maanantai 17. heinäkuuta 2017

Kylpylälomalla pikkulasten kanssa Edenissä

Ihan paras pikaloma ikinä! 


Viikonloppu kylpylässä ja huvipuistoreissu saattavat olla tämän kesän huippuhetkiä. Ihania juttuja löytyi vuoden ja kolme vuotta täyttäville tyttösille.



Minulla oli "parasäiti-ikinä"-olo kun katsoin possujunassa suupielet korvissa vilkuttavia tyttöjä. Ei tullut edes paha mieli raahata lapsia pois Särkänniemestä, sillä palasimme Nokian Edeniin ja tiedossa oli vielä hyvää ruokaa ja vesiliukumäkien laskua.  En itse ainakaan osaa kuvitella mikä lapsista olisi ollut mukavampaa..

Kuulostaa varmaan, että rahaa paloi, mutta viikonlopusta selvittiin onneksi muutamalla satasella.

Ennen reissua ompelin Pienelle väljän t-paitamekon ja svetaripöksyt Roon kankaista.


Regatta oli tosi kiva! Mutta yllättävin vastaus mikä Särkänniemessä oli kivointa, niin se oli se puhuva puu. 

Särkänniemeen Särkänniemeen..


Pääsimme viimein käymään Särkänniemessä. Päivä näytti sille, että oli varmaan  kävijäennätys ja parkkipaikalta asti kierteli jono lippukassalle. Onneksi alle kolmevuotiaat pääsivät muutamaan laitteeseen ilmaiseksi ja alueellekin oli ilmainen sisäänpääsy. Ohitimme jonot ja suuntasimme kohti possujunaa ja Angry Birds Land -alueen leikkipaikkaa. Kiitin miestä siitä, että hän halusi ottaa tuplavaunut matkarattaiden sijaan. Nopeajalkaisen taaperon perässä juoksentelu ihmismassassa rattaiden kanssa on ihan viimeinen asia mitä haluaa tehdä.

Onneksi ilmaiset viihdykkeet riittivät hyvin ja päätimme jättää Koiramäenkin seuraavaan kertaan.


Leppäkerttujuna, possujuna ja regatta olivat ilmaisia laitteita alle 3 vuotiaille Särkänniemessä. Vuoden täyttävä Kesäheinä osasi hienosti pitää kiinni! 


Meillä oli pieni kylmälaukku mukana rattaissa täynnä syömistä ja juomista. Angry Bird Land-puistossa oli tunnelma ihan kuin olisi ollut ulkomailla. Kiva tausta 1- vuotis kuville. Kesäheinäkin sai taas pitää kukkahaalareitaan. Haalarikangasta eli Sydäntalvea on taas saatavilla klik. Jopa pinkkinä! 

Sara Hildenin taidemuseossa käynti kuuluu myös Särkänniemi-päivään. Nyt esillä oli Tamperelaisen Kimmo Kaivannon taidetta, jonka yhteiskunnalliset teemat ovat edelleen tätä päivää. Ainakin hetken olimme puhekuplassa. 








Nokian Edenin kylpylä on valtavan lasikuvun alla. Siellä täällä on palmuja ja altaiden vesi on lämmintä. Iso vesiliukumäki oli Pienen suosikki, kun äitin ja iskän uikkarit hidastivat sopivasti vauhtia.

Nokian Eden 🌴🍍


Löysin vahingossa Cumuluksen kesätarjouksen, jossa toinen hotelliyö tuli puoleen hintaan. Tarjous löytyy täältä klik*! Kysyin vielä asiakaspalvelusta, miten vieressä nukkuvat alle kolmivuotiaat merkitään hintalaskuriin, kun joskus sillä on vaikutusta. Onneksi löytyi meidän kukkarolle sopiva paketti.

Lähdettiin sitten pariksi yöksi Nokian Edeniin.  Nokia on hyvä kohde, sillä siitä on lyhyt matka Tampereelle, jonne olimme alunperin menossa.

 Yllätyimme miten mahtava kylpylä oikeasti on! Paljon vesiliukumäkiä pienille ja rengasliukumäki isoille, ulkouima-altaat, porealtaita, suihkuja ja aaltoja.   Vuoden täyttävä Kesäheinä pystyi konttaamaan lastenaltaassa ja kolme vuotta täyttävä Pieni nautti jokaisesta vesiliukumäen laskusta. Itse tykkäsin porealtaista ja trooppisesta saunasta. Pienetkin lapset oli huomioitu hyvin ja  vauvan saattoi laskea istuintasolle suihkussa. Kaikki näytti siistille ja puhtaalle.

Iloiseksi teki myös hotellin buffeessa oleva ruoka ja miten hyvin palvelu pelasi ja mukava henkilökunta auttoi maitoallergiselle sopivien ruokien löytämisessä. 10 pistettä ja papukaijamerkki heille! Ihanaa, kun sai rentoutua ruokajuttujen kanssa edes hetkeksi lomaillessa. Kerrankin allergisille oli melkeinpä parempaa jälkkäriä! Allasbaarista sai myös hyviä burgereita ja aamupalalla mustaa makkaraa. Alakerrassa oli myös pomppulinna ja spedenspelit valonappipeli. Tosi kiva hotelli mennään ihan varmasti mennään toistekin!

Tästä pääset Cumuluksen Nokian Edenin sivulle! Klik* . Muista käydä kurkkaamassa tarjoukset! 

Altailla menee helposti muutama tunti. Kokeilin myös rengasliukumäkeä ja se oli hurja! Ainakin ensimmäisellä kerralla. Kotona huomasin että nuo uikkarit jäivät suihkuhuoneen naulakkoon. Onneksi uikkarikangas on jo matkalla.


Odotappa vähän!  Isossa altaassa oli ihanaa uida aalloissa. Ulkopuolella oli vielä aurinkotuoleja ja ulkoallas aikuisille ja lapsille hellepäiviä varten.




Altailla sai ostaa lasten drinksuja tämän nimi oli punainen! 

Bongasitko jo kaikki itsetehdyt vaatteet?

Sydäntalvikangas on saatu Nuppu Print Companyltä. * 

18 kommenttia:

  1. Tuo on tosi hieno asia, että osaat tuosta vaan ommella lapsillesi vaatteita. Lasten ilmeet jo kertoivat, että edenissä oli kivaa. Ruuatkin näytti namilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tytöt tykkäsivät kovasti ja tänään taisi olla jo kova ikävä takaisin. Toisessa ympäristössä huomaa miten tytöt ovat niin kasvaneet. <3 Kiitos Marja!

      Poista
  2. Oikein mukavan kuuloinen loma! :) Tuo Nokian Eden on tosiaan tosi kiva paikka.

    https://lifewithhannamari.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oli melkoisen mukavaa ja jotenkin pitkästä aikaa saattoi rentoutua.

      Poista
  3. Tuonne Edenin tahtoisin itsekin, kuullut siitä niin paljon hyvää :) Mukavan näköinen loma! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan käyty Peurungassa,Laajavuoressa, Kunnon paikassa, Aulangolla, Tampereen kylpylässä ja tuolla. Eden on kuitenkin ollut tähän asti kivoin!

      Poista
  4. Teillä on ollut kyllä ihanan näköinen reissu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi se myös oli kuvien takanakin ihana, vaikkakin minulle lähteminen on hirveän vaikeaa. Kiitos!💕

      Poista
  5. Itse olen käynyt Edenissä viimeksi lapsena. Olisikin kiva taas käydä. Perheen kanssa tykätään tosi paljon kylpylöistä. Tänään pulikoitiin Pärnun Terevise Paradiisissa. Se on ehdoton suosikki. Peurungassa on käyty ja Hämeenlinnassa. Minä lisäksi Pietarissa kylpylässä, joka oli myös huikea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pietarissa oli varmasti upea ja Pärnuuseenkin haluaisin joskus. Meilläkin tykätään ja ei niitä edes muista missä ollaan käyty aikaan ilman lapsia.Se Flamingo Spa ja aikuisten puoli oli upea myös, mutta lasten kanssa oli kiva mennä Edeniin.

      Poista
  6. Voi ihana...minäkin tykkäsin muksuna retkistä kylpylöihin ja huvipuistoihin. Niitä odotettiin aina kuin kuuta nousevaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ihan sama juttu! Onneksi noista nauttii myös aikuisena, niin koko porukalla on kivaa ja odottaa reissua. Sit kun joku muu hoitaisi myös pakkaamisen eikä tarvitse hypätä kuin autoon.

      Poista
  7. Teillä on ollut mukavan kuuloinen loma :) En ole koskaan käynyt Edenissä, mutta näyttää oikein kivalta! Meillä lapset rakastaa uimista ja käydään usein uimassa Laajavuoren kylpylässä .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Nyt kesällä mekin ollaan käyty Laajavuoressa, kun Aalto Alvari on kiinni. Kiitos! Voi kunpa kesä jatkuisi oikein pitkään ja ehtisi jonnekin muuallekin.. Suomen kesä on niin lyhyt ja vähäluminen :D

      Poista
  8. Kuulostaa ja näyttää kauhean hauskalta. Possujuna on paras, hah hah 🐷

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih! Possujuna on kyllä ihan klassikko! Ja se kulkiessaan pitää pientä vinkvink-ääntä! 🐖🐽

      Poista
  9. Oh, what fun! Lovely pictures, you just could catch the mood!:) And such a great way to show the world your new clothes!;)
    We don't happen to visit waterparks often, but I remember we enjoyed it so much in Serena (Espoo) some years ago!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih,,we had fun! I just loved that vacation! It's quite easy to took fun pictures if you are feeling great! These first pictures are from Särkänniemi (Tampere) and these waterpark pictures are fron Eden (Nokia) these places are so near so it was good deal to stay in Eden and made one daytrip to Särkänniemi.

      I have visited Serena about 15 years ago with my two sisters. We had fun in there in that time.. It might be very different now, but you would love Eden too.

      Poista

Kiitos kommentistasi! Tiedätkö miten ihanaa on saada viestiä? Siis ihanaa! Odota hetki yritän vastata mahdollisimman pian! Tosin nyt voi mennä useampikin hetki. Kädet vähän täynnä.

♡♡♡