maanantai 3. huhtikuuta 2017

Legoja puuroon, soseena!

Tässä vinkki kun elämä on ihan peruspuuroa!

Kun arki alkaa olemaan peruspuuroa, niin on hyvä keksiä välillä jotain muuta. Miten olisi Legoja puuroon? Smoothiena vai soseena? 


Jäiset Legot ovat aika makeita puurossa. 


Mietin just mitä meille kuuluu, eipä oikein mitään. Tehdään puuroa, ulkoillaan, tehdään ruokaa ja odotetaan iskää kotiin ja syödään ja tuijotellaan toisiamme. Siitä ei paljon saa juttua aikaa. Mutta, hei ! Yhtenä aamuna keksin laittaa itse tehdyt vauvansoseet Lego-muoteissa pakastimeen klik* . Puurossa ne olivat aika makean näköisiä.

Jäätyneitä soseita on kiva napata pakastimesta puuroon sopivina annospaloina..ihan omaankin puuroon. 

Lego-jääpalamuoteilla saa hauskan näköisiä sosepaloja. Puuro jäähtyy nopeasti palan sulaessa.


Mitä Legot sisältävät? Pakastin muotteihin päärynän, omenan ja mangon kiehautettuna ja soseutettuna. Luomua tietenkin. Ja jääpalamuottina on e-villestä saatu Lego-muotti klik*. Niitä on myös Lego-ukkojen mallisena klik*, joten niitä voi olla ihan hauska myös sulatella puurossa. Ja voi pureskella päitä jos arki alkaa ahdistamaan. Kaikki me rakastamme maanantaita, eikö vain?


Taiteellinen tämä vauvan aamupala eikö vain?

 Joskus sitä miettii mikä on terveellistä: hedelmä, torjunta-aineellinen hedelmä vai Lego-hedelmä?Lego-muotit on saatu yhteistyönä e-villeltä!

22 kommenttia:

 1. Hauska idea ja varmasti maistuu erilaiselta :D

  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä maistuu! Pienikin pyysi Legoa tänä aamuna puuroon :)

   Poista
 2. Sympaattinen idea.

  Arki on täynnä mahdollisuuksia pieniin ja suuriin keksintöihin 😀🙂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus nämä ovat just niitä arjen pieniä väriläiskiä ja neronleimauksia. Hih!

   Poista
 3. Naisystäväni (jenkkakahvaton blondi) asuu luonani oman asuntonsa remonttievakkona ja herää ennen minua joka aamu. Hän laittaa kaurapuuroa mikrossa minullekin. Tosin nukun eri huoneessa ja löydän puuron kylmänä keittiöstä. Koska emme käytä sokeria, laitoin puuron päälle hunajaa (mainiota - sanoi hän - venäjäksi). Pääsee pian omaan lukaaliinsa mutta hunajapuurosta en luovu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hunajapuuro kuulostaa hyvälle :) Mukavia aamuja sinne!

   Poista
 4. Todella hyvä idea. :) Ja puurosta saakin tällä erinlaisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja kun tekee erilaisen soseen niin maut vaihtuu :) Kiitos! Kyllä, joskus nämä jutut syntyy vahingossa. :) Tuon muotin tilasin sokerimassaa ja suklaata varten.. hih

   Poista
 5. Tosi hauska idea, varmasti menee puurotkin paremmin vähän ronkelimmallekin kun on hauskat legot joukossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ainakin vähän aikaan. Pieni on kovin tarkka aamupalasta ja aamulla pitäisi olla ainakin 3 eri ruokalajia, joista mutustetaan vähän ja litsataan sohvaan. 😅

   Poista
 6. Hauska idea! Tuollaiset jääpalamuotit voisin hankkia meillekkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jos soseiden ja hillosilmien pakastaminen on muutenkin joka viikkoista, niin on kivaa kunnon hauskoja muotteja. Tulee muuten kivat jätskiannokset soselegoilla!

   Poista
 7. Ihan huippu idea! Nään sieluni silmin miten 3-vuotias kummityttö innostuis noista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti innostuu! Ja on muuten kiva synttärilahja, jos on jo kaikkea :)

   Poista
 8. So cool! You can make fun even out of porridge!:)) I bet you didn't have to urge your little ones for another small spoon!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah! Thank you! These funny little things gives positive energy and it's really something different! Did you noticed that we have Moomin spoon? 😄

   Poista
  2. Oh, how could I miss a Moomin spoon?!:D

   Poista
 9. Vautsi! Nuo legothan nostavat puuron ihan uudelle levelille :) Kelpaisivat varmaan vähän isommillekin lapsille. Pitäisiköhän laittaa itsekin muotit tilaukseen, hmmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaa ihmeessä, saahan noista hienoja kun tekee jääpaloja, suklaata, sokerimassaa, hyytelöä... hih meillä ne taitavat olla eniten äidin suosikkeja.

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Nelli! Lego-puuro varmaan kelpaisi Härdellillekin! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡