perjantai 8. heinäkuuta 2016

Jyväskylän uusittu HopLop on oikea viidakkoseikkailu

Kivaa tekemistä sadepäivän ratoksi


Kävimme tutustumassa uusittuun Jyväskylän HopLoppiin. Viidakkoteemainen sisäleikkipuisto oli elämys seikkailunhaluiselle taaperolle  ja siitä puhuttiin meillä vielä pitkään! HopLop on kivaa tekemistä sateisina lomapäivinä. 

HopLopissa oli hauska eläinrata, jossa pehmoeläimillä pystyi ratsastamaan. Kun eläimen päällä pomppi, eläin liikkui itsestään eteenpäin. Pieni tykkää kovasti tiikereistä. 

Minusta hienoin oli kirkkaista muovipalloista koottu kupliva pallomeri. Upea valoefekti teki pallomerestä tosi jännittävän.


Vettä sataa ja pieni hyppii kohta seinille ellei pääse purkamaan energiaansa johonkin. Onneksi sisäleikkipaikat ovat lomalaisille auki ja Jyväskylän HopLop avasi ovensa remontin jälkeen. Meidän pieni oli innoissaan kun saimme kutsun paikan avajaisiin ja iskä taisi olla myös yhtä ilahtunut. Olimme vasta keväällä käyneet HopLopissa kiipeilemässä ja huomattiin että onhan se mukavaa liikuntaa myös aikuisille.

Jyväskylän HopLop oli muuttunut täysin, nyt se näytti avarammallalta seikkailuviidakolta. Meillä pieni tykkäsi paikasta kovasti. Olihan remontti hienon näköinen ihan ulkomaisiin YouTuben-sisäleikkipaikkavideoihin verrattuna, joita pieni tykkää katsella minun puhelimellani. Ilmankos pieni tuntui olevan jo konkari monissa leikkipaikan viihdykkeissä, vaikka tosiaan sitä ikää on vasta vuoden ja 10 kuukautta.

Jälkeenkin päin pienen puheissa olivat pallot, hyppääminen, kiipeily ja viuhh. Pieni puhkui intoa pitkään ja silmät loistivat kilpaa, kun päästiin puheissa liukumäkeen. Kävin minäkin mahani kanssa kokeilemassa kiipeilyä ja liukumäkeä, mutta tyydyin nyt katsomaan miehen ja pienen iloa vähän kauempaa. Mietin jo kontatessani häkistä toiseen ja putken läpi, että jäänköhän johonkin jumiin. Onneksi kiipeilytelineisiin mahtuu isompikin ihminen ja vilkkaan taaperon kanssa meno onnistui hienosti. Taaperolle HopLop oli kyllä ihana elämys ja näin sadepäivän ratoksi se on ihan omiaan piristämään viikkoa.

Kiitos kovasti HopLopin väelle, oli ihana nähdä pieni niin innoissaan ja saada hänen silmänsä loistamaan! Se lämmittää äidin sydäntä!

Pidetään sormia ristissä jos tuuli viimeinkin veisi sadepilvet pois, että päästäisiin taas rannalle! Hei! Kurkatkaapas HopLopin kesäpassi-tarjous, HopLopista saa 50% alennuksen lipun hinnasta, kun täyttää kesäpassin ja palauttaa sen HopLoppiin!


Viidakko on aika hauska idea sisäleikkipuistoon. 
Vaikka putket näyttivät pieniltä niihin mahtui hyvin kulkemaan. 

Hurja liukumäki! Jee!
HopLopissa oli myös ihania synttärihuoneita. Mietin jo kaiken sen leipomisen sijaan voisi joskus meidän synttärit olla täällä.

Löysin myös tosi hyviä peilejä!  Tämmöinen hoikentava malli kävisi myös meille kotiin.

Pallomeri on ihan paras! Tai ainakin toiseksi paras! Takana oleva liukumäki, jossa voi laskea muovirenkaalla sai ainakin iskän hihkumaan.

Meidän ensimmäinen visiitti HopLopin pienten puolen pallomeressä oli, kun pieni oli alle vuoden. Alle vuoden ikäiseltä puisto on maksuton, samoin kuin aikuisilta. Oli jo silloin kiva käydä heittelemässä palloja.

Blogissa on nyt muumijuliste-arvonta. Voit osallistua täältä!


Reimalla ilmaiset toimituskulut 14.8.2016 asti! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡