ilmainen tulostettava hääplanneri, jotta morsimilta ei häviäisi kaikki postit-lapuille kirjoitetut hääsuunnitelmat. Hääplanneriin on koottu pitkän lista niistä asioista mitä kannattaa kysyä hääpaikkaa etsiessä ja mitä olisi hyvä huomioida hääbudjetissa. Planneriin on varattu monen monta sivua  muistiinpanoille ja niille lukuisille suunnitelmille joita mietitään kahvitunnilla ja nukkumaan mennessä. Ne olisi hyvä myös kirjoittaa tuolloin ylös! Parasta tässä plannerissa on se, että muistiinpanosivuja voi tulostaa omaan nippuun vaikka triplamäärän.  Nyt vain tulostin laulamaan! Vaikka omia häitä ei olisikaan tulossa hääplannerin voi tulostaa lahjaksi tutulle morsiamelle.

Näistä kukista hääplannerin grafiikka sai alkunsa. Nämä kukat on piirtänyt Crocus Paperin Irina joka suunnittelee myös hääkutsuja ja romanttista grafiikkaa. Hän laittoi minulle nämä kuvat suunnitelmistaan. Kuva: Crocus Paperi
Näiden kasviluonnosten teemana oli Art Nouveau. Olisipa upeaa osata piirtää noin. Kuva: Crocus Paperi


Mistä hääplanneri sai alkunsa?


Tapasin Crocus Paperin Irinan LovelyLaveder-juhlatapahtumassa ja hän ehdotti että tehtäisiin joskus jotakin kivaa yhdessä. Hänellä oli idea hääplannerin tekoon ja yks kaks aloimmekin touhuta sen parissa! Löimme viisaat päämme yhteen! Eikö tullutkin kaunis? Irina piirsi tuon ihan itse! Minusta hauskinta oli nuo kukkaset, joita voi sitten väritellä värikynillä häästressissä, kun pää lyö tyhjää. Minä yritin kovasti kääntää suomeksi ja keksiä lisää huomioitavaa. Blogistani löytyy suomenkielinen versio ja Crocus Paperin sivuilla hääplanneri on saatavilla englanniksi.

Irinan kauniita kutsukortteja ja grafiikkaa olette varmaa  nähneet joskus vilahdelleen sosiaalisessa mediassa. Irinan tyyli on niin romanttinen ja erottuva ja ihastuin siihen jo Instagramissa ennen kohtaamistamme livenä. Kannattaa käydä tutustumassa hänen töihinsä.


Toivon kovasti että hääplanneri toimii ja on morsiamelle avuksi suuren päivän suunnittelussa. Samaa varmasti toivoo Crocus Paperin Irinakin.  Onhan nättiin hääplanneriin kivempi kirjoittaa muistiinpanot, kuin postit-tarroille ja ruutulehtiöön. Plannerissa on vaikutteita Art Nouveau-tyylistä joka on ihan ehdoton suosikkini. Toivottavasti tykkäätte plannerista yhtä paljon kuin minäkin!


Onnea häiden suunnitteluun! 




Aiheeseen liittyviä linkkejä:

4 kommenttia:

 1. Vautsi, olisipa tiennyt tällaisesta aikaisemmin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Vihko olisi kulkenut mukavasti mukana. Minulla oli excel omissa suunnitelmissa. Vihkoon kannattaa niitata myös ne Tikkurilan värilastut häiden teemaväreistä.

   Poista
 2. Upea planneri on! Tämä on laitettava talteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuuluu Irinalle!Niin ja nyt vaan linkki jakoon kaikille tutuille morsiamille. ♡♡

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡